Inseminare artificiala [IAS] 8

Inseminare artificiala [IAS] 8 | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

continuarea...........

AniS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lali,ti-a dat dr sa iei timp de 7 zile, vit e, acid folic si aspirina de 100??
Progesteron?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Numai utrogestan ...

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Lali, sa fie intr-un ceas bun. Si pe urma sa ne scrii toata istoria la "povesti de succes".

Eu luna asta fac Puregon. Tu cu ce ai facut stimularea ovulatiei, cate fiole ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu nu am facut deloc stimulare...
Am avut ovulatie la fiecare ciclu, deci dr. nu a considerat necesara stimularea.

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura puregonul de obicei la o stimulare simpla cum zic dr. se face cate o fiola in zilele 3,5,7,9 si in ziua 10 pregnylul.
Bafta!
Atentie ca trebuie facut f incet si puregonul si pregnylul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

ANIS puiule ,intru foarte rar pe forum pentru ca sunt foarte suparata.Nu imi reuseste nimic.Cred ca nu exista pastile, ceaiuri,tincturi care sa fi aparut pe piata si sa nu le fi luat.Am facut reflexoterapie,am facut 2 inseminari , am facut laparoscopie,si nimic.

Si prima data cand am ramas insarcinata pusesem 3 ovule anti - baby si tot s-a intamplat.Sunt disperata , nu mai stiu unde sa ma indrept.

Casuta mea postala nu pot sa o deschid. Am vazut ca mi-ai trimis mesaj dar nu pot sa-l deschid.Daca vrei, trimite-l la adresa de e-mail.

Te pup si nu te supara pe mine

ARIELA

Mergi la inceput

Lali...
Nu intotdeauna te doare dupa inseminare...uneori pe mine ma durea cateva ore,si cam la vreo 5 ore, aveam si o mica sangerare si asta era tot...alteori ma durea vreo 3 zile....Asta nu inseamna nimic!E doar o reactie a organismului dupa ce a suportat o "interventie " la col..sau prin col mai exact..

Important e ce va urma de acum in colo...Iti iei temperatura?
Incearca sa nu te obsedeze prea tare si sa nu iti pui multe intrebari....fii mai relaxata

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna, fetelor, sunt in Iasi... Am facut ieri analizele, dar abia maine primesc rezultatele. Asa ca azi pierd timpul pe aici. maine voi merge si la doctorita cu rezultatele.... insa tare cred ca ma va pune sa mai fac inca o data analizele, caci ieri, numai bine ce mi-a luat sangele pentru analize, si mi-a si venit menstra.... speram ca semnele sa fie de la ovulatie, dar n-a fost sa fie. \voi ce credeti? E de rau, daca ciclul a durat doar 13 zile? E a doua menstra de la intreruperea pilulelor.
Lali, ce mai faci, cum te simti?
Gabid, unde esti, ce se intampla?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Irina,sunt aici!

Va citesc pe toate!Cred ca dureaza 3 luni pana te reglezi dupa anticonceptionale.Nu am luat niciodata.cand ne feream...cica sa nu avem bb faceamprotejat.Imi vine sa rad acum!Oricum nu as fi ramas niciodata insarcianta!

Eu iau de 3 luni utrogestan pt progesteronul meu mic si ma simt f.bine.Poate se regleazaa si organismul meu ca sa fie mai usor la FIV.

Ciclul meu vine la fix 32 de zile ...

Lali,ti-am scris si pe FIV.Cu ce spermograma faci inseminare?Este normospermie?

Anis,tu ce faci cu inseminarile?Faci si luna aceasta?

Gabi.

Mergi la inceput

Buna fetele...
N-am vrut sa va spun...la inceputul lunii am facut a 4-a inseminare si acum am aflat ca iar nu am reusit....asta e.....
M-ai fac acum peste 2 saptamani inca una a 5-a si dupa care trec la FIv.nu are nici un sens sa mai fac inseminari.
Totul e ok.foliculi am, endometru e ok, spermatozoizi sunt...dar nu se intampla...

VA ROG sa nu va aud cu "imi pare rau"....v-am spus asta ca sa fiti alaturi de mine...pt ca am nevoie..

Ma tot intreb "de ce".luna asta am avut la semne ...bune.sani durerosi.etc.si temp mare si .multe.am zis ca sunt...dar azi dimineata temp a scazut...asa ca.....vin uratii

Va pupic

AniS

Mergi la inceput