Oltencele, poftiti la povesti(2)
Raspunsuri - Pagina 4
chatonel spune:
unde disparurati fetelor? Nu mai veniti si voi aici cu-n zaibarel, c-un praz ceva....
Toulouse, la ville rose
Simona73 spune:
Condoleante Geo...
La multi ani la toate fetele si cate o pentru fiecare.
Doris,luni nu ai fost la serviciu?Cand rezolvi problema pc-ului?
Va pup pe toate,
sirod spune:
Uuuuuffff ce ploaie imputita!
Uite Anca, asa dispar oltencele noastre - cind ti-e lumea mai draga!
Asa ma trezeam eu vorbind de una singura!Karol ma consolase - ei ii placea cum trancan eu!!!
Aaaaa - ieri or fi fost fetele la un pahar de zaibar fara praz!Iti trimit si tie Anca, acolo printre soiurile frantuzesti un pahar de zaibar - ii simti aroma?Stai sa dea firul ierbii si-ti trimit si praz
Simona cred ca cel tirziu saptamina viitoare rezolvam cu ...beep...de computer!
Ce mai faceti, ce mai dregeti?Ca eu sint foarte obosita - aseara jucai cu Oti un fel de tzurca...asa cu vreo 10 baloane si 2 mingi.Fuse bestial, eu cazui frinta si ea ... fresh!
Hai la taina fetele...
va pup pe toate!
DORIS
chatonel spune:
capritelor, eu sint cam in ceata :) Vad ca lista oltencelor e facuta sau cu nick-uri sau cu nume (prenume) dar nu cu amindoua... cum sa va invat io daca e asa brambureala?
Doris, mummm, as vrea eu niste zaibarel... praz nu, avem aici gramezi :) astia sint olteni francezi, au praz si bordeaux in loc de zaibar
Toulouse, la ville rose
tzuc spune:
buna fetele frumoase,
Chatonel, lista este facuta cu nick-urile (numele, dupa caz) cu care activeaza fetele pe DC.
nu fiti triste ca apar asa rara, la berou nu am timp ca am treaba multa.., acasa mi s-a restrictionat accesul la computador ca are colegu treaba, abia intru seara sa citesc ce mai este nou...
na ca m-am vaitat destul..
se pare ca nu sunt singura ocupata...ca este slaba activitatea pe aici.
pt ca am devenit membru junior..nici nu am observat
maine merg la petrecere cu colegele si boss...ne sarbatorim , numai fetile lcool]
va pup si astept sa reveniti,
maaria spune:
uite ca revin si eu! am fost plecata o saptamana la mama ca ma saturasem de viata de Bucuresti (tzuc, mi-s bucuresteanca cica - pe acte ca altfel tot corcitura)
si bine acolo sub Capela...
fetele, imi sari inima cand vazui ca ati trecut prin Roaita. subscriu si eu...si mi-ar placea sa deschidem o mica discutie despre profi. ce ziceti? valcencelor va inscrieti?
altfel, ce sa va mai spun despre mine? am 29 primaveri, astept un BB in sept. si...ahhhh sa nu uit, maritata c-un moldovean. .
stau si ma minunez...ce-or avea oltencele astea cu moldovenii? (si mi-a zis ea bunica sa nu iau moldovean...dar...). una peste alta nu-i rau:))))
pupici
maria
chatonel spune:
tzuc, distractie placuta!!!!
Maaria, vorbim despre profi daca vrei, de ce nu? Eu am avut asa: Pavelescu de mate; Comanescu de ro- iar fata ei era in clasa cu noi si chiar a facut si ea filologia apoi, nu stiu daca profeseaza, insa; Cantili diriga si profa de fr; restul... i-am cam uitat, sa-mi fie rusine :) mai spuneti voi si-mi amintesc pe parcurs :)
Am facut gimnastica - ca doar era liceu sportiv pe vremea aia- si putin volei.
Am facut si balet cu Burlacu, daca o stie cineva.
A, sa nu uit :) daca ati avut profesori(oare) cu numele Mustatea, sint neamul meu :)
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Mai, oltencelor, s-a instalat o oboseala pe capul meu ca-mi vine sa las totul balta si sa bag un somn de fro' 2 zile.Eu zic ca si vremea asta imputita ma indispune, nu stiu cum e pe alte paralele si meridiane, dar pe la 45...si cit o fi meridianul, e nasol.E, uitati-va si voi ce pot sa debitez...
Tanti Nuti - o doamna nemaipomenita care sta cu fie-mea cit prestam noi - a invatat-o tot numele: acum o cheama OTIIA BABA!
Va pup pe toate si sper ca miine sa fiu intr-o dispozitie mai zglobie.
DORIS
smmiha spune:
Salutari!
Sunt Mihaela si sunt din Craiova si-n plus tare mandra ca sunt olteanca. Am 29 ani si m-am casatorit anul trecut.
Eu sunt mai noua pe forumul DC si pana acum n-am intrat la "Prieteni dintotdeauna", dar sunt asa fericita ca v-am gasit!
Mai este cineva din Craiova?
Va pup si o zi buna!
Poate maine vine in sfarsit primavara.
Mihaela