Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

LautaT...am gasit lard, dar nu stiam sigur ca e untura...am luat demult, si o tineam la frigider.....acum ma pregatesc sa fac ceva bun din ea...niste saratele si cornulete.multumesc mult..mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Andrushka, fetele care sunteti online acum, nu veniti la o barfa mica pe chat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

no, ca io m-am dus, dar.. hai ca oricum n-ar trebui sa stau la taclale acum, imi cam tzatzaie partea posterioara de cate am de facut poate mai arunc un ochi mai incolo sa vaz daca mai sunteti.
pupici,

Lai

Mergi la inceput

Laaaai, mii de scuzeee, ii raspundeam Andrushkai la Passion, n-am fost pe faza :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Mie nu-mi merge chatul. Adeka ma conectez, si pun pariu ca ma arata ca as fi acolo... dar nu-s. E ca-n Eminescu " Azi il vedem si nu e" Stai sa mai incerc. Nu plecatiiii

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

te vedem, iti si vorbim, dar tu nimic. macar vezi ce scriem? ca si tie iti scriem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

tu crezi ca daca as vedea... as ramane asa...muta si de piatra? de o vreme nu pot intra pe chat. Apas "intra' si se inchide fereastra de tot... Dar mai insist, ca uneori asa se intampla.

Acu' conspectez constiincioasa la "probleme si sugestii" fazele cu chatul...

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Andrule, lasa mamicule, mai stai nitel pe bara sa te barfim in voie :))

adevarul e ca s-a strans gasca faina pe chat la americance, iuhuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Andrushka daca cumva intri pe chat cu netscape-ul nu merge nici la mine,eu pot intra doar daca folosesc internet explorer.Incearca si tu si poate ai noroc sa intri pe chat.O zi buna va doresc la toate si 8 Martie cu mult soare(in suflet daca afara nu e...)

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Fetelor,
Cu hainele pentru gravida m-ati ajutat.Multumesc!
Acum mai am o tema de cercetare pentru voi (cele care stau in Chicago sau imprejurimi): bors se gaseste in orasul asta sau macar tarate de la greci, rusi, ceva??? Ca fara bors sotul meu dezerteaza, iar eu fiind gravida mor dupa acrituri! Si nici nu pot sa vin cu o valiza de pliculete bors magic, care la urma urmei este un praf facut mai mult sau mai putin din chimicale. Mirodenii romanesti (cimbru, leustean, patrunjel) se gasesc? Voi cum va descurcati? Daca aduc un pliculet cu seminte de leustean, patrunjel, sunt sanse sa creasca o iarba acolo sau le aduc degeaba?
Si mai m-am uitat pe internet dupa role pentru patinat. Eu as vrea role cu gheata alba din piele si 2 roti fata paralele cu alte 2 roti din spate. Mie imi place tare mult sa patinez si in Romania nu am gasit asa model. Pe internet trebuie sa le comanzi, dar la magazin gasesc direct si cam cat ar costa?
Am retinut informatiile cu drojdia, foile de placinta. Suupeeeer!!
Va pup pe toate,
Carolyne&bebita din burtica

Mergi la inceput