Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura Takacs spune:
Carolyne, bors gasesti la romani, tarate gasesti la health food, se numesc wheat bran si vin in pungi de 1lb sau mai mari. Cimbru, leustean mai indicat sa aduci de acasa, leustean eu n-am vazut pe aici, tot din Ro am adus radacina. Cimbru este dar nu cu gustul de acasa, asa ca adu-ti tu frumos seminte, chiar daca le pui in ghiveci. Patrunjel este, italian parsley, are gust destul de bun. Mai este si ala cretz, dar ala nu-i de treaba.
Role de patinat in-line skates, sunt draga mea, la magazin sporting goods, gen Modell's sau Sports Authority, sau ce-o fii prin Chicago (eu sunt in New Jersey) sau la Wal-Mart, ale mele au costat $40 si le am de trei ani, merg "brici". Pretul variaza, de la $30 la $100, depinde cat de "fancy" le vrei sau ce marca vrei.
Tarate mai gasesti si pe la unele supermarketuri, dar mai rar, sau la magazine etnice. Dar la health food store gasesti sigur.
mihaelabebe spune:
Bravo fetelor!As fi vrut sa fiu si eu cu voi la intalnire si din cate am inteles v-ati distrat grozav.Eventual numai cu Conchita daca o pun de-o intalnire ca ea e cea mai aproape de mine.
Poate cineva sa-mi spuna unde gasesc bilete de avion mai ieftine? In iunie,iulie ne gandim sa tragem o fuga pana acasa sa-si vada si mama nepotu ca nu l-a vazut numai in poze.
Pupici!
mihaelaH
Laura Takacs spune:
Mihaela, azi sunt plina de informatii, hai ca-ti spun un site, au si nr de telefon unde poti suna www.lutetiatravel.com, au o romanca acolo, Ligia parca o cheama. In trecut am luat bilete bune de la ea. Firma e in California. Mai e www.Orbitz.com, dar uneori sunt mai scumpi cu ceva. Mai poti incerca Abaco Travel din New York, Angela e tipa care se ocupa de bilete pt Romania 212-295-2222 sau web site www.abacotravel.com- eu am luat bilete de la ea anul trecut destul de convenabil. Bineinteles ca trebuie sa incerci mai multe locuri pana nimeresti pe cel mai ieftin. Bafta!
simonaM spune:
fetelor....cum merge chatul, ca mie imi apare o casuta unde zice sa ma loghez inapoi.mona78
Llaura spune:
Eu n-am reusit sa intru pe chat, cu explorer cu merge deloc; am reusit cu Mozilla dar mesajele apar cu mare intarziere, ma tem ca aia cu azi o vedem si nu e este corecta
conchita spune:
fetele care au probleme cu chatul, am o propunere: ce ati zice daca am face schimb de date pe privat daca aveti un ID pe yahoo messenger si sa ne intalnim la o conferinta ceva cand suntem mai multe online?
kim222 spune:
Buna fetelor, dar stiu ca sinteti harnice la scris! Nu am mai intrat de vineri si azi ce-am gasit...
Felicitari Laura ( o sa-ti scriu un PM)!
Mihaela alte agentii sint Kaven Travel si Dream Tours(in California amindoua). Daca te intereseaza iti dau nr. de telefon
A cumparat cineva antena parabolica de pe site-ul www.ziare.com? Ma interseaza ce programe se vad, cum se vad, cit costa si daca sinteti multumiti in general. Ma intereseaza opinii personale nu informatiile date de ei pe site. Multumesc!
Numai bine si o primavara frumoasa, cu multe bucurii si realizari pentru toate fetele !
danadarla spune:
Hai ca vin si eu !!! Ca, deh, cui nu i-ar prii o birfa buna?
Eu stau pe linga Chicago si sint cam singurica (cu toate ca am acasa trei prichindei de 18 luni si un sot super!)
Dana
simonaM spune:
quote:ai dreptate ,eu una....aprobat.mona78
Originally posted by conchita
fetele care au probleme cu chatul, am o propunere: ce ati zice daca am face schimb de date pe privat daca aveti un ID pe yahoo messenger si sa ne intalnim la o conferinta ceva cand suntem mai multe online?