Mamici din Arad...? (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

MAi va lasa omul putin si voi va si faceti de cap...pai frumos va sade...????
Alina M. de la mine din camera se vede direct la Bursa de Computere...
Magda, Silan de ala de liliac cu numai stiu ce? am mai auzit si de la nasa-mea ca e super fain...vreau sa incerc si eu dar nu stiu cand apuc sa-mi cumpar...
Anto draga si daca citeste Clau nu-mi fac probleme...nu e gelos si stie el ce are la casa, asa ca sunt linistita in privinta asta...
Eu nu cred ca mai scriu azi ca sunt franta de oboseala si merg si eu sa vad daca reusesc sa adorm...
Va pup si va doresc o noapte frumoasa cu multa iubire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Noapte buna va doresc si eu sa aveti ,Clau vezi ce fai la noapte ,mai incearca totusi varianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aseara nu am mai intrat pe forum ca a stat Calin la calculator pana tarziu(2-3).
Azi vreau sa continuu cu curatenia. Nu prea am chef azi,dar cheful vine mancand,cum se spune.
Clau nu vrei sa nasti nici azi? Eu cand intru la Mamici din Arad tot astept sa vad ca scrie "a nascut Clau"!
Va mai scriu dupa-masa.
Va pup.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!Am terminat cu o tura de scoala si am si schimbat planul cu curatenia.Am pus un covor la moi sa-l spal, apoi gatescsi merg la scoala, naiba sa o duca ca umblu ca pe sarma.
Alina si eu am folosit pana acum cocolino albastru dar la silanul asta mov nu renunt in graba(liliac si mai ceva).
Merg sa beau o cafea in balconsi ma apuc de treaba.

Mergi la inceput

SAlutica!
N-am nascut si asta ma dispera din ce in ce mai tare...nervii mei sunt intinsi la maxim, plus ca sunt nedormita de cateva zile, dorm maxim 2-3 ore pe noapte...
Magda imi pare rau , am vaazut mesajul de la tine dar nu ma prea pot ridica din pat, am dureri de oase ingrozitoare si sincer abia ma ridic din pat si mai ales ca abia mai pot umbla, cred ca si o rata e manechina pe langa mine...
Pupici!

Mergi la inceput

Nu mai pot!M-am asezat sa-mi trag sufletul.Am spalat covorul si acum stau cu mainile pe sus pe scara sa spal condensul din balcon si apoi dau cu putin lavabil
Nu cred ca mai merg azi la scoala ca voi fi gata ca bateria, mai bine lucrez cat mai mult azi sa avansez cu marea curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Mai Magda da ce harnicuta esti ,si cat as avea si eu de facut ....dar mi-e o leneee...
Cred ca ma pun totusi sa fac ceva de mancare ,da`ce?!

Mergi la inceput

Fetelor cred ca am innebunit!Am pus al doilea covor la spalat, balconul e aproape gata, cand termin Anto vin si la tine ca nu cred sa mai am in graba asa o zi.
Noroc ca e vreme frumoasa ca nu-mi era prea bine de 2 ore in balcon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda mai pune pe cineva sa te "scoata din priza" .Am spalat si eu azi un covoras,si am mutat toate de la loc in dormitor,in afara de dulap.Pe Dragos l-am tinut langa mine,dar in patut ca sa pot eu lucra linistita .I-am dat acolo toate jucariile care le-a vrut si nu prea a protestat.
Bine ca e timp frumos afara.Era bine sa-l scot pe Dragos la plimbare putin ,dar ramane pe cand se scoala.
De mancare ce mai faceti fetelor,ca eu nu mai stiu ce sa mai fac.
Azi fac peste si mai am supa cu taitei de ieri.Ce bine ar fi sa-mi faca cineva de mancare!alina

Mergi la inceput

Salutica!
M-am gandit sa mai dau si eu un semn de viata, sa nu va speriati cumva ca am nascut...
VAi de mine dar ce mamici harnicute sunteti ...cand veniti si la mine , ca mai avem si noi o gramada de facut...
Ce vreme nasola ii afara...acum ii soare, acum ii innorat!!
Anto ma indrept vertiginos spre 26......
Oare ce o fi cu Alina33 si cu Cristina?
Pupici!

Mergi la inceput