FIV 9
Raspunsuri - Pagina 8
oanamagda spune:
monica, stiu si eu o tipa(cu care m-am imprietanit) care a facut inseminare in acelasi timp cu mine si a ramas insarcinata; a avut un cheag mare de singe, a fost internata in spital, sarcina sustinuta cu f mult progesteron, no-spa, scobutil, etc si repaus la pat timp de 3 luni; avea voie doar sa mearga la baie, atit; in rest, numai in pat; si a singerat abundent pina in luna a 4-a, dupa care s-a oprit; sarcina a decurs apoi normal, dar of course, a stat mai mult in pat, nu a mai mers la slujba; incearca sa nu faci efort deloc si riscul sa pierzi sarcina va fi minim;numai de tine si de Cel de Sus depinde..
raluca, cum e? vai, vai, ce ne mai tii in tensiune; ma gindesc numai la asta de dimineata..e de bine, asa simt eu; te astept cu vestea cea mare;
claudia_a spune:
Fetelor, ce inseamna SUPRESIE (inainte de stimulare) si ce este Diphereline si cand si de ce se face???
Claudia
gabid spune:
Supresia se face cu diphereline si inseamna oprirea cilului biologic al femeii,adica pregatirea pt stimularea care va avea loc peste 2 saptamani.Stimularea se face timp de alte 2 saptamani cu un hormon in doza mare.Aprox 4-5 fiole pe zi.
Trebuie sa faci FIV?
Gabi.
monbb1 spune:
Merci de raspunsuri. Imi ajuta sa stiu ca stiti cazuri si ca au reusit.
Raluca, unde esti! Ne tii cu sufletul la gura!
karula spune:
Imi pare rau ca v-am tinut pana acum, dar abia la ora asta m-a sunat Ancar. E ceva, dar el zice ca totusi a fost prea devreme pt beta - maine sunt 14 zile de la ET. Beta a iesit 0,80 si progesteronul cam mic, asa ca mi-a marit doza de Utrogestan. Luni repet beta.
Macar pare a fi ceva...
oanamagda spune:
si intre ce valori trebuie sa se incadreze beta? mie mi-a iesit 12,6 la ultimul fiv, iar dupa 2 zile 12,9; dr mi-a intrerupt tratamentul pt ca spunea ca trebuia sa se dubleze valoarea;
dar eu nu inteleg valoarea asta de 0,80; o fi echivalent cu 80- echivalentul pt laboratorul unde am facut eu poate..
stiu ca valoarea trebuie sa fie intre 10-50 pt sapt 3-4;
la tine clar e un pic prea devreme; hai sa ne rugam sa fie bine; cum ai spus si tu, e ceva...numai ca mai sunt alte 2 zile chinuitoare...
te pup si ma rog pt tine sa fie bine,
oana
Pia spune:
Ralu ma gandesc la tine si ma rog la D-zeu sa fie bine, avem speranta ca ceva este si sigur este bebe dar prea devreme pt.beta, of doamne inca 2 zile de chin si emotii, te pup si-ti tin pumnii.
Pupici
gabid spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine Ralu!Mie cand mi-a iesit am avut 100.Poate ca e prea devreme totusi!Eu in locul tau as lua si un test de sarcina .Este unul scump de 180000 lei.Numai stiu cum se numeste!
Trebuie sa fii tare!Dumnezeu e mare!
Gabi.
anemona spune:
Ralu, tine-te tare! E ceva, cum spune si Ancar, trebuie sa fie! Luni sigur va creste si scapi de emotii!
Suntem alaturi de tine si tinem pumnii stransi pt bebe!
Cate fiv-uri au facut in lotul asta, ai idee? Nu cred ca a mai fost nebunia din octombrie, nu? Atunci se stransese multa lume de peste vara...
Of, a mai trecut o saptamana... Va urez un weekend linistit si optimist!
Pupici!
Anemona