"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-))

"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-)) | Autor: monica

Link direct la acest mesaj

L-am scris, s-a pierdut exact când vroiam sa'l postez, dupa aia am bagat deshtu' greshit shi am postat doar un punctishor...Pfffff! Sper acuma sa treaca.
Va redau mai jos raspunsurile unor mamici/burtici/aspirante din Frantza shi Elvetzia de pe un site asemanator cu DC (bine, nici nu se compara ca si calitate cu site-ul nostru/ oups, am voie sa zic "al nostru"? cred ca da..am vrut sa zic ca al nostru e mai bun.. CEL mai bun adica!) la întrebarea "Mon mari m'aide #224; la maison ..."
Ia sa vedetzi voi ce-au raspuns dragutele:

Presque jamais (aproape niciodata): 12% (ce badaran...Comentariul meu vis #224; vis de EL: HUUOOOOOOO)

Avec le bain des enfants et le bricolage, c'est tout ! (cu baia copiilor si bricolaj, în rest nimic altceva): 6% (cam putoare shi-asta, asha ca tot HUO)

Il aide dans la cuisine exclusivement (ma ajuta DOAR la bucatarie): 9% (cam putin, dar având în vedere ca doua muini în plus la bucatarie nu strica, îl iertam)

Tout sauf repasage et nettoyage (face tot în afara de calcat shi curatzenie): 14% (adica ce face?? ce'i mai ramune de facut? schimba un bec o data la trei luni...HUOOOOOO!!)

Il refuse de repasser, a part ca il m'aide beaucoup (refuza sa calce, în rest ma ajuta mult): 28% (iete ce nesimtzit, refuza sa calce ?! hm.. cred ca cu putzina "bunavointza" din partea sotziei asta ar putea sa se dea pe brazda)

C'est un vrai bijou et il s'occupe de tout #224; la maison (e o adevarata bijuterie si se ocupa de TOATE în gospodarie): 30% (?!!) (daca urmaresc sirul întrebarilor precedente, deduc ca asta si calca, si spala, face si mâncare, curatzenie, vede si de copii, face si ceva bricolaj.....eventual îi face si EI cafeaua, manuchiura, pedichiura...My God! Ori e f'un transexual nedevoalat, ori ... da' mai bine nu mai continui... Daca era f'un caz singular era ok, da' 30% ????!!!!! Daca tanticile nu mint shi e adefarat, atuncea Brrrrrrr!! Ptiuh drace! Sa fie la ele!! Deci: HUOOOOOOOO!!)

Pupilai!

Monica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Da !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

da mult.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Daca il bat la cap. Altfel nu se considera dator sa faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Cu exceptia faptului ca nu gateste decat cartofi prajiti si gratar, in rest face absolut orice in casa si de cele mai multe ori fara sa il pun eu. Mai degraba eu sunt partea mai "comoda" a familiei.
Fain subiectul, felicitari Monica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Da, ma ajuta mult de tot. Face piata, duce copiii la plimbare cind are timp, repara absolut tot ce e nevoie in casa, el a zugravit, a pus faianta, ce sa mai spun, am un sot de nota 10 cu felicitari, nu-i mai insir si alte calitati ca are prea multe

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Ma ajuta, cum sa nu! Si inca mult.
Munique tu nu scrii nik?

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

buehehehe, nu era întrebarea mea! din gresheala am postat un pucnt shi voi v'ati grabit repede sa raspundetzi pâna sa pun mesaju' adefarat!:D:D:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by monica

buehehehe, nu era întrebarea mea! din gresheala am postat un pucnt shi voi v'ati grabit repede sa raspundetzi pâna sa pun mesaju' adefarat!:D:D:D

"La sagesse, c'est d'avoir des ręves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."

HUOOOOOOO ce ne-am repezit cu raspunsurile.

~~ Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

DAAAA

AniS

Mergi la inceput