Menstruatie oprita
Luna asta am inceput din nou cu stimularea ovariana pentru ca ovulatia mea se produce prea tarziu ( din ziua 21-22 incolo).Doctorul mi-a zis ca daca e mai tarziu de ziua 18 nu sunt sanse ca ovulul eliberat sa fie fecundat din cauza ca invelisul ovulului e prea gros.In fine am luat clostylbegit o tableta din ziua a 2-a si dupa prima tableta ciclul a inceput sa vina mai putin(inainte de tableta venea normal poate putin mai abundent) iar dupa a doua tableta de closty s-a oprit.
Oare e normal? A mai patit cineva asa ceva?
Va rog sa ma ajutati.
ASI
Raspunsuri
aime spune:
Asi, mie dr imi da din ziua 3 in ziua 7, si dupa ziua 3, de unde e abundent-abundent, se opreste brusc, dar fara alte urmari...ce-i drept eu si fara stimulare nu am mai mult de 3-4 zile, dar acum imi dau seama ca...da, dupa clostilbegyt se opreste brusc. da' eu n-am patit nimic si fac eco lunar...
aime
asi spune:
Multumesc de raspuns Aime!
Eu am luat closty numai din ziua a 5-a si nu stiu ce se intampla daca iei mai repede.
Oricum sper ca luna asta va fi minunea cea minunata si eu.
ASI
crinuta spune:
Draga Asi, te rog sa te uiti pe fertility friend.com, la charts gallery, mai precis la graficele de la pregnancy, si sa faci o statistica cam cat la suta din cele care au ramas insarcinate au ramas dupa ziua 20. Vei ramane surprinsa.
De mult nu mai cred in verdictele medicilor. Eu in locul tau nu as lua nici un medicament atata vreme cat am ovulatie. Toate au side effects.
Crinuta
anis spune:
Asi eu de cateva luni bune am luat Ova-mIt din ziua a 2-a...si iti spun ca in primele luni...menstruatia ma tinea mai putin decat de obicei.
Asa ca nu iti face griji....
Iar daca iei stimulente ....ai sanse ca pana in ziua a 14-a sa ai foliculi grasi si va trebuii doar sa-ti dea Pregnyl....
Ideea e ce poti face tu si mai ales sa discuti cu dr tau..si sa gasesti unul bun...Eu cred ca mi-am gasit un dr bun , si asta e f important pentru ca de asta depinde si reusita mea,in ceea ce priveste partea cu bebelushul.Fara doctor eu nu am alta cale.
Eu nu mai cred nimic si cu atat mai putin nu ma imbat cu graficele altora..
Incerc totdeuna sa gasesc ceea ce e bun pt mine....si asta ar trebuii sa faci si tu.
SI apropo la eco cand te duci , in ce zile?
Pupici
AniS
anis spune:
Crinuta la cati dr ai fost tu ,TU PERSONAL,si ce patanii ai avut asa de mari pe partea de infertilitate,de nu m-ai crezi in ei?Tu unde te duci daca o sa ai nevoie?
AniS
anis spune:
Si n-ai vazut cate rezultate se obtin cu ajutorul dr...si normal ,si la inseminare si la FIV??? Eu zic ca e de ajuns....chiar daca nu ma numar inca printre reusite....dar cu siguranta o sa ma numar..am mare incredere!
Pai tot la dr te duci....chiar daca nu aici...
AniS
asi spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor!
In legatura cu ciclurile lungi dr meu are dreptate si nu e numai parerea lui.Nu sunt nici eu atat de naiva sa nu ma documentez la ce iau si ce fac.
Eco voi face in ziua a 8-a sau a 10-a inca nu stiu cum e mai bine.Am programare in ziua a 10-a dar cred ca o mut mai devreme ca dupa a 2- a tableta ma dor ovarele cam tare si cred ca foliculii au crescut cam tare.
ASI
asi spune:
Draga Crinuta in legatura cu graficele de temperatura eu cred ca e o metoda foarte stresanta si foarte subiectiva.De cand sa inventat ecograful cu sonda endovaginala cred ca metoda temparaturilor a ramas istorie.Sunt prea multi factori subiectivi care influenteaza temperatura si in plus e superstresanta ceea ce nu e prea indicat in perioadele de conceptie.
ASI