tratamente balneo
Raspunsuri - Pagina 9
ilinca_dim spune:
Ilenya, multumesc mult pentru informatiile pe care ni le-ai dat si as vrea sa insist si eu cu ceva detalii despre pasii care ar trebui urmati pt a face tratament eu mergand cu bilet de odihna normal. Trebuie sa sun undeva inainte de a ajunge acolo, se fac programare pentru tratament....Tu la ce hotel ai stat?
Multumesc!
ilenya spune:
Pentru Ilinca: Nu stiu in cazul tau, mai bine intreaba agentia de la care iei biletul si suna la Centrul de sanatate din Sovata la tel. 0265 570933.
Cred ca nu poti face programare pt. tratament pt ca pur si splu nu stii ce tratament ti se va da pina nu te vede medicul balneo de acolo. Cel mai bine sa suni la nr. de mai sus.
Ilenya
anis spune:
Are vreo importanta perioada de ciclu in care trebuie sa incepi tratamentul?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
annaa spune:
Si eu o sa merg in august in functie de um vin ruschi, dar sigur in perioada 10-25.08.
Eu am mai fost si in octombrie 2003, am inceput tratamentul din a 7 zi de la CM, si in ian.2004 eram , fara nici o stimulare medicamentoasa, cu tot cu dereglarile mele hormonale.
Pacat ca nu a fost sa fie si sa oprit in evolutie la 9 sapt., dar sunt sigura ca se poate si stiu ca Sovata a avut un rol foarte mare pentru mine.
Dr. de acolo spunea ca este foarte bine sa incerci macar de 3ori la intervale de 4-5 luni, si ca uneori dereglarile si neintelegerile dintre hipotalamus- hipofiza - ovar pot sa sa se rezolve.
Ana
cornelia1172 spune:
la ce hotel ai fost Ilenya?
eu am vorbit cu dr.de acolo si mi-a zis ca doar Hefaistos(POATE) mai primeste cu bilete de pensionar
tratamentul nu il aveai in bilete?
Anis eu as vrea daca mai gasesc bilete sa merg la 1 iulie sau 25 iulie
si m-am hatarat sa merg la Sovata pt.ca acolo am avut rezultate
ilenya spune:
- Am stat la Hotel Faget.
- Despre tratament: de anul asta, chiar daca il ai pe bilet de pensionari, tratamentul gineco nu mai este gratuit. S-au prins ca pensionarele nu /prea/ fac astfel de tratamente. Cit am fost acolo cea mai 'in virsta' doamna avea aproape 50 de ani, ceva fibroame si pb. mai vechi. Asa ca procedurile oricum tb. sa le platesti.
- Da, tratamentul e indicat sa-l incepi imediat dupa terminarea ciclului. Si mai tb. tinut cont si de faptul ca unul din efectele imediate e ca se poate sa-ti scurteze durata ciclului. Eu il am cam de 26 zile si m-a prevenit dr.; cu toate astea a venit fix la 26 zile. La mine biletul nu a fost chiar imediat dupa ciclu si tratam. l-am inceput in Z10.
Ilenya
CODRINA spune:
Salutare fetelor,
Vreau si eu sa merg in august ori la Sovata, ori la Eforie-Nord. Unde imi sugerati?
Va rog frumos spuneti-mi se poate oare cu bilet de trat/odihna dat prin intreprindere (bineinteles, nu pe numele meu)? Oare risc asa?
In cazul asta, presupun ca pentru trat imi trebuie trimitere de la medicul de familie si analizele efectuate (diagnostic). Mai trebuie ceva?
In orice caz, vreau sa ajung in august, pentru ca atunci am concediu, iar in cazul in care ciclul o sa fie de 28 zile, ar trebui sa merg de pe 15 august. Sper sa nu se decaleze......
Mai merge cineva in perioada asta?
Pupici,
Codrina
steliana04 spune:
Codrina, așa cum a povestit si Ilenya noi am fost la Sovata și ne-am simțit minunat, din toate pct. de vedere. Este un loc cu tradiție, fiind benefic nu numai tratamentul dar și odihna, păsărelele care cântă toată ziua, fluturașii ce zboară "din floare în floare",vorba cântecului. Depinde și ce anume îți place ție, dacă îți place natura și plimbările, merită o vacanmță la Sovata. Dacă ai întrebări răspund cu plăcere.
CODRINA spune:
Multam' fain Steliana,
Da, eu sunt o mare iubitoare de natura si imi place sa stau in aer liber. Chiar daca nu se "lasa" cu nimic, macar ma odihnesc.
Pupici,
Codrina