Fetele din USA, poftiti la o barfa! (4)
Raspunsuri - Pagina 7
iubibubi spune:
se pare ca azi fu ceva in aer... si la mine a fost nashpa, chiar daca io-s jobless si stau acas' cu copchilu'...
conci, nici al meu n-a intrat niciodata pe net de la job. zice ca ii-i frica... :))
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
conchita spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
se pare ca azi fu ceva in aer... si la mine a fost nashpa,
aa, si pe tine te-a vrajit? atunci e clar, sunt energii malefice dezlantuite, fara gluma.
conchita spune:
quote:
conci, nici al meu n-a intrat niciodata pe net de la job. zice ca ii-i frica... :))
mie mi-i rusini. toata lumea munceste de zor si eu sa stau motz pe net? si-acasa ce mai fac? :)) adevarul e ca atunci cand intru in cladirea aia uit de toate, abia astept sa ajung la butoane si sa explorez tot ce misca, sa invat si sa lucrez. dar voi nu va luati dupe mine, ca sunt la inceput de drum si manifest entuziasmul pionierului :))
mn spune:
quote:
mai fetelor ce sa zic, daca nu aveti o pozitie sigura eu va sfatuiesc sa nu stati de la servici. Eu sunt system administrator (adica sefu' la computere) si am intilnit cazuri in care mi sa cerut unele chesti ne ortodoxe (nu vreau sa intru in detali sau sa va speri). Oricum eu intru ca doar eu scot rapoartele ...
mn
ruxij spune:
quote:
Originally posted by mnquote:
mai fetelor ce sa zic, daca nu aveti o pozitie sigura eu va sfatuiesc sa nu stati de la servici. Eu sunt system administrator (adica sefu' la computere) si am intilnit cazuri in care mi sa cerut unele chesti ne ortodoxe (nu vreau sa intru in detali sau sa va speri). Oricum eu intru ca doar eu scot rapoartele ...
mn
Aolieu, o sa ma limitez la fierul de ondulat atunci. Si la univ. or face la fel?
ruxij
conchita spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Hehehe, acasa faci smotru:))
dar de ce crezi ca se marita uaminii, nu sa imparta smotrul cu pasiune egala pana la adanci batranete? :))
Elenalove27 spune:
Laura am mai auzit ca nu am voie cu bebe asa mic la plaja ,deci sa se faca bebelica bine si il pot lasa cu socrela (profit de ea acum, mai are de stat 2 luni )si eu o sa merg cu sotulica la plaja ...daca cu bebe asa mic nu am voie.
Sa nu aruncati cu rosi ,dar eu am vazut vara trecuta cind am fost la plaja femei cu copii tare mititeti bagati in bouncerul ala special sa le tina umbra ...?!!!
p.s in japonia am vazut femeile cu copii de 3 - 4 luni la sauna in aer liber pe timp de iarna (apa calda) si sunt super sanatosi copii aia si mai traiesc si peste 100 de ani.
Multa sanatate !
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27