Fetele din USA,poftiti la o barfa!(9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Buna dimineata ,America!
toata lumea doarme? ...mai sa fie...cautam subiectul la active si constat cu stupoare ca nu il gasesc..dar nu ma lasa inima sa nu va zic: buna dimineata si sa va reamintesc ca e vineri...vine Weekendul!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Io am aparut, laura. Tocmai m-am uitat pe site-ul de la Dept of State si am vazut ca mai nou daca vrei sa faci pasaport la un copil minor sub 14 ani trebuie sa-la duci in carne si oase la agentia unde aplici pt pasaportul lui (chiar daca a mai avut pasaport). Misto!

Mergi la inceput

Conchita, ti-am gasit "subectul" care te intereseaza, prezinta-te pe PM ca incerc sa ti-l trimit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna Dimineata,

Sint la o cafea si o scovearga (ok, a treia....)!!!

Astept sa se mai opresca ninsoarea asta odata!

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

Buna dimineata! Mai deunazi am citit ca ati reusit sa cumparati online medicamente de la farmaciile online. Sigur ti le trimit acasa chiar daca cumperi din Europa? Mai ales daca nu ai reteta? Ajung si in Bahamas sau sunt doar local in USA? Mii de pupici!

Mergi la inceput

Buna dimineta, Anamaria, ninge si la noi, scolile sunt inchise. Si cand te gandesti ca noi mergeam pe jos prin nameti la scoala.

Irina, eu am cumparat din Germania de la o farmacie, dar numai medicamente care nu necesitau reteta, nu stiu cine a cumparat din alea fara reteta, daca iti aduci aminte cine a fost, spune-mi si mie, ca ma intereseaza. Site-ul asta de unde am luat eu vindea si cu reteta, dar n-am idee cum trebuie sa le-o trimiti. Si raspunsul, e da, ce am cumparat a ajuns, insa transportul a costat 30 de euro, si pachetul avea 4kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

'neata buna

si eu tot la cafea(de vreo doua ore)si un bagel.

anamaria, sa stii ca deja salivez cu gandul la scovergile tale cele trei.

super lia, bine te-ai intors, ma bucur ca v-ati simtit bine, povesteste si tu un pic despre pensacola daca ai timp :)

conchita, distractie placuta cu socrella si cu mirela et. comp. pliz de te uita pe ym la mesagii

mircea, asa e, ai dreptate cu diferentele-alea fir-ar ele sa fie.

laura t., la ce agentie mergi pt. pasaport? noi aici il facem la posta, is curioasa daca si acolo e la fel.

Mergi la inceput

Cleo, primul pasaport il faci la agentie!!!!, din cate imi aduc eu aminte, doar renewals-urile le faci prin posta.

Agentii sunt la posta sau agentii speciale de pasaport.

Mergi la inceput

Cleomax, ti-am trimis un PM, ca sa nu-mi sara moderatorii in cap. Nu ma apuc de traduceri ca n-am timp, dar le pot trimite moderatorilor sa le traduca, sa fie disponibile pt toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

aha, ok, acum l-am gasit :)

ce interesant, in georgia primul pasaport al baiatului meu l-am facut la...posta. fiecare bordei cu obiceiul sau..

Mergi la inceput