FIV 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

monica, stiu si eu o tipa(cu care m-am imprietanit) care a facut inseminare in acelasi timp cu mine si a ramas insarcinata; a avut un cheag mare de singe, a fost internata in spital, sarcina sustinuta cu f mult progesteron, no-spa, scobutil, etc si repaus la pat timp de 3 luni; avea voie doar sa mearga la baie, atit; in rest, numai in pat; si a singerat abundent pina in luna a 4-a, dupa care s-a oprit; sarcina a decurs apoi normal, dar of course, a stat mai mult in pat, nu a mai mers la slujba; incearca sa nu faci efort deloc si riscul sa pierzi sarcina va fi minim;numai de tine si de Cel de Sus depinde..

raluca, cum e? vai, vai, ce ne mai tii in tensiune; ma gindesc numai la asta de dimineata..e de bine, asa simt eu; te astept cu vestea cea mare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Fetelor, ce inseamna SUPRESIE (inainte de stimulare) si ce este Diphereline si cand si de ce se face???

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Supresia se face cu diphereline si inseamna oprirea cilului biologic al femeii,adica pregatirea pt stimularea care va avea loc peste 2 saptamani.Stimularea se face timp de alte 2 saptamani cu un hormon in doza mare.Aprox 4-5 fiole pe zi.

Trebuie sa faci FIV?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci de raspunsuri. Imi ajuta sa stiu ca stiti cazuri si ca au reusit.

Raluca, unde esti! Ne tii cu sufletul la gura!

Mergi la inceput

Ralu,am emotii de parca am facut eu Bhcg-ul!Trebuie sa fie bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Imi pare rau ca v-am tinut pana acum, dar abia la ora asta m-a sunat Ancar. E ceva, dar el zice ca totusi a fost prea devreme pt beta - maine sunt 14 zile de la ET. Beta a iesit 0,80 si progesteronul cam mic, asa ca mi-a marit doza de Utrogestan. Luni repet beta.
Macar pare a fi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

si intre ce valori trebuie sa se incadreze beta? mie mi-a iesit 12,6 la ultimul fiv, iar dupa 2 zile 12,9; dr mi-a intrerupt tratamentul pt ca spunea ca trebuia sa se dubleze valoarea;
dar eu nu inteleg valoarea asta de 0,80; o fi echivalent cu 80- echivalentul pt laboratorul unde am facut eu poate..
stiu ca valoarea trebuie sa fie intre 10-50 pt sapt 3-4;
la tine clar e un pic prea devreme; hai sa ne rugam sa fie bine; cum ai spus si tu, e ceva...numai ca mai sunt alte 2 zile chinuitoare...
te pup si ma rog pt tine sa fie bine,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ralu ma gandesc la tine si ma rog la D-zeu sa fie bine, avem speranta ca ceva este si sigur este bebe dar prea devreme pt.beta, of doamne inca 2 zile de chin si emotii, te pup si-ti tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu sa fie bine Ralu!Mie cand mi-a iesit am avut 100.Poate ca e prea devreme totusi!Eu in locul tau as lua si un test de sarcina .Este unul scump de 180000 lei.Numai stiu cum se numeste!

Trebuie sa fii tare!Dumnezeu e mare!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ralu, tine-te tare! E ceva, cum spune si Ancar, trebuie sa fie! Luni sigur va creste si scapi de emotii!
Suntem alaturi de tine si tinem pumnii stransi pt bebe!
Cate fiv-uri au facut in lotul asta, ai idee? Nu cred ca a mai fost nebunia din octombrie, nu? Atunci se stransese multa lume de peste vara...
Of, a mai trecut o saptamana... Va urez un weekend linistit si optimist!
Pupici!
Anemona

Mergi la inceput