Sotul, amantul ideal? Ce credeti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by marius

OF! of! of! femeile astea...

Marius

Pai de ce "of!of!"????Nu-ti place ca femeilor le place cu barbatii proprii si personali????...Sau nu le crezi?!?!?...Nu te mai inteleg!!!

www.marneysplace.com/xmas/line4.gif" border="0">
Sarbatori fericite si linistite!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

DA! DA! DA! DA!
Pai unde mai gasesc eu atata dragoste si placere "all in one" ? Adica nici nu simt nevoia sa caut. Atata rabdare cata are si a avut el cu mine (ei, ce sa-i fac, singurul barbat din viata mea ...)nu cred ca se mai intalneste asa usor.
Desi nu zic ca asta este totul in viata cred ca este o parte extrem de importanta in casnicie. Nu se poate fara si apoi astea sunt momente in care si fizic ne simtim UNUL/UNA.
E sublim.
Si nu-i asa mai fetelor ca e beton ca nu trebuie sa ne prefacem? Aici nu e chestiune de orgoliu ... e dragoste mare.
Hai ca tac ca incep sa zic prostii ...

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Floricica noastra de Colt, cata dreptate ai cu numele unei persoane. Ia fii atenta, de acum incolo ma voi semna asa cum vreau in cel mai scurt timp sa ajung "Catalina viitoare mamica"

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Nu mi-as da pasaroiul nici pe o mie de barbati!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nu doar cel mai bun, dar si cel mai sanatos! As continua cu cel mai rabdator, cel mai generos, cel mai viril, si gataaaaaaa ca si-o ia in cap

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Dar ia definiti-mi voi notiunea voastra de "amant" si in plus pe cea de "amant ideal", ca sa am cu cine sa combat.

Io cand zic "amant" si mai pun si un "ideal" alaturi, imi popeaza in minte un tip perfect imbracat, placut mirositor, suficient de tanar ca sa nu aiba burta dar suficient de copt ca sa am ce invata de la dansul, cu bani (pe care nu ii arata, evident, dar dupa cum ii deschid portarii usile inclinandu-se respectuos si dupa cum forfotesc chelnerii in jurul nostru in varful degetelor, deduc - ), cult si cu simtul umorului, despre care nu stiu prea bine ce face in timpul zilei si caruia noaptea, cand ii dau uneori telefon, imi raspunde robotul - ca sa ma umple de gelozie... Evident, nu locuim impreuna iar asta face ca relatia noastra - nu neaparat fizica - sa aiba un gust dulce - amarui... Este tipul care, cand ii aud vocea, mi se taie picioarele, caruia ii place sa vorbesca la telefon, caruia ii plac cartile, caruia ii place sa scrie scrisori de mana - acum, in era internetului... Este tipul langa care nu pot sa dorm, cel alaturi de care noptile-s albe, cel care vine si pleaca atunci cand pofteste - iar eu beneficiez de aceeasi libertate in cadrul relatiei...
Si in orice caz este cel despre care nu stiu de cate ori in 24 de ore merge la buda, daca are probleme cu digestia, cum ii miros ciorapii la capatul zilei si daca foloseste ata de dinti - asa cum nici el nu va sti niciodata aceste lucruri despre mine.

Asta e, gagici. Daca tot se intreba de "ideal" si de "amant".

Sotul? Poi cu oleaca de noroc e tipul de mai sus, numai ca ecuatia-i rezolvata - stii ce numar poarta la pantofi, cate kilograme in plus are, de ce sforaie - si in plus e stupid sa vorbesti cu el la telefon noaptea si sa ii scrii scrisori cand stii drumul cel drept, scurt si sigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Julie, ai fost mortala!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Julie,SUUUUPER!!!AI FOST BESTIALA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

EXCELENT!!!

Arhistefy

Mergi la inceput