Despre migrene

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Angi, eu pentru rinita iau Claritine. Nu iau in fiecare zi, ci doar atunci cand ma trezesc dimineata si imi simt nasul cat borcanul si infundat. Dar se poate lua fara nici o problema o pastiluta pe zi timp indelungat. Mie asta mi-a prescris medicul. Si sa stii ca juta destul de tare. Eu am in generall fond alergic foarte pronuntat si asta ma ajuta si la celelalte alergii si eventual sa nu dezvolt altele noi. Sper sa te ajute si pe tine.

Anda si printesuca Carina (1 an si 4 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Si eu am dureri de cap unele dintre ele durand si cate 2 zile. Dureri nu gluma ca ma doare si cand clipesc! Nu stiu ce anume le provoaca. Dupa prima mea sesiune mi-am facut ochelari, bucuroasa nevoie mare ca o sa scap de migrene. Da' de unde! Apoi am fost iar la medic. Mi-a spus ca e din cauza hipotensiunii si a lipsei de fier. Mi-a prescris Ferogradumed si am facut o criza de stomac de a trebuit sa chemam Salvarea. Un lucru bun insa mi-a prescris doctorita respectiva: Quarelin-ul... fara de care nu stiu cum as supravietui. Incerc insa sa iau o doza cat de mica de ex un sfert de pastila de frica sa nu-si piarda eficienta in timp...

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Si eu am avut migrene inainte sa raman insarcinata, ele aveau doua cauze, pe una nu o stiu iar cealalta era de la ochi...dupa ce mi-am facut ochelari s-au mai rezolvat. O prietena de-a mea care avea migrene din cauza colecistului a mancat zilnic pe stomacul gol 4-5 masline cu tot cu sambure, cateva saptamani, dupa care a spus ca se simte mult mai bine. Acum faza cub maslinele a devenit un obicei zilnic.
Ce faceti cu migrenele din timpul/cauza sarcinii? Eu cu astea ma confrunt si medicamente nu iau...
Pupici
Roxana 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acum ceva vreme am avut niste dureri de cap mai puternice si persistente.O prietena de a mea, care suferea de ani de zile de migrene , mi-a spus sa i-au QUARELIN, si a functionat. Ea, imi spunea ca e singurul medicament care o scoate..

AniS

Mergi la inceput