FIV 9
Raspunsuri - Pagina 7
gabid spune:
Raluca,iti tinem pumnii!Fiecare se pare ca reactioneaza diferit la sarcina!Cred ca reactia ta este durerea de cap!
Cloe,sa ne dai vesti!Zodia PESTI e f.buna!Eu sunt pestoaica de la inceputul zodiei!Lasa-i sa se nasca acum!
Moni a mea trebuia sa fie Sagetator,eu vroiam scorpion si ea a vrut sa fie balanta.
Gabi.
Cloe spune:
Fetelor,
multumesc din nou de urari.
Inca sunt pe baricade. Nu ma grabesc si nu vreau sa se grabeasca nici ei. Cu cat stau mai mult in burtica, cu atat le e mai usor dupa ce se nasc, dragii de ei. Desi, acum oricand s-ar intampla nu ar fi nici o problema, sunt destul de mari si perfect dezvoltati - asa zice medicul. Dar eu as vrea sa-i mai tin un pic, sa puna cat mai multa carnita pe ei.
Anemona, toate bune, asa-i?
Raluca, astept vesti bune de la tine maine!
Denisa, succes cu operatia!
Toate fetelor care se pregatesc, sau sunt in tratament deja, va doresc din tot sufletul succes!
Cloe
oanamagda spune:
mii de scuze, cloe; m-am zapacit complet, ma gindeam de fapt la cored, aspiranta care a facut fiv in octombrie cu anemona si raluca; doar stiu f bine ca tu esti pe ultima suta de metri, esti reusita noastra cea mai mare cu bebici gemeni; scuze inca o data, nu te-am uitat, please tine-ne la curent cu vestile despre nastere;
raluca, mie imi miroase bine!!!! am mai auzit eu de dureri de cap la o prietena si se lasase cu bebe ...mai avem o noapte si ziua de miine pina aflam; ce mai, am niste emotii...te pup si ma rog pentru tine;
tia, ha ha ha; nostim tare, ce mai; cind mergi sa le cumperi? eu am cumparat deja totul, m-am intilnit la arad cu dna szabo, e tare amabila, vei vedea; tie ancar ti-a zs ca incepi cu menogonul pe 20 aprilie? eu trebuie sa merg la medsana pe 31 martie pt uktimile detalii legate de fiv; si asistenta dnei dr mi-a spus ca pe 13-15 mai se incheie procedura; tu ce mai stii?
anemona, sper ca stai cumintica in casa; hai la raport si spune-ne ce mai faci;
gabi, tu? mai faci inseminari?
pupici tuturor fetelor!
monbb1 spune:
Raluca, Cloe, ma gandesc la voi amandoua si maine astept vesti bune.
Eu am fost ieri la eco si i-am vazut inima lui bebe batand. Nu-mi venea sa cred!!!!!!
Mai ales ca de cu dimineata am tras o sperietura groaznica din cauza unor sangerari. La eco s-a vazut problema si anume un cheag de sange in apropierea bebe-ului. Prin urmare m-au bagat 2 saptamani fortat in concediu. Sunt 2 scenarii: se absoarbe cheagul sau se mareste si duce la pierderea sarcinii. Va dati seama ca nu pot accepta decat primul scenariu.
Ati mai auzit de cazuri d-astea? Doctorii n-au stiut sa-mi spuna de ce e cheagul ala, cica sunt mii de varante pt care sa se fii format.
Bafta multa tuturor!
Ellena spune:
Raluca, mult noroc, iti tin pumnii stransi si sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune !
Monica cred ca a fost foarte emotionant. Ai grija mare de tine si de bebe si cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine. Multa sanatate si noroc!
Cloe multa sanatate !
gabid spune:
Bunadimineata!
Iarasi sunt matinala!Imi doresc sa dorm macar pana la opt si la 7 fara 20 punct vreau la baie si gata cu somnul!Nu ma culc chiar la 10.La ora 11.00...
Raluca,asteptam vesti bune astazi!Avem si noi emotii pt tine!
Monica,eu cred ca abordarea sangeararii tale a fost mai stintifica!Cate sarcini nu debuteaza cu sangeare si se termina perfect!Majoriateatea chagurilor se absorb.Stai cumintica si gandeste-te la bb din burtica.Cate sapt ai?Eu aveam 7 la prima eco.Te inteleg,a fost cea maai superba eco din toata sarcina.
Oana,numai fac inseminari.Cautam sa ne revenim financiar si in sept-oct fac FIV.Pana atunci asteptam vara.
Gabi.
Pia spune:
Ralu asteptam vestea cea buna, am emotii pt.tine, va fi bine totul de data asta.
Monica sanatate si ai grija de bebe.
Cloe nastere usoara si santate multa.
Tia, tare faza cu dl.Janos, deci nu trebuie sa intram in criza, te rog intreab-o pe dna.Szabo sau te poti uita pe cutie cat au termen de valabilitate, eu stiam ca au termen cativa ani, cineva mi-a zis ca doar 3 luni si nu prea cred.
Pupici
denisa73 spune:
Hai Raluca ca azi ne dai vestea cea mare,pe care o asteptam cu sufletul la gura.
Monica stai linistita ca v-a disparea chistuletul de la sine si totul va fi bine.Nu te stresa si ai grija de bb.
Cloe iti doresc o nastere usoara!
camisv spune:
Monica, eu stiu un caz asemanator cu al tau, adica in saptamana 8 persoana respectiva a avut sangerari care s-au dovedit a fi de la un cheag de sange. I s-a recomandat repaus la pat si ceva medicatie, ceea ce fata a si facut, iar acum este in luna a saptea. Ei i-au dat explicatia ca placenta s-a dezlipit putin si de acolo a aparut un cheag de sange. Deci trebuie sa stai cumintica acasa si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Tia spune:
buna frumoaselor
Oana, asa parca imi amintesc ca a zis ca pe 20 aprilie se incepe stimularea... aveam niste emooootii. oricum trebuie sa il sun in prima zi de menstra sa vedem cand fac supresia si il mai intreb o data.
apoi pe 13-14 mai a spus ca se va face colectarea outzelor, iar pe 15-16 ET.