tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Sorina,
poti sa-mi spui ce problema e de la infectie urinara, ca n-am inteles din mesajul tau. La Sovata se trateaza si infectia urinara sau ti-a recomandat dr. altceva ?
Multumesc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Maria: scuze, am fost ambigua. Am vrut sa spun ca de la o raceala mare probabil am facut si infectia urinara si inflamatia endometrului, dar la ambele se poate actiona cu acelasi antibiotic. In cazul meu este Nolicinul. La Sovata se trateaza problemele ginecologice, am inteles ca si cele dermatologice si reumatismale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Mama ne-a facut, pe mine si pe sora-mea, datorita bailor de la Sarata Monteoru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Multumesc, Sorina. Inteleg ca ai fost multumita de conditiile si tratamentul de la hotel Danubius. Dupa parerea ta, se pot face tratamente si iarna, adica hotelul e bine incalzit (sigur ca vara nu-ti dai seama, dar daca starea hotelului e buna, atunci nu sunt probleme). Si inca o rugaminte daca se poate: cam cat de scump poate fi cazare + tratament ? Poti sa-mi trimit PM daca vrei sa fie secret.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Inca ceva: care mergeti la Sovata cu masina, nu uitati sa treceti zilnic pe la salina Praid, cate 4 ore pe zi, dupa tratamentele de dimineata. Cura este de 4 ore pe zi, timp de 10 zile, si va rezolvati probleme respiratorii si ORL...e super...si doar la 10 km de Sovata, pacat sa nu profitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu sunt interesata de Sovata.As vrea sa merg in aceasta toamna, sper sa ajung.Am citit aproape tot ce ati scris pe aici dar nimeni nu spune nimic de conditiile din baza de tratament.Sunt bune? Mai demult alte fete care au mai fost spuneau( tot aici pe site) ca sunt jalnice si ca poti sa iei tot felul de boli de pe acolo.Asta ma cam facut sa tot aman sa merg la Sovata.Va rog spuneti-mi si mie cum e pe acolo.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ooops, hai ca m-ai pus pe ganduri!

Eu mai am cateva zile si plec in concediu, directia ghici: Sovata.

Astept si eu cu mare interes comentarii pe aceasta tema!

Mergi la inceput