Povestiri din padurea verde

Povestiri din padurea verde | Autor: pisi-pis

Link direct la acest mesaj

"Povestiri din padurea verde" este primul meu film de desene animate, si pot spune fara umbra de indoiala ca a fost preferatul copilariei mele. Voi va mai aduceti aminte? Mi-ar placea nespus sa il gasesc pe DVD.
Pe voi ce alte filme de desene animate v-au marcat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Da, mi-l aduc aminte, mi-a incantat copilaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

mi-l amintesc foarte vag.... cert este ca verisoarei mele ii pusesem porecla Albisoara, dupa personajul de acolo.... nici nu mai stiu ce anumalut era... si unui alt prieten i s-a spus pana la 30 de ani "Albishor" din acelasi motiv. Si pe mine m-ar interesa.

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

uitati aici niste poze ca sa ne mai aducem aminte...
http://members.rogers.com/ambrozic/tvo/fables.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Acum vreo 3-4 zile,intr-unul din momentele de respiro oferite de tero-chan,m-am agatzat de telecomanda tv-ului shi am inceput sa butonez toate noile programe de care nu am apucat sa ma bucur prea tare de o luna,de cind mi-a cumparat sotzu' decodor.Cred ca ghicitzi ce am gasit intimplator pe unul dintre acestea:DA,am dat peste desenele animate ale copilariei mele(noastre):Aventuri in padurea verde.Woaaw!!Cit m-am putut bucura...shi-mi aminteam cum unul dintre colegii de liceu ai surorii mele mai mari,m-a strigat pina tirziu TRANCANICI,din cauza logoreei de care sufar.Oricum,incerc sa-mi organizez in asha fel timpul,incit sa pot urmari macar citeva din episoade.Aici se numeshte altfel;mi-a spus sotzul ca titlul ar fi Shoarecele de munte,Rocky Chak shi el l-a vazut acu' vreo 20 de ani.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Tot io ! Acum,dupa ce am dat click pe linkul pus de pisi-pis,am vazut ca de fapt titlul in engleza este "Rocky Chakk,The Mountain Rat" shi desenele sint original japoneze.Adevaru' ca au avut intotdeauna japonezii ashtia nishte desene animate super meseriashe.Va mai amintitzi de Heidi sau Albinutza Maya?

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Eddy, Eddy, nu se poate, vreau si eu! Hai sa mai aduc completari, uite ce am mai gasit despre film, poate voi japonicilor il gasiti mai repede. Ai dreptate cu desenele japoneze.

Fisa tehnica: Nume original japonez: Yama Nezumi Rokkiy Chakku
Nr. episoade: 52
Producator: Zuiyo
Data: 07/ian/1973 30/dec/1973
Emitis prin: Fuji TV
Creator: Thornton W. Burgess (The Adventures of Johnny Chuck)
Regizor: Yasuji Mori
Regizor episoade: Seiji Endo
Desenatorul personajelor: Yasuji Mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Desenele astea mi-au incantat copilaria..as vrea sa le vada si copilul meu, dar nici eu nu stiu de unde sa le iau.

Mergi la inceput

Pisi-pis,imi pare sincer rau ca nu potzi gasi animatele astea shi pe la tine.Eu le-am gasit,asha cum am spus,din intimplare shi ma uitam foarte curioasa ca shtiam personajele dar nu mi-am dat seama exact pina nu a aparut TRANCANICI cu veshtile ei noi.Nu shtiu mai multe despre aceste desene animate shi nici in program nu scrie prea mult dar cind va gasi sotzul ceva timp de nefacut nik(ca momentan a inceput pregatirile pentru noul sezon)am sa-l rog sa-mi traduca ceea ce scrie despre serial,undeva unde scrie pe scurt citeva vorbe despre tot ceea ce se difuzeaza.
Pentru japonicele ce folosesc SkyPerfect:pe Family Channel(361),putetzi vedea aceste desene animate in fiecare Vineri la ora 16.30,Simbata la ora 18.00 shi uneori Marti shi Miercuri la 4.00(asta daca sintetzi matinale )
Pentru restul indragostitelor de Aventurile lui Rocky Chakku...nu va pot trimite decit shi

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Multumim Eddy! . Si mie mi-au placut tare mult Povestirile Padurea Verde. Azi la 18.30 sunt abonata .

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput