Fetele din USA, poftiti la o barfa! (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Iubi, Andrada e din NJ, da-i plecata in Ro, acusi tre' sa se intoarca.

Laura (izvor de informatii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si mie mi-e cam greu sa stau departe.

Lucrez ceva si apoi refresh ecranul!!!!

Mi-e groaza cind ma gindesc ca vine pastele!!!
Incepe mama cu spalatul geamurilor...cred ca sintem singura familie de pe strada care stam cocotati de doua ori pe an pe afara sa spalam geamurile...(am trei etaje cu geamuri pe doua parti....o adevarata placere)

Am o intrebare pentru cine tine post. Eu am baiatul mare la scoala particulara (greaca ortodoxa) si la greci cind tin post ei au voie sa manince shrimp, lobster, clams, mussels. Vroima sa stiu daca la noi este voie. Mama mea nu a vrut sa intrebe la biserica ca a zis ca-i este rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Iubi, esti din NY? De unde?

Hai ca v-am plictisit deja cu intrebarile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

T,
s-a intors Anda...e la serviciu insa probabile busy..o s aintre ea cand s-o acomoda un pic cu fusul ...: casa ta e intr-o zona superba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Laura O sambata avem "crentz" (asta din saseste vine), te asteptam, facem un gratar, o bere, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

kuku-bau, am trebaluit nitel dar am obosit, vai, batranetile mele. si cum cel mai confortabil scaun din aria vizuala fuse tot asta de la computer, am intrat sa va salut (IARASI) si sa va spun ca astept cu nerabdare sfaturile pentru Pasti.

Laura O, bine ai revenit, si eu tot asa cred, ca e de la bebitzu, dar poate te-a obosit si calatoria.

Laura T, ce e ala crentz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

p.s. Cleomax mai are sa revina dintre bulbi ca sa dovedim ce imposibil este sa tii promisiunea ca nu mai intri pe topic pana diseara/maine/poimaine :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Carolyne
Pentru ca se apropie data plecarii ma intreb daca anumite produse le gasesc si acolo. Unul dintre ele ar fi samponul Nizoral pe care in R il cumpar numai din farmacie (fara prescriptie medicala). In State gasesc acest sampon sau ceva similar si unde? Si daca da am nevoie de recomandarea dr-lui?
Si mai voiam sa va intreb un lucru: daca risc si iau niste seminte de leustean, cimbru, na, ceva romanesc, si le descopera vama ce se intampla in afara de confiscarea lor? Este posibila si vreo amenda?
Va multumesc mult,
Carolyne si bebita din burtica

Carolyne, inca nu am citit daca ti-au raspuns fetele, insa iti raspund si eu:

Nizoral se gaseste si aici, insa e mai scump decit in Ro. Nu mai stiu cit costa , da' stiu ca am renuntat sa imi iau, cind am vazut pretul aici.

Seminte, iti dau eu o idee cum poti aduce: pe spatele geamantanului (din acela cu role), am un buzunar cu fermoar; practic, nu se vede decit daca intorci geamantanul cu spatele, si nici nu-ti umbla nimeni in el, ca nu ai de ce sa iti pui lacat la acel fermoar (cine e asa de nebun, incit sa fure seminte?). eu am bagat acolo si pliculete cu seminte, si amestec de "Verdeturi din Gradina" de la Knorr... n-am avut niciodata probleme.

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Salutare la mamici, bebici, burtici, cat si celorlalte categorii:-)
Si noi tot primul Paste in America, nu stim, este vopsea de oua oare? Carne de miel este, am aflat de unde se ia pe aici.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by ocebine
Incepe mama cu spalatul geamurilor...cred ca sintem singura familie de pe strada care stam cocotati de doua ori pe an pe afara sa spalam geamurile...(am trei etaje cu geamuri pe doua parti....o adevarata

nu pot sa uit cind am spalat si noi geamurile si a doua zi 2 vecini spalau si ei....probabil ca s-au simtit.

mn

Mergi la inceput