Inseminare artificiala [IAS] 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ti-am raspuns si pe PM...eu cred ca ti-au zgariat mai tare mucoasa uterina,cand au introdus cateterul.
E normal sa ai cateva picaturi scurgeri dupa IAS, dar nu mai mult...

I-a si tu No-Spa..daca te mai doare! Si chiar scurgerea a fost abundenta?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

Annaa, am luat anul trecut pregnyl si puregon pentru FIV, nu mai tin minte dozele, daca vrei ma uit acasa prin hirtii sa-ti spun luni, dar ceea ce mi-a ramas in minte este ca initial asistenta mi-a spus ca unul din ele pot sa-l fac in burtica subcutanat si eu am fost superfericita ca nu mai trebuia sa o chem de 2 ori pe zi pe cumnata mea sa-mi faca intramuscular, ci doar o data pe zi, ca inectia subcutanata in burtica o faceam singurika. Si dupa doua zile am intrebat din nou ca sa fiu sigura (sunt stan patitul) si a inceput sa tipe asistenta ca "eu nu a zis niciodata asa ceva, amindoua si puregonul si pregnylul trebuie facute intramuscular", m-a trimis la doctor sa-l intreb ce sa fak, eu spumegam, imi venea sa o strang de git pe asistenta naibi, pina la urma nu a fost asa de grav, dar a fost unul din multele elemente care au contribuit la stres si poate ca de asta am avut doar 5 ovule, nu stiu. In rest pot sa-ti spun ca am tolerat bine tratamentul asta dar intreaba de doua ori cum sa-l iei (orice tratament hormonal)
successe x2, x3... cit vrei

ardit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaM spune:

Fetelor care stiti mai multe despre IA , trebuie rezolvata mai intai problema ovarelor usor micropolichistice (doar dreptul , de fapt ) sau se poate face IA si asa ? Eu am si uter retrovers si ma gandesc ca ar mai simplifica lucrurile . Eu incerc de 1 an de zile si am zis mai intai ca uterul retrovers ar fi cauza . De vreo 1 luna fac analize si mi-a iesit LH putin cam mare si progesteronul foarte mic , restul sint bune . Spermograma sotului e buna . Acum astept sa vad ce zice doct data viitoare si ma gandeam sa o intreb de AI . Stiu ca sansele sint mici dar pur si simplu m-as simti eu mai bine . Si-asa imi pare rau ca am stat un an intreg fara sa ma alarmez mai de mult , da am zis sa nu ma stresez ca nu face bine .
Mulumesc mult.

Mergi la inceput

Diana, ai incercat pozitia sexuala pe la spate ? E singura care da rezultat la uterul retrovers.
In ceea ce priveste IAS...daca nu iti da tratament de stimulare si ai ovulatie naturala...folicul matur ,endometru bun(astea se urmaresc macar 1 luna ecografic si dupa aia se ia vreo hotarare.),se poate face.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaM spune:

Am incercat de toate dar presupun ca progesteronul mic e cauza . Ma gandeam sa nu fie o problema din cauza ovarului micropolichistic si sa trebuiasca sa fac tratament si dupa aia sa incerc inseminarea .
O sa intreb cu prima ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by DianaM

Am incercat de toate dar presupun ca progesteronul mic e cauza . Ma gandeam sa nu fie o problema din cauza ovarului micropolichistic si sa trebuiasca sa fac tratament si dupa aia sa incerc inseminarea .
O sa intreb cu prima ocazie.

Diana ar trebui sa te vada si un endocrinolog bun. Raportul LH/ FSH mai mare de 1?1 in favoarea LH poate arata un inceput de sindrom al ovarelor polichistice / sindrom stein-leventhal. E o dereglare hormonala mai ampla si poate duce la cicluri anovulatorii si alte alea. Se rezolva dar tre' sa stii ce ai. Ginecologii... putini se uita la asta.

Bafta si sa vad vesti de bebei!

Anis.. daca esti online intra pe messenger, am acelasi ID. In 10 min vine M. Ieri nu am reusit sa ajung acolo unde ar fi trebuit sa te caut. Vorbim.

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Am intrat pe yahoo...sunt acolo...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Raluca, si eu am avut niste scurgeri usoare maronii dupa inseminare, dar nu m-am speriat, am pus pe seama faptului ca in perioada aia oricum am un mucus destul de abundent si pe faptul ca s-a chinuit ceva pana mi-a introdus cateterul (chiar a trebuit sa schimbe capatul drept si sa puna unul rasucit). Deci probabil m-a ranit putin, asa ca acel putin sange amestecat cu mucusul imi dadea "sangerarea"... Asa cred eu. Mai ales ca de obicei sunt foarte sensibila "acolo" si sangerez si la un simplu control ginecologic, cand mi se ia o lama. Poate asta s-a intamplat si la tine.

Gabela

Mergi la inceput

Gabela...ce mai faci? Nu te-am m-ai auzit de multicel...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Anis draga mea, multumesc de intrebare, sunt bine numai ca nu mai fac nimic deocamdata in problema , asa ca daca nu prea am ce sa spun nu mai scriu, scriu doar daca pot sa ajut cu vreun raspuns... Dar intru zilnic cand vin de la munca, sa va citesc si sa aflu ce noi gravidute sunt. E rau si fiindca din cauza diferentei de ora nu ma nimeresc odata cu voi pe aici... Sa stii ca sunt cu ochii pe tine ca pe butelie si abia astept sa citesc vestea cea buna!

Gabela

Mergi la inceput