Sotul, amantul ideal? Ce credeti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Julie

Dar ia definiti-mi voi notiunea voastra de "amant" si in plus pe cea de "amant ideal", ca sa am cu cine sa combat.

Io cand zic "amant" si mai pun si un "ideal" alaturi, imi popeaza in minte un tip perfect imbracat, placut mirositor, suficient de tanar ca sa nu aiba burta dar suficient de copt ca sa am ce invata de la dansul, cu bani (pe care nu ii arata, evident, dar dupa cum ii deschid portarii usile inclinandu-se respectuos si dupa cum forfotesc chelnerii in jurul nostru in varful degetelor, deduc - ), cult si cu simtul umorului, despre care nu stiu prea bine ce face in timpul zilei si caruia noaptea, cand ii dau uneori telefon, imi raspunde robotul - ca sa ma umple de gelozie... Evident, nu locuim impreuna iar asta face ca relatia noastra - nu neaparat fizica - sa aiba un gust dulce - amarui... Este tipul care, cand ii aud vocea, mi se taie picioarele, caruia ii place sa vorbesca la telefon, caruia ii plac cartile, caruia ii place sa scrie scrisori de mana - acum, in era internetului... Este tipul langa care nu pot sa dorm, cel alaturi de care noptile-s albe, cel care vine si pleaca atunci cand pofteste - iar eu beneficiez de aceeasi libertate in cadrul relatiei...
Si in orice caz este cel despre care nu stiu de cate ori in 24 de ore merge la buda, daca are probleme cu digestia, cum ii miros ciorapii la capatul zilei si daca foloseste ata de dinti - asa cum nici el nu va sti niciodata aceste lucruri despre mine.
Asta e, gagici. Daca tot se intreba de "ideal" si de "amant".
Sotul? Poi cu oleaca de noroc e tipul de mai sus, numai ca ecuatia-i rezolvata - stii ce numar poarta la pantofi, cate kilograme in plus are, de ce sforaie - si in plus e stupid sa vorbesti cu el la telefon noaptea si sa ii scrii scrisori cand stii drumul cel drept, scurt si sigur...

Macar asta-i "haz de necaz" ?

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Julie: "Sex in the city" cu Aratosul in prim plan....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Ce-i, dede, ce te-a ciupit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Ooooo!

Dar ea, sotia, mai stie sa fie amanta?
De cate ori te-a vazut cu masca cu argila? Dar cu ceara pe picioare?
Cand l-ai facut ultima data sa roseasca soptindu-i (cand sunteti "in public") chestii "interzise" in post? Cand te-ai parfumat seara dupa dus cu cel mai scump parfum, doar pentru el? De cate ori l-ai rugat sa-ti cumpere o.b.-uri "ca tot te duci sa-ti iei tigari"?...

Cand i-ai spus ultima data ca il iubesti?

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Pai reciproca e perfect valabila. Numai ca intr-o casnicie jocul erotic se schimba, dispar unele, vin altele. Vrem - nu vrem, secretele se afla, banii sunt la comun, iar cand mergi cu copiii la restaurant nu prea mai ai ocazia sa te mai apropii de urechea celuilalt.
Dar, ca exercitiu de imaginatie, pot iesi niste chestii cu argila si cu ceara! La celelalte intrebari, qsar, nu mai raspund - it's private!

Chiar ma intreb ce va face dansa cand se va marita cu Mr. Big. Sex prin telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Imaginatie cu argila si ceara in Postu' Mare?
Julie, Julie... "Se sparie gandul"; am roshit.

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Well, io una admit ca nu prea-s dusa pe la biserica... Fortata de imprejurari - de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

ai fost buna julie,dar cum te acomodezi tu printre atitea japonezoaice car sint stiute de sotii model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Intr-adevar, daca nu era amantul ideal nu ajungea sotul meu. Dar pt. asta trebuie sa fim, si noi, sotiile, amantela ideala pt. sot, nu ?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

amanta, scuze !!!

Nina

Mergi la inceput