situatii diferite exista?

situatii diferite exista? | Autor: nafanaf

Link direct la acest mesaj

sunt noua...
si m-am uitat putin pe aici si asa am ajuns sa ma intreb:situatii diferite exista?
am 23 de ani, in iunie trebuie sa-mi dau licenta, la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai voi deveni mamica... fara sa-mi doresc, fara un sot sau prieten deci, o mamica singura...
nu sunt genul de student care nu a facut nimic altceva decat facultate: am lucrat o perioada, fac voluntariat intr-o asociatie studenteasca internationala ( AIESEC ), sunt trainer AIESEC, dar undeva am gresit si apoi a fost prea tarziu sa mai fac ceva...
Poate am spus prea putin, poate prea mult...
Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Bine ai venit!
la ce te-ai referit cu situatii diferite?
Asta e, poate ca ai gresit, poate ca asa a fost sa fie, rezultatule acelasi: vei deveni mamica. Nu regreta! bucura-te ca in tine creste un sufletel!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafanaf spune:

multumesc
situatii asemanatoare...
mame singure...
consider ca nu mai am ce regreta, mai exact ar fi o pierdere de timp "regretatul" si nu m-ar ajuta cu nimic.
acum trebuie sa ma gandesc la ce pot face ca sa "scot" ceva bun din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Vom da in acelasi timp licenta! si vom deveni cam in acelasi timp si mamici! Si eu care ma plangeam ce am sa ma fac, ca imi vine greu si acum sa ma concentrez pe invatat, obosesc repede... dar dupa ce vine bb-ul!
Dar sunt sigura ca vom trece peste, si vom avea niste copii frumosi si destepti!
Te felicit pentru puterea de caracter de care dai dovada! Esti tare curajoasa si te apreciez f mult!
Hai sa ne incurajam reciproc, nu cred ca in ase-ul asta sunt chiar atat de incornati profii, dupa cum s-au dat in cei 4 ani de studiu!!Vom trece cu bine si de asta!
Bafta si sa auzim numai de bine!

Nally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Nu dispera nafanaf,si eu mi-am dat licenta cand puiul meu avea noua luni si abia iesisem din spital unde am statusem cu el o luna la reanimare, abia isi revenea dupa ce aparoape il pierdusem, iar sotul era plecat in Germania pentru patru luni. Dar am dat-o cu bine si am luat-o cu nota mare.E adevarat ca m-a ajutat mama mea, dar a fost foarte greu, insa nu imposibil.
Curaj si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

quote:
Initial creeata de nafanaf

la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai voi deveni mamica... fara sa-mi doresc

Chiar daca in momentul acesta nu iti doresti, in curand vei fi cea mai fericita mamica!
Cu putin(mai mult) optimism, vei reusi.
Eu iti doresc multa, multa bafta, o nastere usoara si un bb cat se poate de sanatos, mancacios si cumintel.

Mada, mami de:
Antonia****06.01.2001
Lukas******14.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu mereu am respectat femeile care, desi au ramas singure, au preferat sa pastreze bebe-ul...Sunt niste femei de admirat!!! Mai ales in Romania, unde nu este deloc usor sa cresti un copilas singura! Si D-zeu iti va da putere pentru asta! Vei fi rasplatita! Pentru ca ti-ai asumat responsibilitatea la actul care l-ai facut, nu ai avortat! Bravo tie! Tot respectul din partea mea!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bucurate ca vei fii mama! Sunt atatea femei pe lumea asta care ar dorii sa poata da viata!Copilul pe care il porti nu este vinovat cu nimic, el nu a cerut nimic la nimeni! Iubeste_l, vorbeste cu el chiar daca este in burtica, el simte, aude si reactioneaza.Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Draga mea,dar nu ai gresit cu absolut nimic!
Un copil nu e o greseala.L-ai conceput din iubire.Iubirea nu e gresela.si daca il aduci pe lume vei faca cel mai bun lucru posibil.
Vei trai pt tine si puiul tau.El va fi motivati ta si motivul tau de a-ti trai viata si de a o trai cat mai bine.
bucura-te de aceasta BINECUVANTARE,pt ce tu de acum nu mai esti singura.Ai pe cineva tot timpul cu tine!
Si in societatea asta avansata si emancipata in care traim,nu mai e nici o problema ca vei fi o mama singura.
succes si mult curaj!
Eu una as dori chiar sa te felicit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

problema pentru mine s-ar pune asa:
bani sa cresti bebelusul ai? macar ajutor. parintii te ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Nu prea stiu ce sa-ti spun.E foarte frumos sa ai un copil dar cel mai bine e sa aiba 2 parinti.Oricum e hotararea ta.Esti tanara puteai sa astepti perechea potrivita si apoi de comun acord sa faceti un copil la momentul potrivit.
Eu iti doresc oricum multa sanatate si nastere usoara.

Mergi la inceput