Sotul, amantul ideal? Ce credeti?
Raspunsuri - Pagina 5
iomis spune:
AMÁNT, -Ă, amanți, -te, s.m. și f. Persoană care întreține relații de dragoste cu o persoană de alt sex fără a fi căsătorit cu aceasta; (pop.) iubit, ibovnic. - Din fr. amant, lat. amans, -ntis.
Asa ca n-o mai tot tineti cu "sotul - amantul ideal", ca , prin definitie, el nu poate fi asa ceva.
iomis spune:
Vrei sa sti daca sotul (sotia) este un amant bun ?(ideal este greu si de definit)
Intreaba-i amanta (amantul).
iomis spune:
IDEÁL, -Ă, ideali, -e, adj., IDEÁL, idealuri. s.n. 1. Adj. Care atinge perfecțiunea; perfect, desăvârșit. 2. Adj. Care ține de domeniul ideilor, privitor la gândire; care există numai în mintea, în închipuirea omului; spiritual, imaterial. 3. S.n. Scopul suprem spre care se îndreaptă în mod conștient și metodic năzuințele și activitatea creatoare umană în toate domeniile ei, gradul cel mai înalt și mai greu de ajuns al perfecțiunii într-o direcție. [Pr.: -de-al] - Din fr. idéal, lat. idealis.
Trimis de gall@fx.ro, 2003-01-13. Sursa: DEX '98
Veve spune:
E-te-te-n sfarsit o minte stralucita care sa ne lumineze si pe noi,c-altfel muream prosti!...Iomis,care-i de fapt problema ta?
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!
Aurelia spune:
Mai fratilor pina sa apara barbatii la subiectul asta m-a distrat de minune lectura lui, Iomis fii te rog dragut si "regleaza-ti tastatura "astfel incit sa inteleaga ce scrii si cei mai sarmani ca mine asa,Julie ,
AuraGalerne
alinutza spune:
Aveti dreptate,nici eu nu l-as da pe al meu pentru nimic in lume.A fost si sper sa ramana pentru totdeauna soarele vietii mele.A face dragoste cu el este cel mai grozav lucru pentru mine,e tandru ,dar si ''super hot'',stie sa ma faca sa-mi pierd capul,sa uit de mine .Eu stiu sigur ca nimeni altcineva n-ar reusi sa ma faca sa ma simt asa si va multumesc pentru sansa de a destainui cuiva aceste lucruri .
iomis spune:
Heeeii fetelor!.... usurel. Nu sariti acum sa ma sica n-am dat cu bota. In fond si la urma urmei, si Dede si-a etalat parerea despre amant si incerca sa-i dea o nota de "amant ideal". Mi s-a parut ca sunteti incantate. Oricum, un sot nu va fi nici odata amantul sotiei lui (poate a altuia)iar ideal este doar o inchipuire. Ca este extraordinar sa faceti dragoste impreuna cu sotul vostru, asta e super. O sa aveti o casnicie fericita pt. ca asta conteaza f. mult.
Iar tu, Veve, daca ai impresia ca trebuie sa am vreo problema ca sa intru in discutia voastra si sa pun niste paie pe foc, te inseli amarnic.
Va fetelor si va doresc sa va potriviti cu sotii vostri.
dede spune:
quote:
Originally posted by iomis
In fond si la urma urmei, si Dede si-a etalat parerea despre amant si incerca sa-i dea o nota de "amant ideal".
Bey, nu mi le pune mie in cap acuma !
DeDe
cl spune:
Mai Iomis, ce cauti p-aici? Ai chef de aventuri? Sau esti in cautarea amantei ideale?
Iar tie Dede de cand ti-e frica de putin ?
Claudia