Mamici din Arad...? (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.Ce mai faceti?
Clau esti tot pe-acasa?
Azi m-am "chinuit" cu spalat de geamuri,am scos toate hainele din dulapuri si le-am mai triat.Cele groase le-am scos din uz deocamdata.Ma streseaza Dragos ca vrea si el sa aranjeze haine si sa ma ajute la curatenie,dar mai mult ma incurca .Anul acesta voi merge cu incetinitorul la curatenie,fac mai mult cand doarme el.
Clau e frumos numele Paul,cum a zis Anto.Mie mai imi place nume de baiat Alexandru.
Acum va las ca mi-a venit sotiorul acasa si ma duc sa vorbesc cu el putin.
Va pup si mai vorbim azi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Clau mai da un semn de viata Alina 33 ,cum esti?

Mergi la inceput

Clau ai nascut?

Sper ca nu te stresam si mai mult cu intrebarile Clau!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
Azi nu am avut timp sa va scriu ca de dimineata m-am trezit cu un chef nebun de a face ordine prin casa ....si toata ziua am scos hainele din dulap, triat la greu (de fapt multe din ele le-am dat la saraci ca nu le mai purtam si ocupa u prea mult loc in dulap), mutat mobila (asta au facut cei puternici)....am reusit sa facem loc in camera si pentru patutul lui bebe , asta pentru ca mine mi s-a mazarit aseara ca vreau sa stea in camera cu mine macar acum cat e mic....daca pana acum a fost veselie si liniste, de acum va incepe show-ul......
Alina de ce nu? da-mi si numarul de tel. a frate-lui tau ca nu se stie niciodata...pacat doar ca sunt acum, dar slabesc eu ....
Anto ai avut o idee buna cu Paul, ca ma gandeam si eu la Paul, Raul, DArius, Patrick(care cum nu putea mai bine mie imi place , dar la Clau nici vorba...), Darian, Luca, etc...
Alina33 sper ca sunteti bine...va doresc tot binele din lume...
Magda ma bucur pentru tine ca ati reusit......dar totusi nu ai spus a fost cu sau fara fundita ...
Magda draga ai fost azi pe chat? Imi pare rau ca te-am vazut prea tarziu, deja ai iesit...al meu calculator e mai tot timpul deschis si sunt logata, dar nu tot timpul sunt langa el...ramane pe altadata, promit....
Promit sa ma ocup mai incolo de listuta ca acum merg sa fac o , de fapt un dus ca nu mai incap in vana ...

Mergi la inceput

Clau vad ca faci ultimele revizuiri
Te-ai apucat de mutat casa ,tu ai uitat ca tre´sa nasti?
Dintre numele pe care le-ai scris i-mi place Luca
Alina pana la urma ne dai nr. de al fratelui tau?
Alina 33 esti ok?
M-am apucat si eu de sortat hainele dar m-am razgandit ca-mi era o leneee...,pe urma am vazut la stiri ca toata sapt. va ploua si va fi frig ,s-ar putea sa mai am nevoie o vreme de ele(de cele groase)
Magda cum a fost cu colegele la servici ,i-mi amintesc pe cand lucram in Romania si noi ne chefuiamla lucru ,a fost fain .

Mergi la inceput

Clau vezi ca si eu am vopsit usile inainte cu o zi de-a naste,aveam chef de lucru si eram tare harnicuta .Dupa ce am vopsit m-am dus la epilat si acolo pe pat aveam contractii,dar nu m-am gandit ca nasc(mai erau 2 saptamani pana la termen)si noaptea la 2 am mers la spital .Imi place numele Luca,dar mai ales Lucas. Multumim pentru listuta.
Numarul de telefon a lui frate-meu nu vi-l mai scriu ca sta in Oradea si mai greu va intalniti. .A lucrat in Arad la Bursa de Computere in Vlaicu vreo 8-9 luni(in urma cu 2 ani,atunci nu erai casatorita Clau)si a plecat la Oradea ca nu ia placut in Arad.

Anto tu unde ai lucrat in Arad? Si la noi a fost mai rece vremea acuma seara,chiar ne-a fost frig afara ca noi ne-am imbracat mai subtire.Ce aiurea e asa,nu mai stii cum sa te imbraci.

Magda trebuia sa ne trimiti si noua ceva mancaruri virtuale sa sarbatorim si noi.

Totusi,daca nu va dau numarul de telefon a lui frate-meu va arat o poza cu el:http://community.webshots.com/photo/123738195/123739681PPjNqE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina pai eu cred ca-l stiu din vedere pe fratele tau....mai ales ca stau exact acolo langa Bursa de computere ....frumos frate ai ...
Da chiar ai dreptate....ce vreme cacacioasa ii afara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara fetelor!La servici a fost fain.Socrela mi-a facut 2 feluri de prajituri caci eu sunt paralela la capitolul acesta, cafea, tigari, saraturi, suc.La noi asa se tin zilele.Doctorii duc si mancare ca ei "consulta" mai mult ca noi.
Saptamana trecuta am "consultat" un parfum NOA de la Cacharel!Neam de neamul meu nu a avut parfum scump ca eu nu ma rabd sa dau 2 milioane pe un parfum!
Azi am curatat bucataria.Maine dimineata de la 8 la 10 am cursuri si apoi vin acasa sa curat vitrinele din camera mare.
Azi am cumparat Silan mov, e super!Ati folosit? Tot balconul miroase!
Claudica draga , fontita am smuls-o!!!Ca de, eram turbata!
Da , azi am fost pe messenger.Multumesc pt listuta.

Mergi la inceput

Eu am lucrat la Fortuna ,la coafor(in Vlaicu) 5ani .
Clau ...asa e inainte sa nasti .Vezi sa nu citeasca Claudiu ce-ai scris

Mergi la inceput

Daca stai langa Bursa de Computere probabil l-ai vazut pe frate-meu Clau.Mersi pentru complimente.
Azi ai fost foarte distrata Clau,poate,poate...

Magda n-am folosit Silan mov,miroase asa fain? Eu folosesc Cocolino albastru sau verde .Uneori si Lenor,dar silan n-am folosit niciodata.

Alina33 oare ce face? Speram ca bine.
Cristina apare mai tarziu de obicei,probabil pana le culca pe gemene.

alina

Mergi la inceput