Eu totusi nu inteleg......

Eu totusi nu inteleg...... | Autor: TORIA

Link direct la acest mesaj

cum poate cineva la profil sa scrie de ex:Austria sau Koreea si el sa scrie din Romania,am citit la Containarul verde despre ce a scris o membra de pe forum si adminul o intreaba ca ea cum de e in Romania?Asta chiar ca nu mai inteleg,am inteles ca cine mai vrea sa scrie mesaje pe forum trebuie sa-si comleteze profilul si eu gasesc chestia asta OK dar vad ca inca se continua cu vechea problema.Sper sa se ajunga si la curatenia asta ca deja dureaza cam demult,si cine nu vrea sa-si faca complectarile la profil sa nu mai aibe acces sa scrie,parerea mea si sper sa nu va suparati pe mine nu vreau sa jignesc pe nimeni.O zi buna va doresc si sper ca am scris subiectul unde trebuia daca nu va rog sa-l mutati.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asa-i Toria, nu toti oamenii sunt de buna credinta, altfel am trai intr-o lume ideala.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Draga Toria,

Noi cerem utilizatorilor sa completeze tara pentru a pune mesaje pe forum dar nu putem controla daca o fac corect. In principiu s-ar putea verifica IP-ul si sa verificam daca este comform tarii alese dar ... oamenii mai pleaca si in vacanta... iar frumusetea Internetului este: Anytime, anyplace, anywhere

Numai bine,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

You can't take people's right to be assholes...

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput