"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Al meu cre' ca face mai multe decat mine......mai ales acu' de cand cu burtica.... e drept ca uneori mai uita sa ia initiativa, si tre' sa-i mai amintesc...
Dar in general e sotiorul perfect: eu nu ating aspiratorul ca e prea greu de tarat prin casa, tot el pune hainele la masina de spalat(eu trebuie doar sa mai vad daca a mai ramas prin casa vreo ratacita)SI LE SI INTINDE DUPA AIA(chestie pe care o face de cand il cunosc....vezi daca a locuit singur o droaie de timp????), mai nou de cand sunt gravidutza spala si baia!!!!!!
Intr-un cuvant FACE DE TOATE FRATILOR, CA ACU' IMI DAU SEAMA CA EU IN AFARA DE A STERGE PRAFUL MI-AM CAM LUAT LIBER...SI MI-AM CAM LUAT-O IN CAP....si in loc sa imi revin ma puturosesc si mai tare pe zi ce trece(ooops, sper sa nu observe...hihihihi) ....HAI C-AM GLUMIT( NU DE ALTA DA' IL CHEM IMEDIAT DE DINCOLO SA VADA CE L-AM MAI PREAMARIT SI LAUDAT si poate nu-mi mai merge ulciorul singur la apa.......nu, EL CHIAR MERITA LAUDAT CA NU STIU CE M-AS FACE FARA AJUTORUL LUI.......MIHAI, LIUBLIU TEBIA OCENI.....(E IN RUSA SIC, CA E PENTRU EL )

ORICUM AR FI SOTIORII VOSTRI INTELEGETI-I, SUNT BARBATI... SI CU SIGURANTA CEL PUTIN DE STRADUIT SE STRADUIE, SAU GRESESC????
....fain sondaj, BRAVO!!!
Flo& BB din burtica(23 sapt. si cam tot atatia cm.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Da, ma ajuta mult si la de toate, se pricepe sa mestereasca orice, DAR daca poate sa sara peste faza cu schimbatul bbului de kk, nu-i pare rau. Numai ca eu il mai astept la cotitura, sadica...hehe...
Numai bine la toate si sa avem soti buni!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Mai fetelor la noi el se ocupa de bucatarie (teritoriul barbatului) face cumparaturi, repara prin casa, mai spala rufe , le si usuca, dar nu calca nici daca il bati .De obicei pt ca stau casa acum eu fac curat si el se ocupa de mancare.Dar ma gandesc sa fac un club cu Anca pt ca si eu la fel sunt. Daca nu am eu chef nu ma misca nici Bush din loc , sa vina cu cine vrea el eu pe locul meu la laptop stau si citesc pe forum "desprecopii" sa vad ce mai zic fetele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Ma ajuta la orice nu am ce sa-i reprosaz.Am stabilit de la inceput:muncim impreuna si ne distram impreuna!Eu cu,el cu, dupa caresau,..si uitati asa nu sintem extenuati si mai gasim timp ptr. noi..sauVa pupilesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Si pe mine ma ajuta, asa imperfect(ca deh! e barbat), dar contez pe ajutorul lui tot timpul!

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

da ma ajuta foarte mult

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

la bucatarie, numai daca nu ma simt bine sau cine stie ce.....(DE MENTIONAT CA ASTA ESTE TERITORIUL MEU SI EU NU IL LAS ), iar la ceea ce priveste curatenia........face DAR MAI BINE FAC EU CA E MAI RAU CA C.T.C.-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Sa-l vedeti ce smotru face la baie...:)luna , nu alta. Baia e sectorul lui, restul in functie de situatie, serveste si aspirator si sters pe jos si spalat geamuri ...mai putin sters praful. Si mancare stie sa faca... atunci cand are chef. Sa vedeti sora mea ce invidie pe ea..ca al iei barbat stie doar sa se uite la meci

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

In casa nu prea face multe, dar cu copilul ma ajuta enorm. Iese cu el afara, il schimba, se joaca amandoi. Nu pot sa ma plang.

Manuela si bb Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Sotul meu face curatenie (impreuna cu fiul meu), spala geamurile (impreuna cu fiul meu), daca il rog, mai curata zarzavaturi sau legume, dar eu nu prea apelez, ca bucataria e "teritoriul meu". Asta asa, ca sa intram in atmosfera. Ce vreau sa va spun: baiatul meu are acum aproape 11 ani. Si-l pun si pe el sa faca treaba, ba uneori insista el sa ma ajute, mai ales la bucatarie!!! Si vreau sa-i cultiv "placerea" asta! Si va propun sa nu pierdeti asta din vedere: sa faceti la fel, sa educati de mici baietii in spiritul "muncii casnice". Concluzia asta se putea trage si de la anumite semene ale noastre, care au postat mai sus, si care s-au plans ca barbatii lor nu fac nimic, pentru ca asa i-au invatat mamele lor!!! Daca se invata lenesi de mici, greu se mai dezvata dupa aceea!

Va pup!

Mergi la inceput