Maternitati ucigase!!!

Maternitati ucigase!!! | Autor: MariaM

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Numai la noi se poate intampla asa ceva ,este de neconceput .Bietul bebelus ,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Eryka & sufletzica din burtica (31 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

pina cind....??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

e groaznic ...

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

este groaznic intr-adevar ,dar daca e sa judecam drept ,in ce maternitate iti asigura transportul pana acasa dupa ce ai nascut.Daca ai norocul sa nasti iarna ...trebuie sa iti asiguri tu ca ai tot ce-ti trebuie sa-i fie bine copilului cand il aduci acasa.In orice maternitate daca ai nascut normal si nu sunt probleme de nici o parte(mama-copil)iti da drumul acasa dupa 3 zile ,doar la cezariana trebe sa stai minim 7 zile ...deci femeia a stat in spital cele trei zile sub supravegere si a plecat sanatoasa si ea si copilul acasa...deci din punctul asta de vedere nu putem acuza maternitatea.Iar faptul ca nu a avut cum sa duca copilul acasa,era grija familiei sa o ajute sa vina cu bine acasa,ca nu cred ca spitalul pune la dispozitia fiecarui pacient ambulanta sa-l duca acasa cand iese din spital .Si doar nu era sa stea in spital pana vine primavara...deci este si vina mamei (sau mai bine zis a familiei ei)ca s-a petrecut asa o tragedie...trebuiau sa se asigure ca are cu ce veni acasa.Parerea mea...

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Roxy,ai dreptate dar,depinde de sistemul tuturor maternitatilor.Femeia aceasta sau familia ei stiau ca la trei zile ea v-a fi externata?Daca ar fi stiut ,cu siguranta ar fi facut tot posibilul sa-i asigure transport ,insa daca totul a survenit pe nepusa masa,cum sa contacteze familia care se afla la Liesti.Efectiv a fost pusa in situatia de a se vedea in strada ,asa tam-nesam.
Cred ca vina o poarta maternitatea.
Parerea mea.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

imi pare rau pt copilasul ala prins intre "puteri" insa sunt de parere cu ruxy. Aici la maternitate mi-a spus seara ca adoua zi plec, a doua zi dimineata a venit sotul si in 2 ore eram pe usa afara. S-au uitat ca bebelu' sa fie bine imbracat si corect transportat in masina si atat. Nu consider ca e responsabilitatea maternitatii sa asigure transportul. Bunicii mei stau intr-o fundatura de sat vai de capul lui, daca ploua nu mai iesi de acolo, si totusi au telefon si multi din sat au. Imi vine greu sa cred ca in tot satul nu era un telefon (inainte de a-si pune fiecare telefon era o centrala in "comuna" unde erau anuntate urgentele) sau chiar nici o posibilitate. Daca nu exista complicatii nicaieri in lume nu te tine de pomana in spital, am citit aici ca in USA (de ex.) le-a dat drumul al fete a doua zi dupa nastere. Imi pare rau pt ce s-a intamplat insa cu o simpla intrebare (prin vecini, la dispensar, la internare) oricine poate afla ca dupa o nastere normala fara complicatii mai mult de 3 zile nu te tine in spital.

Si apropo de frig: am nascut in decembrie, cand am iesit din spital era un frig de-ti tremurau dintii in gura, credeti ca am primit altceva decat foaia de iesire? Mama nu stia ca e iarna si ca o sa fie frig la iesirea din spital??. Imi cer scuze pt vehementa, insa eu pe ea o consider vinovata, nu maternitatea. Acuzam mult prea usor ceea ce suntem obisnuiti sa acuzam, dar uneori nu e chiar asa...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Hannen si tu ai dreptate, dar totusi au trecut 3 zile de la nastere!!!..in Bucuresti, la Municipal, daca e totul ok la 3 zile iesi din spital cu cezariana, la nastere normala te externeaza dupa 2 zile.
Si familia femeii are o mare vina....sa le lase asa in spital fara sa se intereseze de ele???? Macar ca idee si tot ar fi trebuit sa intrebe cite zile se obisnuieste sa ramina internata femeia daca nu intervin complicatii...si oamenii(familia!!) sint inconstienti. In plus satul respectiv e la 54 km de oras, 3 zile n-au trecut pe la ea deloc????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Off,cine stie de fapt cum au stat si stau lucrurile.
De obicei maternitatea trebuie sa anunte nr. de zile de spitalizare.
De ex .eu nu stiu cum este la spital in Japonia,asa ca nu pot generaliza.Am nascut la particular,si te tin 6 zile.Dar nu te da nimeni afara cu copilul in brate.Ce sa zic,sunt multe fatete nevazute ale problemei.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Fara suparare, dar aici nu este vorba de nici un fel de malpraxis. Eu am nascut cu cezariana, nu am stiu de la inceput cat o sa stau exact in spital. Stiam aproximativ. Si eu am nascut in 12 decembrie, frig afara. Cand am fost externata, sotul meu i-a adus la bebe mai multe haine din care asistenta a ales ce a crezut ca e bine si l-a imbracat corespunzator cu vremea de afara. Eu o invinovatesc pe mama copilului si mai mult, pe tatal lui. Au fost cam inconstienti.
Ma indoiesc ca era vreo diferenta daca perioada de spitalizare era de 4 zile si nu de 3. E trist, e foarte trist ca micutul a avut de suferit din cauza inconstientei parintilor lui.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Asa e Diana,
La cezariana dupa 3 zile mi-a facut externarea, si totusi bronhopneumonie.........trebuia sa aibe din maternitate inseamna ca .....asta nu incepe asa tam nesam si normal si de conditiile pe care le ai acasa.......toate contribuie.....Si hannen de obicei in ro te anunta cu o zi inainte de a iesi din spital si nu imediat dupa ce ai nascut.vezi ca stai atatea zile, ca intr-o fractiune de sec.pot interveni complicatii ori la mama ori la cupil....asa ca.....

Andreea/ mamica lui theo si a lui florin

Mergi la inceput