La France (3)
Raspunsuri - Pagina 3
emoison spune:
Bine ai venit in "Douce France", Piatra Lunii, sedere placuta si nastere usoara !
Cu bine,
Elena
chatonel spune:
pietricica luminoasa, eu sint aici, daca ai nevoie de ceva....
Toulouse, la ville rose
dama spune:
Buna fetelor,
si eu locuiesc tot in Toulouse de vreun an si ceva. Am primit invitatia in PM pt intalnirea "frantuzoaicelor", dar intrand aici am vazut ca spre deosebire de mine care aspir din greu la rolul de mamica, unuele dintre voi aveti deja vechime in acest statut.Dar oricum imi place ideea pt ca eu oricum intru mereu pe acest forum si va citesc si poate ceea ce se discuta ma va ajuta in viitorul apropiat, sper.
Va pup si pe curand
Anca
dama
delphin spune:
Cu-cu fetele!
Bine ai venit printre noi,piatra lunii!
Eu locuiesc la 60 km de Toulouse in directia Carcassonne, Montpellier. Am nascut aici acum 9 luni, daca ai nevoie de ceva info, sunt aici!
ionica spune:
Nadinne,
De paste si eu voi veni in romania!
hehehe ,o sa am oua romanesti si cozonac!
Eu ajung in franta pe 5aprilie si staut pana pe 17 dupa care ajung in bucuresti si voi sta 2 saptamani!!
daca esti in bucuresti da-mi un PM si poate cine stie ne vedem !
Frantuzoaicelor ,mi-a fost dor de voi,eu sunt mai mult pe forum Cristi fiindca m-am atasat rau de el,am mai vazut si poza lui si chiar ca este frumos foc!
Ma simt ca si acasa aici cu voi,
Chiar daca nu am bebei am invatat multe de la voi!!
Cand o sa am si eu sunt sigura ca o sa-mi prinda bine!!
pupici
Otilia spune:
Piatra lunii, dama, bine ati venit!
Am actualizat si listuta...
Dama, dar pe unde ai disparut atita vreme? Ce se mai aude cu ? Vine sau nu vine?
...Dar ce gäsculita faceti voi acolo la Toulouse... Wow!
~Otilia&LaAdelita~
bucluc spune:
Fetele cochetele, am o rugaminte... adresata de fapt pariziencelor. Poate sar calul, dar uite care e pb mea... Am programare la Ambasada SUA pt o viza pe miercuri dimineata la 8:15, insa nici vb sa gasesc tren de noaptea din Aix pana sus acolo la voi.Asa ca trebuie sa vin de marti... Poate e vreuna dintre voi dispusa sa ma primeasca pt o noapte sau sa-mi recomande un loc nu prea scump ca deh sunt studenta si nu-mi prea permit multe. In fine asta-i alta poveste.
Daca vreti va pot scrie mai multe despre mine eventual intr-un PM.
Cam asta mi-ar fi pasul. Astept mesajele voastre!
Bisous!
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Otilia spune:
Oooops, bucluc, uitasem sa te trec pe lista, acuma te-am trecut!
quote:Mihaela, despre bariere e simplu: la orice scara iti trebuie bariere sus si jos (sus sa nu cada si jos sa nu se catere singurele pe scari si sa pice). Gradina trebuie inchisa iar plantele toxice sau intepatoare (trandafiri, urzici, cactusi - eh, cred ca n-are nimeni cactusi prin gradina, dar asta-i valabila si pentru casa) eliminate sau protejate de copii. Vezi ca multe plante sunt toxice, poate nu in intregime dar o parte din ele, unele au semintele toxice, altele tulpina sau radacina. Trebuie sa-ti faci rost de o lista completa si sa iei aminte :))) Normal ca acum chiar daca o planta nu e toxica nici n-o s-o servim pe farfurie la masa ;) Sa mai fii atenta in gradina la pietricele (copiii mici le baga in gurita :() sau la coltisoare periculoase (colturi pietroase in care ar putea cade etc.)
Originally posted by oLo
Otilia: trece-ma pe mine pe lista sa-ti vizitam casutza din povesti ;). Poate facem schimb de experientza (adica mai mult de la tine la mine ca eu n-am prea multa experientza-n domeniu ca am stat la apartament) despre cum trebuie securizata casa/gradina pt copii. Deocamdata mi-am luat bariera la scara sa nu pice fetele pe scari.
Produsele toxice se tin intotdeauna la inaltime sau in dulapuri inchise cu cheia... Eh, stiti voi toate astea... In bucatarie accesul la mine e interzis pentru copii (prea multe pericole: de arsuri, de spart farfurii etc.)
Gata, mi-am incheiat cursul... A venit si barbatu-meu dupa mine sa vada ce fac! Va
~Otilia&LaAdelita~
chatonel spune:
deci: piatra lunii, dama, delphin, ce spuneti de-o intilnire cit mai curind, inainte sa nasca pietricica, pt ca apoi ii va fi ei mai greu???
Putem sa facem o iesire la un resto intr-o dumininca la prinz sau la iarba verde, daca se indreapta timpul, nu?
Toulouse, la ville rose