Fetele din USA, poftiti la o barfa! (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Mai fetelor,
din lista noastra lipseste DOINNA care locuieste in Indianapolis-Indiana.Cine se ocupa cu coloratul :Veve sau Julie sau ? ..luati masuri urgente ca altfel nu iese nr de populatie cand ne-om hotari sa o punem de-un partid si sa candidam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Veveeeeeee

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

mandrelor, uite ce am primit pe e-mail(as fi vrut sa il postez in alta parte dar nu vreau sa se dea cu alimente in mine,deci prefer sa le savurati voi)...
Winners have dreams;
Losers have schemes.

Winners see the gains;
Losers see the pain.

Winners see the potential;
Losers see the past.

Winners make it happen;
Losers let it happen.

Winners see possibilities;
Losers see problems.

Winners make commitments;
Losers make promises.

Winners are a part of the team;
Losers are apart from the team.

Winner always has a programme;
Loser always has an excuse.

Winner says, "Let me do it for you";
Loser says, "That is not my job."

Winners say, "I must do something";
Losers say, "Something must be done."

Winner is always a part of the answer;
Loser is always a part of the problem.

Winner sees an answer for every problem;
Loser sees a problem for every answer.

Winners believe in win/win;
Losers believe for them to win, someone has to lose.

Winner says, "It may be difficult but it is possible";
Loser says, "It may be possible but it is too difficult."

Winner makes a mistake. He says, "I was wrong";
Loser makes a mistake, he says "It wasn't my fault".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Julie, oare tu m-ai faultat? Ca m-am muncit aici sa scriu raspun si cand sa postez ma scoate afara. De buna seama s-o fii incrucisat postarile, da; tu ai fost mai rapida. Am pus-o si pe Doinna pe listuta. Veve daca vrei ocupa-te de colorat, io nu-s asa experta. De, am si eu lipsurile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Laura, dc. nu a facut-o deja altcineva, postez eu ce ai primit tu prin e-mail la locul in care se arunca cu alimente.

Thanks,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

aolica, Laura_O, ce bine mi-a prins tinta ta pentru rosii (panseurile alea adica). fetelor, am avut o zi nashpa. mi-a venit sa rad intruna la orice incident, de isterie cred, toata lumea innebunita si crizata numai mie imi ardea de cantat, ca greierului vara. dar acuma, la intors acasa, ma resimt. unde-i Dinu sa-l pup pe frunte si sa-i spun ca azi un irlandez a rasuflat atotstiutor "aa, gipsy?" cand i-am spus de unde mi se trage accentul?

mai, sunt invidioasa tare pe voi ca intrati pe net de la job, eu n-am indraznit niciodata in US, dar niciodata, va vine sa credeti?

asa, bine ca mi-ati spus si mie ca toata gasca prefera Florida pentru vacanta, ma pun pe cumparat saltele, fratele meu! cate suntem? fo 20 macar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Julie

Veveeeeeee

Julie

Da meeeeei!Dupe ce ca-mi inchizi subiectu' in nas si nu te-nduri sa-mi trimiti si mie un copy/paste pe lista aia sa nu mai stau io un ceas cu cariocile...

Alabama
Mihaelabebe-Athens
Arizona
Moniq (din martie?)
California
FLORYNA-Los Angeles
Gabbriela-Los Angeles (Buena Park)
Garofitza-San Diego
Iuliana-Gold River
Kim222-Laguna Hills
Lai -Bay Area
Ruxij-Sacramento
Connecticut
Alinuta-Stamford
Florida
Conchita
Elenalove27-Davie
mir1301-Ft Lauderdale
Georgia
aida_o-Atlanta
Cleomax-Atlanta
Illinois
Carolyne-Chicago (din aprilie)
danadarla-Chicago
mn-Chicago
petra-Chicago
PrInTeSs2- Chicago
Indiana
Amuleta-(in apropiere de Chicago)
Doinna- Indianapolis
Laura_Oprescu
Kansas
Crism
Maryland
Llaura-(DC area)
Massachusetts
Nedda-Boston
Michigan
ANDRUSHKA-Detroit(cum intri pe dreapta)
Ferigutza-Detroit
Oana_B
simonaM-Troy
Minnesota
Ancadm- Minneapolis/St. Paul
Mississippi
super-lia-Biloxi
Nevada
Calina73-Las Vegas
New Hampshire
Veve-North Conway
New Jersey
Roxy (incepand cu..?)
Laura Takacs-Flemington
New York
Iubibubi-New York
Ohio
Allya-Cleveland
bAlly-Akron
Pennsylvania
Ann Marie -Philadelphia
Monicutza3-Pittsburgh
Texas
lucamatei-Dallas
Washington
Lexi-Seattle
Wyoming
Silvia_popa-Laramie

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Conchi', vezi sa nu pui mazarica sub saltea ca ma-nvinetesc.. asha's io... high-class
Si io am avut o zi de-alea de nu le vreau nici la dusmani...

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by conchita

aolica, Laura_O, ce bine mi-a prins tinta ta pentru rosii (panseurile alea adica). fetelor, am avut o zi nashpa. mi-a venit sa rad intruna la orice incident, de isterie cred, toata lumea innebunita si crizata numai mie imi ardea de cantat, ca greierului vara. dar acuma, la intors acasa, ma resimt. unde-i Dinu sa-l pup pe frunte si sa-i spun ca azi un irlandez a rasuflat atotstiutor "aa, gipsy?" cand i-am spus de unde mi se trage accentul?

mai, sunt invidioasa tare pe voi ca intrati pe net de la job, eu n-am indraznit niciodata in US, dar niciodata, va vine sa credeti?

asa, bine ca mi-ati spus si mie ca toata gasca prefera Florida pentru vacanta, ma pun pe cumparat saltele, fratele meu! cate suntem? fo 20 macar?

Pai de unde stii mey ca am intrat de la job? A zis cineva? Io intru de la job doar dim intre 7 la 9, inainte sa vina lumea, in timp ce ma aranjez la par! Da, da, in timp ce ma aranjez la par cu peria electrica. Ca asa fac, daca ar sti seful!! Vin, ma asez pe scaun, bag peria in priza si iau mailu' si DC-ul. Dupa aia ma apuc de munca hehehe, asa ca ma gasesc mereu muncind din greu, dupa ora 9 cand vin ei:)) Ma tot gandesc, dc. apare vreunu' devreme si ma prinde cu peria in par pe unde oi scoate camasa? Ca io viu prima. Dupa 9 nu poci, am mai incercat de pe la subsol hehehe..da' mi-a fost frica. Da' la companie crez ca e si mai nashpa. Cand eram insa studenta intram la greu si nu ma prea interesa.

In alta ordine de idei, m-am gandit sa va intreb, oare de la ce varsta sa trimit cupilu' in Ro in vacante? Acu' la 2 ani juma' mi s-ar parea prea mic, nu? Mi-a trecut asta prin cap, de cand sa incepem cu "bondingul" cu Ro si bunicii materni care nu vor sa vina incoa neam?

Va pup si sa aveti zile mai bune

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

te pun pe tine pe mazariche si dau salteaua la alta fata, asa merge? :)) glumitzeam, mey.

Mergi la inceput