"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

12 ani doar sfaturi,dar acum ca a inceput sa lucreze de noaptea si e acasa toata ziua singur mi-a zis:--poti sa imi spui si mie unde tii ceaiul sa imi fac si eu un ceai daca am nevoie?,oricum a invatat sa faca o pasta (pt.ca ii place doar proaspata) sa incalzeasca semipreparatele si sa intinda hainele in rest numai daca e de reparat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

M-am amuzat tare citind raspunsurile voastre.
Al meu sot nu face mai nimic in casa. Nici nu are timp, ca este mai tot timpul plecat si cand este in oras vine dupa ora 9-10 seara acasa.
Momentan noi nu avem bebe, asa ca nu stiu daca s-ar mai da pe brazda atunci, eu sper ca da, pentru ca atunci cand statea singur era tare vrednic, chiar ma minunam si ma gandeam c-a dat norocul peste mine, spala si covorul, numai de gatit nu gatea, ca este paralel cu bucataria.
Acum merge doar la cumparaturi si atunci insotit de mine ca altfel mi-ar aduce acasa tot magazinul.Cand fac curatenie generala ma mai ajuta si arunca o gramada de lucruri, care cica nu-i mai trebuie, apoi ma intreaba de ele.Cateodata mai greseste si isi spala cate ceva, daca vrea neaparat sa-mbrace acel articol, iar eu n-am program de spalat in acea zi (cu masina bineinteles).
Cateodata ma mai enervez ca nu ma ajuta, dar tot il iert ca stie sa ma lingusasca ca sa se sustraga de la munca.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrid spune:

Al meu e saritor dar foarte cascat. Majoritatea sunt asa deci nu-mi fac griji. Mereu ma intreaba: pot sa te ajut, draga? Si face orice si in casa si pt bb, chiar daca nu asa de bine cum le-as face eu. Cateodata e insa de groaza: ieri dimineata i-am zis sa arunce punga de gunoi si el a aruncat punga mea de mancare pt servici. Va inchipuiti ce spume am facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Tare-mi place subiectul asta de laudat sotii!

Ca-i iubim ca sunt ai nostri, chiar de ne ajuta chiar de nu!

La noi exista (cred eu) intotdeauna un echilibru. Atunci cand domnul meu are un program mai lejer il antrenez alaturi de mine in treburile casnice: spala faianta ca nimeni altul, sterge praful prin locurile pe unde trebuie migalit, si are o mare calitate: cand fac curatenie generala raspunde la ordine cu o promtitudine de invidiat si asta fara comentarii. Du aia, adu aia, fa aialalta ..... ca eu-s ciudata, vreau sa le am pe toate sub control. Si ori faci ca mine cand iti zic si nu comentezi ori ma lipsesc.

Cand insa programul de la serviciu il omoara ma ocup eu de toate si nu ma plang, daca ma straduiesc un pic mi le planific frumusel de nici nu ma epuizez. Si primesc si bonus laude de la sot ! Gatitul e pasiunea mea, asa ca asta nu se pune la treburi casnice. Calcatul nu prea-mi place mie si nici sotului, dar ma descurc.

Acuma am o burtica de 18 saptamani si inca nu ma sustrag de la treburile casnice. Bine, nu mai spal eu geamurile ca in tinerete, dar in rest le pot face cam pe toate.

A, si sa nu uit laudele cele mai importante: fetelor, face al meu sot o omleta si o cafea de dimineata de numai pentru astea l-as ierta daca nu m-ar mai ajuta in rest! Dar sa pastrati secretul, sa nu si-o ia in cap

Are si el, ca tot omul, defecte, cum ar fi lasatul hainelor pe fotolii, dar cu o permanenta cicaleala scapam noi si de asta.

Si cum spuneai tu, Milia, un gand bun catre mama mea soacra, ce mi l-a crescut asa de frumos ca e baiat repsectuos cu munca mea si nu vrun microbist locuitor in fotoliu. Si chiar cand sunt parintii in vizita la noi, daca-l pun pe sot sa faca ceva, nu mi-a fost dat sa aud comentarii de genul "lasa, mama, ca fac eu in locul lui". O sa am si eu grija asta la educatia baieteilor !

Mina 18 sapt.

Sa va bucurati in fiecare zi de ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by mina
spala faianta ca nimeni altul, sterge praful prin locurile pe unde trebuie migalit, si are o mare calitate: cand fac curatenie generala raspunde la ordine cu o promtitudine de invidiat si asta fara comentarii.

nu mi-l imprumuti si mie de doo ori pe an? :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ma gandeam sa imi laud si eu barbatetlul pe aici, ce numai voi?
Pai al meu, desi vine rar acasa, mai mult in weekend (din cauza meseriei, nu ca as fi eu urata ) stie sa se faca util in gospodaria omului - da cu aspiratorul, duce gunoiul (treaba pe care eu o urasc din tot sufletul) si face cele mai grozave clatite!!!!
Si stiti care e culmea? E super sexi cand face pe gospodina.
Ba de cateva ori mi-a facut si surprize: cand am venit seara acasa obosita moarta, am gasit casa luna, luna, luna....pai sa nu il "mananci"???
Bine trebuie sa recunosc ca aplica si principiul mai rarut..ca dupa aia ma obisnuiesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hulubeie22 spune:

Mersi nevasta!Oricum cred ca sunt mai sexi in alte ipostaze decat cea de gospodina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Wow! ma intreb care-o fi rasplata ce urmeaza dupa aceste "mici laude nevinovate"

Mergi la inceput