FIV 9
Raspunsuri - Pagina 6
denisa73 spune:
Elena, operatia o fac tot in Germania dar la alta clinica care este de stat si necesita internare in spital.Celelalte operatii le-am facut intr-o clinica particulara unde dupa operatie la cateva opre imi dadea drumul acasa.
Gabi, dupa primul FIV,au vrut sa ma opereze,dar au zis ca nu mai am timp sa apuc sa fac alt FIV si va trebui sa platesc, asa ca au preferat sa incerce fara operatie.Eu la uter nu am nimic,decat ca este ceva mai micut(asta mi-au zis in Romania,aici nici pomeneala de uter mic).Explicatia a fost ca lichidul se strange pe trompe din cauza ca ele sunt infundate,iar din cauza ETului atunci este fortat si vine in uter.Ma intreb daca ar fi fost asa de ce nu mi-a impins si extrauterina in uter.
oanamagda spune:
buna dimineata, fetelor!
raluca, ce faci? da-ne un semn de viata..ai incercat sa-ti faci test de sarcina acasa? miine e ziua cea mare, uraaaaa!!!
tia, ai cumparat fiolele? ai vorbit cu dna szabo?
cloe a facut et in februarie? parca elena mentiona ceva de genul asta..unde e cloe? sa o incurajam si pe ea..
Tia spune:
buna fetele si pupici multi
astazi vorbesc iar cu Dna. Szabo si mai am o adresa de la Ancar sper in cateva zile sa ma lamuresc daca mai merita mers la Arad, ca am inteles ca menogonul nu s-ar mai fabrica, iar la celelate nu ar fi diferenta asa mare. va tin la curent.. Ralucaaaa, pupici suplimentari :-)))
Pia spune:
Oana, Cloe trebuie sa nasca, sau poate a nascut, va avea 2 bebei.
Tia sa ne dai si nou amanunte despre tratament, s-o intrebi pe dna.Szabo daca se mai fabrica sau nu sau alta sursa.
Hai Ralu ce faci, nici o veste azi??????
Denisa bafta cu operatia, poate asa rezolvi problema.
Pupici
ileana spune:
Servus Gagici,
Tia, si mie Ancar mi-a scris tot cele trei tipuri, in aceeasi ordine.
Mi-a zis de menogon , ca nu s-ar mai fabrica...
Imi dai si mie te rog adresa pe cate ti-a dato el din Ungaria?
Te rog sa ne ti la curent cu ce faci...Bafta!
Doar eu sunt in lotul de iunie?!
Tia spune:
Farmacia KYGYO PATYKA
Dnul. Docs Janos
Tel: 00 36 20 9428 368
5600 - BEKESCABA (e la 2 pasi de granita)
Tel (Fax): 00 36 66 324 983 --> aici trimiti un fax in limba engleza si spui ce medicamente doresti
sa auzim de burtici
karula spune:
Stati pe baricade ca mai sunt cam 30 de ore pana aflu adevarul. Nu vreau sa fac test acasa (ati vazut ce-a patit Monica). Ma simt insa cam ciudat, adica nu prea bine. Mai ales o durere de cap ma chinuie de ieri. Burta nu ma doare, dar ma simt tare data peste cap.
Am vorbit de curand cu Cloe si sa stiti ca si ea asteapta ziua de maine cu mari emotii, caci merge la eco si cel mai probabil afla cam cand vin mogaldetele pe lume. Deci adunati ganduri bune pentru maine ca avem nevoie de voi!
tumpi spune:
Raluca tinem pumnii si indreptam toate gandurile bune catre tine.
Cloe, bafta multa si tie.
Bafta tututror fetelor si sa auzim numai de bine.
PS. Ralu, nu ai primit PM de la mine?
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Tia spune:
fetelor, am sunat sa vad ce-i cu adresa de la Ancar, este aceeasi sursa, Dnul Janos nu stie boaba romaneste si m-a pasat.. Dnei Szabo a fost amuzat.. sooo, Dna Szabo spune ca nu este adevarat ca nu s-ar mai fabrica menogon, mi-a si pus deoparte 50 de fiole daca ma duc la Bekescaba, nu ma costa nimic in plus, daca ne intalnim la Arad mai trebuie sa-i dau 30 de euro. preturile sunt aceleasi cu cele pe care ni le-a spus Oana Magda: 38 euro - 5 fiole de menogon si 135 euro dipherelyn
ilenya spune:
Raluca, si eu sunt cu gandul la tine si-ti tin pumnii!
Asteptam vesti bune in continuare de la Cloe...ce repede a trecut timpul..
Dar si de la celelalte fete!!!!
pentru toata lumea!
Ilenya