tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Buna Ligia,
eu tocmai m-am intors de la Sovata si pot sa-ti raspund la intrebarea pe care ai pus-o pt ca am fost exact in aceeasi situatie ca si tine, respectiv fara bilet de pensionar sau bilete date de Ministerul Muncii (habar nu am cum se obtin). Oricum nu au nici o legatura aceste bilete cu tratamentul care urmeaza sa-l faci acolo. Tu trebuie sa mergi la ora 8 la policlinica statiunii care se afla la Hotel Mures, acolo ti se face o fisa de catre o asistenta care te intreaba rand pe rand daca ai suferit de toate bolile existente (foarte atenta este pt ca nu cumva sa interactioneze ceva cu tratamentul de acolo), platesti consultatia la medic de 86000 lei apoi iti alegi un medic si intri la consultatie. E recomandat sa ai la tine toate analizele pt ca se uita pe ele. Eu am stat aprope o ora de vorba cu doctorita. iti recomanda ce tratament sa urmezi apoi te intorci la asistenta sa iti programeze procedurile zilnic. Se recomanda minim 10 zile de tratament si trebuie sa stii ca nu se lucreaza decat de luni si pana vineri. Procedurile costa intre 75000-85000. Apoi cand ai programarea mergi la baza de tratament care se afla chiar la Lacul Ursu si....succes!
Daca mai ai intrebari si pot sa-ti raspund am sa o fac cu cea mai mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetelor!
In primul rand multumesc f mult Ilinca pt informatii. Nu as vrea sa profit de bunatatea, dar te-as mai ruga sa-mi spui daca ti-ai facut vreo programare, rezervare la policlinica aia si la baza de tratament, sau pur si simplu ai mers in prima zi acolo la ora 8?
Si ai putea sa-mi spui daca ai gasit ceva(cazare si/sau masa) avantajos la particulari acolo, sau vreo pensiune dragutza? Ai vre-un nr de telefon?

Pe voi fetelor vreau sa va intreb daca la Sovata stiti ca as putea face un tratament pt candidoza. Sau daca stiti ceva tratemente pt candidoza (naturiste ca din celelalte am incercat o groaza si nimic).

Eu la Sovata merg pt ca nu stiu de ce , la mine nu se produce ovulatie. Am ovare , nu am chisturi, am trompe permeabile, am analize hormonale bune - dar nu am . Am sot APT (asha zic analizele ) . Sper ca acolo sa gasesc un doctor bun, si de ce nu sper intr-o minune

Va pup si va multumesc pt multimea de onforamtii utile gasite pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

La policlinica nu se face nici un fel de programare, pur si simplu mergi acolo si daca e multa lume se dau niste bonuri de ordine pt intrarea la medic; dupa ce se stabileste tratamentul se face programare la baza de tratament iar acolo te duci conform acesteia. Oricum, in septembrie nu cred sa mai fie asa aglomerat cum a fost in perioada in care am fost eu.
Despre cazare, ce sa-ti spun, noi aveam o rezervare la un hotel dar nu platisem nimic asa ca ne-am dus nu ne-a placut si am plecat in cautarea altui loc de cazare. Ne-a fost recomandat de niste prietenio vila vis-a-vis de hotel Mures, se numeste pensiunea Klein, foarte frumoasa; au mai multe variante de camere cu preturi diferite, noi am ales o camera dubla absoluti superba care costa 1.200.000 lei/noapte cu mic dejun inclus pt 2 persoane. Din ce am auzit in statiune sunt locuri de cazare pt toate buzunarele, incepand de la 300.000 lei pe seara pana la 90 euro....Si la vila Klein in septembrie am impresia ca este mult mai ieftin. Acum nu am cartea de vizita la mine dar daca te intereseaza am sa-ti dau un PM cu detalii.
Despre doctori, pot sa-ti spun ca dr Bordi Szasz Paraschiva la care am fpst eu mi-a placut foarte mult si am mai auzit lucruri bune despre un medic Fekete (scuze pt pocirea numelui....sunt convinsa ca nu se scrie chiar asa, dar pe aproape....). Ei spun ca tratamentul are efect si asupra ovarelor, maturitataea folicurilor, respectiv ovulatie dar in principal este un tratament antiinflamator (anexite, infectii cauzele care conduc la obstuctia trompelor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ligia,

cum ai ajuns la concluzia ca nu ai ovulatie ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nu e o concluzie definitiva dar,

lunar merg in ziua 11 sau 12 sau 13(asta de vreo 6 luni) la tanti doctoritza si-mi face ecograf vaginal si nu se vede neam de folicul, dar endometru e bun.
Ba mint, luna trecuta s-a vazut ceva si mi-a dat Pregnil, dar degeaba

Da de ce m-ai luat asha tare?!

Toate bune!
Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Scuza-ma, n-am vrut sa te iau tare, imi pare rau daca a sunat asa. Vreau doar sa stiu pt. cum e la tine caci eu stateam linistita vazandu-ma cu rezultate bune la dozarile hormonale si pt. ca dr. mi-a spus ca la asa rezultate "e greu de crezut ca as putea avea probleme cu ovulatia". Dar uite ca nu poti sti fara monitorizare iar la monitorizare nu ma primeste decat dupa 6 luni de incercari fara succes (eu am abia 3).
Incerci demult sa faci bebe ?
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor! Ati auzit pe cineva care sufera de endometrioza sa aiba rezultate pozitive dupa un tratament la Sovata?
Am infertilitate primara, am fost operata de doua ori ( laparoscopic ) de chisturi endometriozice pe ovarul drept, am facut o prima incercare de FIV - ICSI in luna iunie 2004 ( in Canada ) fara rezultate ( mi-a venit ciclul in a 14-a zi )!
Sotul meu are oligospermie, deci infertilitate de ambele parti!
Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marin alice spune:

pt cine se duce la Sovata cu bilet prin agentie sa intrebe intai cate proceduri sunt incluse in pret.Eu am fost anul trecut cu bilet de pensionar si am facut 4 proceduri pe zi,insa acum cand m-am interesat la o agentie mi s-a spus ca in pret sunt incluse 2 proceduri...deci atentie, e bine sa se faca toate procedurile: tamponul vaginal, spalaturi vaginale cu apa din lac, baie in cada cu apa din lac si mai este un aparat cu ultrasunete care ti-l pune deasupra abdomenului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !
M-am intors de 2 zile de la Sovata si pot sa va spun ca a fost super. In primul rand doctorul de acolo (Tereanu) mi-a zis in 15 min ce probleme am dupa ce i-am spus toata istoria de la A la Z. Se pare ca din cauza steriletului purtat multa vreme si a racelii contractate anul trecut, am mucoasa inflamata, ceea ce produce sterilitate secundara si mai rau, hemoragii lunare mari. Trebuie sa iau antibiotic. Mi-a dat tratament cu namol, adica impachetare generala si tampon cu namol si curenti interferentiali, si doar o baie in apa sarata de maxim 25 min. pe zi. Din pacate am stat doar o saptamana, e bine de stat 14 zile.
Ma simt bine, dar acum sa vad ce am rezolvat, la ciclul urmator.
A fost fffff scump, am stat la hotel Danubius, dar conditii super de cazare si tratament la ei in incinta, cu piscina cu apa sarata direct din la, acoperita, deci nu ai emotii cu vremea.
Succes la toate !
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Scuze Marin Alice, doar acum am vazut ca m-ai intrebat ceva inainte de plecarea mea: nu am facut alte investigatii. Am fost la ecograf si colposcopie unde un doctor a zis ca totul este perfect, apoi am fost la alt doctor cand am vazut ca dupa cateva luni tot am probleme si nici vorba de sarcina, care a zis ca am ovare chistice si am facut tratament cu Orgametril, apoi fiind foarte anemica am facut analize si o doctorita f buna a zis ca toata problema este de la infectie urinara, si cam ce a zis ea a fost confirmat acum la Sovata. Acum sa vad efectul.

Mergi la inceput