Softuri pt. creat pagini Web

Softuri pt. creat pagini Web | Autor: ponicid

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi spuneti si mie care sunt acestea?
In afara FrontPage-ului eu nu mai am un altul.
Macromedia ce stie sa faca si ce este de fapt?
Multumesc!

Daniela, mamica de Ana-Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Uita-te si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17207

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Banuiesc ca te intereseaza soft de generare pagini web (coduri).Daniela, poti incererca "CoffeCup HTML editor", este un editor de coduri HTML, de la formatare de texte, tabele, frameuri in pagina, linkuri, insertie animatie flash si pana la tagurile de java script.
Este . Cred ca este unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bine facut. Plus, ai template-uri de pagini (cu frameurile incluse) etc. Practic, daca nu stii limbajele HTML, DHTML, CSS, java script...asta ti le da mura in gura

Sau te intereseaza mai mult partea artistica? Facut butoane, template-uri de pagini etc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

CoffeCup HTML editor... un download ceva? Shareware, trial....sunt curios ce ofera, tehnic discutand.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Marius, uite aici adresa directa de download. Este versiune de incercare...full stii tu...
www.coffeecup.com/html-editor/" target="_blank">http://www.coffeecup.com/html-editor/

Mergi la inceput

Marius, uitandu-ma la pagina ta de web am vazut ca ai o groaza de poze.
Asa ca mi-am amintit, pentru cei care vor sa puna multe poze, exista programe de thumbnail, care usureaza munca asta mult de tot.
Unul care mi-a placut este "Express Thumbnail Creator":
www.express-soft.com/etc/" target="_blank">http://www.express-soft.com/etc/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu sunt de profesie si ma intereseaza orice tine de WEB design, sau programare pentru ca am nevoie sa imi (re)proiectez pagina pe de o parte si sa imi proiectez alta pentru un domeniu pe care l-am cumparat. Am proiectele mele si intentionez sa ma folosesc (si) de internet pentru a-mi atinge proiectele in viitor. Cum nu sunt de profesie programator imi bag nasucul in orice tine de acest domeniu. Stii cum sunt cartitele. Asa ca incerc, fac, sterg, o iau de la capat, citesc, incerc, schimb, analizez liniile de program, vad ce fac ele, stric, iarasi o iau de la capat, ma gandesc unde am gresit, de ce nu mai merge acum asta, de ce s-a intamplat cealalta si asa mai departe. Material este...timpul e....taaaare scurt. Btw, nu refuz nici o informatie. Ok intre timp tocmai am terminat de download-at...mai merg si pe celalalt link si.... fratilor trebuie sa imi fac un PC ca asta nu ma mai satisface. Sracaul de 8 ani isi face datoria chiar daca l-am upgradat, dar e la maxim, si a fost gandit pt cifre nu pentru design etc etc. Deci....trebuie sa ma apuc sa imi cumpar componentele pt noul PC.
Cand mai aveti informatii de genul celor de mai sus, mai aruncati-mi si mie cate un link, dau o bere.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Si pe mine ma pasioneaza web deisgnul, imi place f mult partea de "programare", cu java scriptul mi-a fost mai greu, ca de, nu mai facusem mate de vreo 10 ani . Si la fel ca si tine, citit, incercat, sters, luat de la capat...si ce e drept ai nevoie de tiiiimp, cum lasi pauza mai maricica, cum se sterge mai tot ce ai invatat . Ce ne ziceau profii la scoala, exercitiul este mama invatatului, asa este, aveau saracii dreptate
Si tot asa, studiul individual si din greseli inveti o multime.
Daca mai ai nevoie de softuri, linkuri, arunca cu intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Sa va explic cum stau: am inceput prin a invata HTML. Apoi am descoperit CoffeCup care este un editor puternic de HTML dar totusi si cu el trebuie sa programezi chiar daca iti ofera mult ajutor si o gramada de facilitati. Apoi am inceput sa lucrez in FrontPage care genereaza cod de HTML dar lucrand cu un sistem de meniuri si unelte la fel ca in Corel sau alte procesoare de grafica. Tot ce am putut scoate a fost pagina Web del la adresa www.scoalapolitie.ro . Daca o putei vizita probabil veti ajunge la concluzia ca nu ofera nici FrontPage-ul cine stie ce sau poate nu am avut eu rabdarea si timmpul necesare pentru a face ceva mai frumos. Asa ca am auzit de acest Macromedia (nu stiu daca am scris corect) care se zice ca ar face marea cu sarea. Dar nu stiu cu ce se mananca, daca merita sa ma zbat sau nu sa fac rost de el si sa-l invat. Deci eu aveam nevoie de cineva care putea sa-mi compare FrontPage-ul cu acest macromedia si sa-mi spuna ce stie unul si ce stie celalalt sa fac. Sau sa-mi sugereze ce pot sa mai invat pentru a face o pagina Web adevarata.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Salutare!

Bine, bine de creat o creez dupa template,dar pasul urmator?
Unde o public,cum o inregistrez la motoare de cautare,cum ii fac publicitate?
Stie cineva DHTML ,javascript sa ne spuna si noua.
Munca de acum incepe dupa parerea mea.

Zana
"Zambeste cat mai poti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

ufff si eu ma chinuiesc cu html, php, java, postgres si a venit primavara si mie nu-mi mai intra nimic in capsor.
va pup si spor la invatat

Mergi la inceput