Inseminare artificiala [IAS] 8
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
Gabela...merci mult de gandurile tale bune...
As vrea sa te rog, sa intrebi ce se face in Canada, asta pe partea de teste la spermatozoizii (daca au enzima de pentrare a ovocitului), de regula sunt teste genetice..
AniS
Gabela spune:
Anis, o sa-mi notez si pun hartiuta in plicul cu care merg la reproductionist, ca ceilalti habar n-au, numai ca din pacate cine stie cand voi ajunge iar acolo?? Si spune-mi mai exact daca vrei, ce analize anume te intereseaza, cum se numesc, ca eu cu sperma sunt paralela, sotului meu i-au iesit mereu campioni, asa ca nu m-am documentat...
Gabela
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by anis
Gabela...merci mult de gandurile tale bune...
As vrea sa te rog, sa intrebi ce se face in Canada, asta pe partea de teste la spermatozoizii (daca au enzima de pentrare a ovocitului), de regula sunt teste genetice..
AniS
anis, eu merg la "reproductionist", cum ii zice Gabela, peste 2 saptamini. scrie-mi ce te intereseaza exact si il intreb.
Lorelai
Ellena spune:
Draga Ana nu cred ca-ti trebuie trimitere nici la dr. Cocei si nici la dr. Niculescu. Daca vei merge la dr Niculescu la Giulesti va dura mai mult pana sa obtii o programare (in jur de 1 luna) si atunci probabil vei face si inseminarea la Giulesti.
La Cabinetul medical nu cred ca dureaza prea mult si nici nu cred ca ar fi vre-o problema daca le explici. Sunt foarte draguti si sunt fete care au procedat la fel!
Ai adresa si nr de telefon de la Nord Medica?
Bafta multa !
anis spune:
Lorelai...exact ce am descris eu acolo...din pacate nu stiu cum se cheama exact testul cu spermatozoizii (daca au enzima de penetrare), stiu ca celalat test de genetica se cheama Kariotip.
AniS
nicole74 spune:
Anis, cariotipul si multe alte teste genetice se fac in Bucuresti la Genetic Lab. Gasesti adresa si numarul de telefon pe net.
Cabinetul este in Drumul Taberei. Sotul meu acolo le-a facut.
nicole74 spune:
Stefanescu; Dinu Albu scrie pe buletinul de analize; sotul meu nu-si aminteste decat ca era unul tanar.
nicole74 spune:
Habar nu am, Anis!
I-a luat sange o asistenta, i-a explicat doctorul cum vine treaba cu cariotipul si microdeletiile. Rezultatul nu ni l-a explicat, probabil pentru ca era ok. Deci nu prea stie nici el multe despre acest doctor. Cat l-a vazut i s-a parut OK.