FIV 10
Raspunsuri - Pagina 11
giugiuca spune:
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari, chiar aveam mare nevoie..
Tocmai am venit de la injectii..am fost la cabinetul de planning de la Giulesti si era plin de gravidutze acolo..plin..una mai frumoasa ca cealalta...
Mi-a dat un curaj nebun si m-a umplut de optimist..sper sa ma fi molipsit si sa va virusez prin mailul asta si pe voi..
ileana spune:
Asta este problema mea Anemona...nu am cum sa le fac la Medsana ca sunt din Brasv...
O sa cer la rima indicatii la Medsana (scrise) si o sa gassc pe cineva in Brasov sa -mi faca....si de aici incep toate indoielile mele..daca nu mi le face bine...dac...daca...
Dar si sa mi le fac eu si sa nu fie bine...mai usor sa arunci "vina" pe altcineva...
ileana spune:
Mai am o problema...de vineri de cand am facut difelerinu, am o stare de oboseala prmanenta...e normal?
Parca sunt batuta la talpi...efectiv am picioare de plumb si dureroase...urc un etaj in 5 minute...
A si ma trezesc dimineata de dimineta pe la 4,30-5 ca nu mai pot sa stau in pat de o durere"surda" (cred ca de ovare)parca as fi sub presiune...
A mai incercat cineva asemenea simptome?
Sunt "de groaza" nu?
giugiuca spune:
eu cand am facut diferelinu la doua zile ma dureau picioarele in asa hal ca nu am putut sa ma duc la serviciu...
o durere in oase..si ma intepau ovarele....si in general aveam o stare de apatie, nu aveam chef de nimic...
monbb1 spune:
Merci pentru raspunsuri, sper sa fie totul bine. oricum mai continui saptamana asta (a12a ) si apoi opresc , asa mi-au spus toti doctorii.
Bafta multa fetelor, vad ca s-a intrat in linie dreapta.
Nu va facti probleme de cati foliculi aveti, conteaza la sfarsit si fie embrioni buni. Eu la ultimul am avut hiperstimulare, multe ovule si dupa triajul lor nebun au ramas doar cei 3 emb. de transferat dar uite ca unul a reusit!
E normala oboseala dupa injectiile de suprimare. Si pe mine m-a luat prin surprindere dar apoi se obisnuieste corpul. Stai sa vezi oboseala de dupa, cand e bebe si faci progesteron si adormi pe unde te asezi!
Ma gandesc la voi toate , sa fie cu ochisori!
Salmida spune:

Este f. probabil sä mä alätur vouä in curând... din cauza rezultatelor spermogramei.
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
gabid spune:
Ileana ,eu aveam un asistent care venea acasa sa faca injectiile.Problema este ca trebuie sa faci si duminica.In spital daca te duci incep sa te descoase...cum,de ce...
Eu asistentului i-am spus ca tratamentul mi-a fost dat de un dr din Bucuresti.Trebuie mereu sa dai explicatii.
Mie imi facea cu un solvent ca sa fie mai putin lichid.
Poate ca gasesti si tu o asistenta in Brasov care sa vina acasa...o ruda poate...
Gabi.
gabid spune:
Stiu ca nu e locul potrivit dar voi sunteti prietenele mele asa ca vreau sa va spun ca la noi in familie azi e sarbatoare,FIV-uletul meu implineste 2 ani si jumatate!
LA MULTI ANI,Moni a mea!
Gabi.
tumpi spune:

La multi ani scumpa Moni, sa cresti mare si frumoasa si sa le luminezi viata parintilor tai.Gabi, felicitari pt. prichindeata, sa fi mandra de ea
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Monica-Elena spune:
La multi ani Gabita si sa iti traiasca fetita si numai bucurii.
ptr mamica si un
pentu Moni 
Monica