Fetele din USA, poftiti la o barfa! (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La noi pe strada sint mai multi italieni si se uita la noi cu o curiozitate nebuna.

Si soacra mea crede ca sintem foarte compulsivi cu gospodaria.
Cind m-am casatorit si sotul me s-a mutat cu noi, l-am surprins intr-o convorbire cu mama lui: "Mama, Anamaria calca toate rufele, inclusiv t-shirts". Ei se imbraca direct din uscator....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Laura Takacs,

maaaama miaaaaa, ce curte frumoasa aaaaai... parca si simt mirosul ierbii... asa visam sa avem si noi, cind o sa ne stabilim o data in Canada... deocamdata, tot migram, ca tiganii lipseste cortul, ca in rest... avem mereu bocceluta pregatita... dar, din iunie, se pare ca, gata, ne stabilim in Canada, unde ne e locul (rezidenta), de fapt.

cit despre caprioare, asa cum te-ai saturat tu de ele, si eu m-am saturat de veverite... si cind ma gindesc cit de speciale erau, cind le intilneam pe la munte, in Romania... aici, unele tot incearca noaptea sa urce pe burlan, si isi iau avint, urca putin, si aluneca inapoi in jos... dupa care o iau de la capat...iti dai seama, ce sunet placut... asa imi vine sa arunc dupa ele cu citeva ghinde... ce Bambi...? ce Chip si Dale...? io vreau sa dorm, frate!

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by ocebine
[br Am o intrebare pentru cine tine post. Eu am baiatul mare la scoala particulara (greaca ortodoxa) si la greci cind tin post ei au voie sa manince shrimp, lobster, clams, mussels. Vroima sa stiu daca la noi este voie. Mama mea nu a vrut sa intrebe la biserica ca a zis ca-i este rusine.

cred ca si la noi in post sunt acceptate fructele de mare, citeam odata ca e din cauza ca nu au sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Iubi, esti din NY? De unde?

Hai ca v-am plictisit deja cu intrebarile mele...

in long island, hauppauge (est, aproape de ocean). you?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Originally posted by Carolyne[/i]
daca risc si iau niste seminte de leustean, cimbru, na, ceva romanesc, si le descopera vama ce se intampla in afara de confiscarea lor? Este posibila si vreo amenda?
Va multumesc mult,
Carolyne si bebita din burtica
[/quote]

eu mai pun seminte in cutii de medicamente, pana acum n-am patit nimic
daca te prind, da, te amendeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Iaca cum e sarbatoarea de Pasti pe la noi, in linii mari, foarte asemanatoare cu cea pe care o intampinam in Ro, ca doar m-am stramutat cu toate poftele, sarmalele, retetele cu faina cat cuprinde si obiceiurile de spalat geamuri cu ziare, tuica, spirt si basmaluta de sezon. Acu sa nu credeti ca sunt asa vrednicuta ca voi la ultima parte, aia cu geamurile, din simplul motiv ca nu ajung la ele decat la un dormitor, celelalte sunt pe partea cu etaj. Poate dresez niste veverite de-alea de la Aida, sa invete sa urce si pe geamuri, ca le leg eu niste carpe de picioare.
Asa... Miel luam de la o ferma locala, unde e bine de ajuns dimineata, pen'ca ultima oara am nimerit cu puzderie de musulmani, moment in care s-au auzit voci cu "dati numai unul, sa ajunga si la noi". Puneai ochii pe mielut, cum zburda el habarnist de ce-l asteapta, dupa care ti-l executau dumnealor ca la carte, tu doar le spuneai ce vrei din el si in ce forma. Si uite asa m-am ales si cu prapure, si cu codita, si cu capshor, imi pare rau ca n-am luat si blana, puneam de-o juma de caciula cu urechi.
Usturoiul verde pentru fripturica nu l-am gasit decat la un magazin asiatic, dupa ce vreo doi ani la rand am poftit la dumnealui, folosind din cel normal.

In capitolul viitor, despre vopseaua de oo, cum vopseste ea orice, numai oole nu. :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aida_o
si eu m-am saturat de veverite... si cind ma gindesc cit de speciale erau, cind le intilneam pe la munte, in Romania... aici, unele tot incearca noaptea sa urce pe burlan, si isi iau avint, urca putin, si aluneca inapoi in jos... dupa care o iau de la capat...iti dai seama, ce sunet placut... asa imi vine sa arunc dupa ele cu citeva ghinde... ce Bambi...? ce Chip si Dale...? io vreau sa dorm, frate!

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

vecinul meu chiar a imprumutat un pistol cu aer comprimat de la fiul nostru, sa traga dupa ele, l-au exasperat, la fel cum o exaspereaza pe cateaua noastra, careia, daca i-am propti o scara de pom, ar fi in stare sa se urce dupa ele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

p.s. Cleomax mai are sa revina dintre bulbi ca sa dovedim ce imposibil este sa tii promisiunea ca nu mai intri pe topic pana diseara/maine/poimaine :))

pai e deja "diseara", e aproape 5!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

aida, inteleg ca pana la urma plecati...cand ai spus mai demult ca va place aici am crezut ca si veti ramane>Sunteti cu contract? sau expira termenul de iesire din Canada? si sunteti in partea franceza?no, ca imi navalira intrebarile ca eu tot am crezut ca veti ramane pana la urma...
fetele, deci vopseaua de oua de care vorbeam e faina? adica te murdaresti tot? sau are metode nemurdaricioasse si nepatacioase ca mi-i urat de asta!
T, multam de invitatie ...nu poci bate drumul asa dintr-o data pana acolo,dar candva -cumva tot venim ..
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

lexi, vezi ca pentru spalat geamuri exista windex pe care il atasezi la furtunul cu apa si spala geamurile a-ntiia si in record de timp. Sotul meu a facut treaba asta si au iesit geamurile luna. Nici nu trebuie sa le mai stergi de apa, nimic. Cind se usuca apa is curate ca oglinda.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput