situatii diferite exista?
Raspunsuri - Pagina 2
ancuta06 spune:
Maggda, ea nu a ales sa ramana insarcinata. S-a intamplat.Si a facut cea mai buna si demna alegere: a pastrat bebelusul. Si, in legatura cu ceea ce ai spus tu, ca este tanara si putea sa astepte, sa-si gaseascca perechea, etc.....am sa-ti dau un exemplu nefericit.
O cunostinta de-a mea isi dorea foarte mult copii, dar intr-o familie, nu singura. Nu si-a intalnit perechea cand era prea tanara. La 28 ani a facut cancer la col si i s-a scos tot. Viata i-a fost salvata, dar mama nu mai poate fi. Acum are 47 ani. Si-a gasit perechea, de cativa ani, dar copii nu mai poate avea. A invatat sa traiasca asa, s-a resemnat, desi si-a dorit mult.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
LYADA spune:
Buna,
Am ezitat ceva timp inainte de a-ti raspunde. M-am gandit ca poate te ajuta o poveste diferita, insa asemanatoare (cred ca la asta te-ai referit).
Eu am un copil, singura fiind, nu a fost decizia mea sa raman singura, chiar am sperat mult timp ca tatal isi va reveni. A fost hotararea mea sa merg mai departe, ce-i drept aveam 28 ani. Am fost super fericita toata perioada sarcinii, foarte multa lume nu stie nici acum ca tatal lui nu e langa mine, am un copil minunat, tot timpul vesel si atat de intelegator. Nu regret nici o clipa decizia luata, este lumina vietii mele, nu imi este (prea) greu sa il cresc singura insa Maggda are dreptate, un copil are nevoie de doi parinti.
Si eu cred ca in timp va aparea si un barbat care nu se va speria de copil, ba dimpotriva.
Daca vrei scrie-mi pe pm si mai vorbim.
Numai bine,
ralucami spune:
Nafnaf felicitari si sarcina usoara in continuare. Nu vreau sa par eu Gigi Contra (care se contrazice cu toata lumea) dar eu cred ca tu esti o mamica demn de admirat. Eu cred in continuare ca un copilas are cel mai mult nevoie de dragoste si de intzelegere. Eu nu am inca propriul meu copil, dar daca as fi sa aleg intre un tata de paie(adica doar cu numele din certificatul de nastere) si posibilitatea de a-l creste singura, as alege fara sa prididesc pe cea de-a doua. Un copil care asista des la certurile parintzilor, care vede zi de zi indiferentza si raceala dintre cei doi maturi, acela este un copil marcat, care chiar daca la prima vedere pare sa fie ok. Si decat asa, mai bine prefer sa il cresc singura, fara nici un ajutor din partea nimanui, iar rezultatul sa imi fie un copil sanatos fizic si mental. Eu cred ca nu o sa itzi fie fantastic de greu, caci la orice decizie vei lua sau orice activitate pe care o vei face vei fi impulsionata de bb tau. Candva , fi sigura, va aparea si jumatatea ta are te va iubi pe tine si pe bebele tau asa cum meritatzi. Fruntea sus si fi curajoasa!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
acina spune:
Te admir f mult pt alegerea ta.
In mod sigur vei fi fericita ca asta ai ales.
pupici si mult noroc.
Anca
Jeff spune:
BRAVO, BRAVO SI IAR BRAVO !!!!!
Ai facut un lucru care denota extrem de mult curaj si dragoste. Nu o sa-ti para rau niciodata, copilul este cea mai mare realizare a unei femei. Daca te vor ajuta parintii sau prietenii o sa fie si mai bine. Daca nu o sa te chinui la inceput pana mai creste putin si-l vei da la o cresa daca vei gasi un serviciu din care sa va puteti intretine. Este greu dar nu este imposibil, daca ai nevoie de ajutor aici vei gasi. Poti cere fara jena, daca nu ai cu ce cumpara la inceput cele necesare, fetele ale caror copii au mai crescut iti vor oferi cu draga inima ceva lucrusoare utile, fii sigura.
Cat priveste examenul, nu intri in panica, si eu am dat definitivatul care a fost o super, super licenta, adica de vreo trei ori mai greu in timp ce fetita mea avea 7 luni. Sfatul meu este sa inveti de pe acum cat mai mult pentru ca dupa nu vei mai avea prea mult timp !
Te rog mult nu lasa licenta pentru alt an pentru ca risti sa nu o mai dai. Cred ca este f. important sa iei licenta acum, indiferent cat de greu este pentru a avea o diploma in mana.
Curaj in conntinuare si sa te ajute Dumnezeu !!!
Te rog mult mai scrie-ne .
Melania si Anna-Luciana
melania
Anina_n spune:
Bravo, felicitari ! Esti o femeie puternica si curajoasa ! Ramai asa, in continuare ! Va fi greu, dar nimic nu se compara cu zambetul unui copil si satisfactia ca, tu, esti cea careia ii este destinat !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
bebi spune:
Nu stiu daca asta te va ajuta, dar hai sa-ti spun o poveste:
La 25 ani a ramas insarcinata, desi avea probleme si nu se putea vorbi de sarcina, nastere, copil poate chira niciodata. Si, totusi,s-a intamplat. N-a aflat la timp ca sa poata lua vreo decizie in privinta sarcinii. Tatal nu prea era convins ca vrea un copil. Ea era angajata, studenta in anul III nu o ducea prea bine dar nici prea rau. A aflat in saptamana 22 ca are o fetitza....Era extrem de speriata si nu credea ca va reusi macar sa nasca un copil sanatos... NU mai spun de altele: facultate, partea materiala, indiferenta tatalui, nu era nici casatorita si avea de infruntat rautatile oamenilor.
Cu toate acestea, a hotarat sa mearga inainte. Si a luat toate examenele, a terminat facultatea cu aproape 9, a mers la serviciu pana aproape cu 10 zile inainte sa nasca.
Si a nascut o fetitza sanatoasa, grasuta (4.100), cam lunagan (52 cm) si foarte zambareata.
Si azi , fetitza mea, Catalina, e cel mai scump copil. Are 1 an si 6 luni,e VESELA, frumoasa, foarte isteata si sunt tare mandra de ea. Imi spune "mami a mea" si arata cu manutza spre inima.....
N-ai sa regretzi nici o clipa ca ai un copil. Desi o sa ai parte de multe incercari, nopti nedormite, sacrificii, lipsuri materiale sau lipsa unui umar.... copilul tau va fi langa tine si va avea oricand disponibilitate sa-ti zambeasca....o sa vezi ca o sa fii foarte fericita.
Iti doresc multa putere, sarcina usoara si nu te lasa descurajata! Dupa primul an totul ti se va parea mai usor! Iar despre tata pentru copil, sunt destui barbati dispusi sa traiasca langa tine chiar daca ai un copil. Eu am gasit unul si cred ca mai sunt destui ramasi
Si o iubeste mult pe Catalina.
.
hAI CA te-am plictisit destul!
Daca vrei sa mai vorbim, scrie-mi mesaj!
Te pup!
Love is all around
Anca Wish spune:
FELICITARI!!!!
Sa nu-ti fie frica. Nu esti singura. Il ai pe cu tine si ne ai si pe noi.
Porti in burtica cel mai frumos dar pe care ti-l poate da Doamne, Doamne. Sa fiti fericiti si sanatosi.
Asteptam vesti de la tine.
bidiloi spune:
Toata stima ptr. hotarirea luata si ptr. faptul ca faci si scoala, sa nu-ti pese de ce spune nimeni,dai dovada de curaj mult,responsabilitate si tarie.Faptul ca un copil are nevoie de 2 parinti,si al tau va avea deocamdata doar unul ,nu ar trebui sa fie o problema.Vei vedea ca viata te va rasplati ptr. cel mai frumos lucru pe care il faci, si anume sa aduci pe aceasta lume un copil.Bravo tie!
tinatache spune:
quote:
Initial creeata de nafanaf
sunt noua...
Voi ce ziceti?
eu zic sa fii sanatoasa, sa tii capul sus si sa fii mandra ca vei avea ceva ce nu toata lumea are: un puiut al tau, care te va face cea mai obosita si cea mai fericita mamica de pe pamant. Sarcina usoara si sa auzim numai de bine!
Un Paste Fericit!
Cristina