La France (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Corina spune:
Mai frantuzoaicele cu bebei,am o cutie de lapte praf Guigoz, 2-eme age,tranzit, care mi-a ramas de la Anna.Cutia e neinceputa si in termenul de garantie, ma gindeam ca cineva are nevoie .
Scrieti-mi un PM si vedem cum o trimit!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
emoison spune:
Mai fetelor frantuzoaice, voi stiti de unde se poate face rost de vopsea de oua in Franta??
Cu bine,
Elena
oLo spune:
Vopsea de oua se poate lua , in IDF de la magazinele balcanice de pe Chateau d'Eau.
Cred ca se gasesc si la magazinele rusesti.
Daca nu si nu, faci comanda acasa sa ti se trimita prin posta.
Bizzz,
Mih
blue77 spune:
Salut fetelor
eu personal o sa incerc anul asta sa imi comand vopsea de oua din Ro caci cu cea de la Chateau d'eau nu-mi ies culorile frumoase si pace- poate gresesc eu undeva dar ma indoiesc ....
Cristina
oLo spune:
Mai Cristina, esti sigura ca n-ai incercat sa vopsesti ouale astea din comertz care au coaja maro? Daca da, normal ca n-au iesit bine. Trebuie sa folosesti oua cu coaja alba.
Las ca vii pe la mine si facem impreuna ouale de pasti ;)
Bizz,
Mih
lu.more spune:
Va multumesc pentru incurajari si sugestii in legatura cu propunerea fiica-mi! Bineinteles ca i-am spus ca n-o s-o impiedice nimeni sa stea singura, cand o fi mare, si cand o sa-si poata plati chiria ! Peste vreo 10 ani, incolo ! A fost incantata, fiindca ea credea ca trebuie sa stea acasa pana s-o marita (stiti voi, ca-n Romania ;-))
Despre cum o sa castige bani, c-am vorbit si despre asta, e gata sa lucreze in vacante (chiar si acum!!!) Mai nou mi-a spus ca ea « cand o creste mare » si « daca-i dau eu voie » o sa-si vopreasca parul in suvite albastre…
Creste puiul meu, ce ma fac, fetelor ???
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
nadine2004 spune:
Mie de ce nu mi apare floricica? Chiar nu or fi ajuns banii? I am pus vineri si speram ca la inceputul saptam sa ajunga. Mai astept, sa vedem pana la sf sapt. Daca nu inseamna ca s au pierdut pe drum.
Mi ar pare tare rau!!!
Eu de Pasti voi fi in Ro. Adica plec la sf saptamanii si ma intorc dupa Pasti. O sa mi fie greu fara voi!
Va pup si numai bine!
lu.more spune:
Na, c-a aparut si la noi, Nadine! (vorbeai de lup si lupu' la usa...)
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
piatra lunii spune:
Buna .fetelor,
ma alatur si eu voua pt o perioada, drept urmare nu mai apare steguletul de Danemarca ci asta al Frantei :))
vom fi o romanca si-un danez cu un pui francez.
Noi stam in Fronton, un orasel mic pe langa Toulouse, la vreo 30 km sau pe-aici. Suntem mutati proaspat, deci inca nu-s prea bine orientata in spatiu inca :)) Maine mergem la Toulose, acolo ni s-a recomandat o clinica privata Sarrur sau asa ceva, unde probabil voi naste. Cum habar n-avem nici de una nici de alta, si cum altii de prin zona asta acolo se duc, mergem si noi cu valul, sper sa fie bine.
As fi intrebat cum e sa nasti in Franta, cum sunt controalele la medic, etc- dar de-acu vaz si eu cu ochii,maine. Sa vad de-mi va parea rau ca nasc aici si nu in Danemarca, sau dimpotriva.
V-am pupat,
Piatra lunii 30 sapt.