Fetele din USA,poftiti la o barfa!(9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mn spune:

ca tot este vineri ..si tot sunt multe fetite in acest forum m-am gindit sa trimit citeva intrebari frecvente despre sarcina:

Q: I'm two months pregnant now. When will my baby move?
A: With any luck, right after he finishes college.

Q: What is the most reliable method to determine a baby's sex?
A: Childbirth.

Q: My wife is five months pregnant and so moody that sometimes she's
borderline irrational.
A: So what's your question?

Q: My childbirth instructor says it's not pain I'll feel during labor,
but pressure. Is she right?
A: Yes, in the same way that a tornado might be called an air current.

--- si acum traducerea...ma rog am incercat sa traduc ca nu mai vreau bile negre :)) (oricum, tot mai bine suna in engleza)----

I: Sunt insarcinata in luna a doua, Cind incepe sa se mute copilul?
R: Cu putin noroc, chiar dupa ce termina colegiul.

I: Sotia mea este in luna 5-cea este foarte suparata si citeodata irationala.
R: Deci, care este intrebarea ta?

I: Doctorul spune ca nu ceea ce voi simti la naster va fi doar un pic de presiune, Este adevarat?
R: Da, la fel cum o tornada poate fi numita doar un curent de aer.

I: Care este cea mai buna metoda sa aflam sex-ul la copil?
R: Nasterea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Da, Cleo, la posta l-am facut si pe al meu si pe al celui mare, dar acolo aveau office de pasapoarte.

Mircea vezi ca o dai in bara, te asteapta moderatoarea la colt, te inhata si te lectureaza despre regulile forumului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs
Mircea vezi ca o dai in bara, te asteapta moderatoarea la colt, te inhata si te lectureaza despre regulile forumului.

mei fetite dragutze ... unde gresesc eu atita...ca numi' dau sama...
eu vreau sa va entertain/distrez (no, ca l-am tradus si pe asta) si voi dati cu bilele negre in mine..
Luminati-ma si pe mine

---
mn...o fetita ne-luminata...inca..

Mergi la inceput

multumiri fetitelor din Florida...pentru ca au lasat putin soare si pentru noi din chicago.

------------
mn...o fetita...cu ochii in soare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Buna dimineata fetelor!

Ninge de nu se mai opreste. Macar am o consolare ca zic astia pe la tv-uri ca saptamina viitoare vine primavara, de-adevaratelea! Mai vedem!

Ieri am facut (cred, e posibil sa zic o prostie si sa fie altceva) o intindere de muschi si-s cam beteaga de shale de la atita ridicat gargarita. Abia ma misc, dar io-te ca daca ma asez frumos la calculator parca nu ma mai doare.

Mirciulica tata vaz ca ai intrat serios in colimatorul fetelor: care te alearga pe forum cu lopatica, care zvirle dupa tine cu bile negre, devenishi un fel de cal breaz pe-aici si nici n-ai shtate vechi prin zona! Cum e vorba ceea, tine-o tot asa, maine-poimaine te vedem la panoul de onoare!

Simona, te-ai dumirit ce facushi cu webshots-ul ala ca de ieri tot astept sa te vaz mireasa da' nu te lasi aratata!

Conchita - eni niuz? Vreo liniuta ceva sau ne tii si tu in siuspans?

Ma duc nitel sa iau si eu o gura de cafea pina nu se trezeste sefa (a, da, si cafea pot sa beau si chiar sa si fumez, nici asa nu ma doare mijlocelul! - astea-s pentru sotu').

Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinuta
Mirciulica tata vaz ca ai intrat serios in colimatorul fetelor: care te alearga pe forum cu lopatica, care zvirle dupa tine cu bile negre, devenishi un fel de cal breaz pe-aici si nici n-ai shate vechi prin zona! Cum e vorba ceea, tine-o tot asa, maine-poimaine te vedem la panoul de onoare!

apoi, daca nu ma vreti spuneti-mi ca mai bine ma duc unde se arunca cu rosi decit aici unde se arunca cu bile...

----
mn..o fetita..nedorita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Auzi Mircea, cum sa ne alungam minoritarul? Noi avem "fan" aici cu tine. Io nu dau cu nimic in tine, da' asa tot te mai impung in coaste ocazional, ca-mi face placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by mn

eu vreau sa va entertain/distrez (no, ca l-am tradus si pe asta) si voi dati cu bilele negre in mine..
Luminati-ma si pe mine

---
mn...o fetita ne-luminata...inca..

mircea, lasa nu mai fi suparat, uite de la mine , doar te tachineaza fetele un pic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

daca nu ma inseala memoria, Pensacola era la citeva mile de Panama City Beach (unde mi-a placut, oricum, la nebunie). chiar imi amintesc ca, prin 2001, fusese ceva film la tv, cred ca se numea chiar "Pensacola, SWAP team", si uite ce stateam eu la Panama City Beach, si parca-parca as fi tras si o fuga la Pensacola, ca tot vazusem filmul ala deh, filmul era cu puscasi marini...

asteptam impresii, poze, etc...

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Fetelor, poate stiti sa ma ajutati: am gasit mai demultisor in new york niste cuburi din cristal cu turnurile gemene, sau empire state building, casa alba etc in miniatura. Cum nu prea mai ajung sa cumpar, ma gindeam ca aveti voi idee de vreun site unde pot gasi asa ceva, sau "suveniruri" de-astea americanesti.

Help!

Mergi la inceput