Menstruatie oprita
Raspunsuri - Pagina 2
Costi spune:
Este foarte adevarat ca daca incepem ziua cu:luat temperatura, urmarind sinii,durerile de ovare ne stresam si nu stiu ce rezultate vom avea. Eu de exemplu am avut o luna de cosmar:s-a presupus ca nu am avut ovulatie desi eu sustineam sus si tare ca da, menstra a venit pe 21 ianuarie(la 25 zile), 2 zile redusa mult de tot cantitativ si...a inflorit speranta,dar singerarea(insemninind secretie roz) nu s-a mai oprit timp de 15 zile cind a debutat cu un nou ciclu, nu pot spune ca foarte abundent(dupa atita singerare), temperatura nu a vrut sa scada din 21 februarie deloc sub 37/2,37/1,37/3.Acum dupa ultimul ciclu(in a treia zi temperatura era 36/9, a patra 37/0, in rest nu am mai luat temperatura, adica 2 zile).Deci azi este ziua 4 de la ultimul ciclu(ca tot am avut 2 intr-o luna) si temperatura 37/0;ce sa mai cred? Categoric renunt la tot, mai putin la amor si astept cupa cu m a spus medicul sa vedem ce se intimpla pina luna viitoare cind incep din nou stimulare cu estrogeni.Sint atit de derutata! Ma simt ca un mecanism care functioneaza din ce in ce mai prost si... in situatia aceasta sa las stresul. CUM?????????????
crinuta spune:
Mie nu mi s-a parut niciodata stresant sa imi iau temperatura, si de asemenea nu m-am inselat niciodata. Asa e la mine. Din pacate, as fi vrut sa ma insel de catev ori, cat nu as fi dar pentru asta, insa nu a fost asa.
Costi, ce spui tu acolo suna foarte interesant. Fa un test repede.
Crinuta
Banti spune:
Cum adica nu se mai fecundeaza ovulul dupa ziua 18-19? Astea-s prostii!
Uite eu am ramas insarcinata cu fetita dupa ce am avut ovulatie in ziua 21 si cu baietelul dupa ovulatie in ziua 26!!!!!!!!Stiu eaxct cind a fost pentru ca ma monitorizam. Eu de obicei am cicluri mai lungi, deci e normal ca si ovulatia sa fie mai tirziu. Nu toate femeile ovuleaza fix in ziua 14 cum scriu cartile sau cred unii doctori. Succes!
Ioana
anis spune:
Ioana sa-ti traiasca copilashii..
Cand faci stimulare cam stii cand e ovulatia..si de regula e pana in ziua a 14 inclusiv...
Asi face stimulare .
Si eu aveam ovulatie tarzie, de cand cu medicamentele..
cel mai tarziu ca zi pt ovulatie, a fost a 13-a..
AniS
anis spune:
http://www.fertilityfriend.com/Faqs/Clomid_Ovulation_timing_and_Effect_on_Chart.html
Link-ul se refera la ovulatie.Mai exact cand ai ovulatie,atunci cand iei Clomid.
AniS
asi spune:
Multumesc ANIS!
Si eu asa stiu ca ovulatie trebiue sa intervina intre a 5-a zi si a 10-a zi de la ultima tableta de closty.Dupa marimea foliculilor o sa iau si pregnil cand va fi cazul.Am mai facut tratament cu closty dar nu din ziua a 2-a ci din a 5-a.
Sper sa fie cu succes maxim pentru ca eu asa simt ca va fi.
ASI
Banti spune:
Aha, am inteles, deci asa e cu medicamente.
Mult succes, Asi, tie si tututor care asteapta acest maret eveniment!
Ioana