Mamici din Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Nr.de tel.Provita:653041.
Spui ca ai sarcina cu probleme si te programeaza mai repede.Daca esti nerabdatoare,te duci cu 1/2 ora inainte de-a incepe programul d-na dr.
Sanatate!
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna,
Eu am cam lipsit de la apel, pentru ca Blondul ma tine la 2.20. Se trezeste dimineata la 5.30 dupa care nu vrea si pace sa mai doarma. Asa ca eu sunt cam varza-varzulina. In timpul zilei doarme doar cat il scot afara. Eu imping la carut si fac km intregi si el doarme bine-merci, iar cand ajungem in casa se treseste si mai ia de buna.
Nu stiu cand o sa-mi mai revin cu somnul.
In rest suntem bine, este o adevarata placere sa-l vad cum rade la mine, cum gingureste, ce sa mai sunt topita dupa el.

Pupici la toata lumea,
Layla si Daniel Alexandru 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hheheheh, asa mai merge!!
Layla...imi pare rau ca nu iti revii deloc cu somnul....am tot vazut ca nici la mamicile de ian-febr nu postezi decit ff rar....si am zis sa nu te chem la apel. e bine ca Daniel e sanatos si ca te "alearga"...inseamna ca ii merge bine, nu? cum sta cu crescutul? cit a mai luat in greutate?
Crixia mama dar si voua citi dintisori va ies? de o saptamina parca va tot ies intr-una....biata de tine dar si biata Alexia. eu am comandat soarele...dar utie ca cica se mai racoreste de miine. nici eu nu am vrut chiar 25 de grade.....dar tare m-am bucurt de vremea asta sincera sa fiu!!
va pupi,
rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna dimineata mamici!!!
Multumesc pentru raspuns...Ce copii nazdravani aveti...Oare al meu cum va fi???

ALINA BB23 - 10 sapt.-Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Neata, duduci. Alina, oricum o sa fie copilasul, va fi al tau, lumina si ratiunea ta de a fi. Pina la urma, cred ca e chestie de noroc (apropo de temperamentul bebelusului). Stiu mamici ai caror ingerasi adorm - inca din primele zile - la opt seara si se mai trezesc a doua zi la opt. Mamici grasute,frumoase si odihnite, spre deosebire de mine care ajunsesem la 50 de kile si umblam ca un zombie. Am inceput sa-mi revin abia dupa ce am renuntat la obiceiul de a dormi in alta camera si a ma ridica din pat din ora in ora (deh, vroiam sa cultiv copilului bunul obicei de a dormi singurel!) Si, de cind am intarcat (am alaptat pina la 1,3)parca am inceput sa arat mai omeneste.
Rox, inca n-am luat mult rivnita scula casnica, m-a cam desumflat lipsa ta de entuziasm. Acu' ma gindesc daca n-as trage mai multe foloase de pe urma unui frigider no frost (sau macar cu dezghetare automata) ca tare ma enerveaza operatiunea clasica). Fug acu' ca ma cheama sefa. Mai vorbim. Pupici.

mami & alisia (18 luni)

Mergi la inceput

Liz draga mea....imi pare rau ca te-am dezumflat asa!!!! eu doar am spus ce parere am eu si cum nu am folosi-o...hai nu ma face sa ma simt asa culpable!!! dar nu am vrut sa o iei si sa fii dezamagita!!!! daca ptr tine e asa o corvoada sa speli tonele de vase...fugi si ia-o, te rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Asta este tot ce imi doresc si eu si sotul. SA FIE UN BEBE SANATOS.Restul conteaza mai putin..
Dar.....la 5 saptamani aveam 61 kg iar acum la 10 sapt, am aproape 61,5 kg. O fi normal???

ALINA BB23 - 10 sapt.-Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu fac parte din categoria grasa si frumoasa . Maria doarme de la o luna toata noaptea! Dar chiar si asa tot obosita sunt. Nici nu pot sa-mi imaginez ce ar insemna sa se trezeasca Maria noaptea. Layla, multa rabdare!

Crixia, pupici Alexiei. Cred ca o chinuie rau dintisorii. Nu vreau sa ma invidiati, dar deocamdata Maria are doi dintisori si in perioada in care i-au iesit s-a comportat normal si a dormit noptile.

Alina, nu trebuie sa iti faci griji cu greutatea. Deocamdata bb e mic si nu influenteaza greutatea ta. Asa ca bucura-te, daca nu iei multe kg.

Va pup,
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!
Azi avem zi de stat acasa, asa ca m-am furisat putin sa va citesc si sa va scriu. Timp prea mult liber nu am, ca orice mamica, bucatarie, spalat, si mai sunt si niste haine de calcat, pe care le tot ocolesc.
Roxana, dintii ii asteptam sa iasa, ca nu vor, doar ne anunta acum.
Alina, eu stau la Far, pe 1Mai, putin mai sus de intersectie. Tu unde lucrezi?
Pupici tuturor!
Mai vorbim ca tre' sa am grija de supa acum!

CriXia

Mergi la inceput

Alina adica vrei sa zici ca ai luat doar 0,5 kg? pai esti bine, ce, crezi ca trebuia sa pui 5 kg acum? lasa....ca e timp sa se adune ele.....eu am 4 kg puse la 5 luni.....dar nu ma gindesc decit ca "au timp ele sa se adune"....
va urez o zi buna la toate gospodinele si muncitoarele,
pupici,
Rox

Mergi la inceput