primari "romanesti"

primari "romanesti" | Autor: liris

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

pfui......chiar ca te ia groaza
si catzi altii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Am citit articolul,comentariile cititorilor si voi urmari emisiunea la Prima TV;
Ce pot sa spun ...ma intreb pana unde poate ajunge nesimtirea, aroganta si prostia alesilor (unora)...
SPER sa se ia masurile de rigoare in privinta vinovatilor.
O fi vre-un caz izolat ???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bun articolul! Adica a lovit unde trebuie.
Ar trebui sa ia aminte cine trebuie din acest reportaj si sa modifice putin mai mult legile privind candidatura in functii publice, mai ales ca este an electoral.
Am auzit pe cineva spunand ca ar fi bine sa li se ceara bani eventualilor candidati, si bine zicea, sa vedem cum vor sta cuminti la locurile lor daca platesc.
Oricum, pentru astfle de functii, si mai ales pentru localitati mai mici, mai greu de gasit oameni seriosi.
Sau poate erau seriosi odata, dar functia schimba omul.

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ai pus punctul pe i , trebuie facut ceva si cu cei care au fost buni la alegeri si apoi se schimba.... ca sa nu mai vorbim ca cei care sunt nepotriviti sa nu ajunga vreodata sa fie alesi ...
se va putea asta insa in Romania?! cum?

mai degraba titlul ar fi trebuit sa fie "mizeria umana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Chiar credeti ca "alegatorii" nu aveau habar ce poame sunt "alesii" ?
Dar chiar si la alegeri libere se merge pe principiul nepotismului (jumate din sat ruda cu primarul ales, restul prieteni ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am vazut emisiunea si mi-a lasat un gust amar, desi personajele si actiunile au fost de-a dreptul hilare.
Era vorba de un primar din Teleorman care, pentru a aproba deschiderea unui club de striptease in comuna, a solicitat o masa pentru consilierii comunali si ceva bani pentru "directorul Culturii" de la centru. Domnul primar a stabilit chiar si meniul: o ciorba de burta, o friptura cu garnitura, de aproximativ 200.000 lei si bere "din belsug", de vreo 300.000 lei. Asta pentru 20 de persoane.
Oamenii au chefuit, s-au distrat, au avut si o dama de companie, ca sa vada ce-i asteapta la deschiderea clubului.
Dupa ceva timp, la o conferinta de la Mamaia avand ca tema drepturile copilului si integrarea in Uniunea Europeana, acelasi primar a solicitat patronilor clubului 2 fetite pentru niste colegi. Fetitele si-au facut treaba, primarii au fost multumiti.
Primarul din Nanov, actorul principal, s-a batut cu pumnii in piept ca el e cel mai tare primar, ca are sprijin de la centru, ca a investit bani in construirea bisericii si altele ca sa castige alegatorii, apoi Dumnezeu cu mila! O sa-si traga si el 10% din ceea ce vine de la judet.
Totul a fost filmat cu camera ascunsa.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am vazut si eu emisiunea de aseara.M-am ingrozit dar practic nu a fost mare surpriza, ca doar de asta merg toate in Romania asa cum merg....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

fetelor, am citit si eu ieri articolul si m-am ingrozit! chiar nu mai exista limite? cumnata-mea e ziarista la ziarul primariei intr-o localitate si mi-a spus ca e mult mai rau ca pe vremea lui ceausescu, articolele sunt citite, sunt amenintati cu moartea cei ce nu fac ceea ce vor ei, taie si spanzura fara retinere. ca in tzara lui papura-voda. si cand ma gandesc cat de greu e de trait in ro si cum traiesc ei! astia de pe aici sunt sarantoci in comparatie cu ei!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

fetelor, am citit si eu ieri articolul si m-am ingrozit! chiar nu mai exista limite? cumnata-mea e ziarista la ziarul primariei intr-o localitate si mi-a spus ca e mult mai rau ca pe vremea lui ceausescu, articolele sunt citite, sunt amenintati cu moartea cei ce nu fac ceea ce vor ei, taie si spanzura fara retinere. ca in tzara lui papura-voda. si cand ma gandesc cat de greu e de trait in ro si cum traiesc ei! astia de pe aici sunt sarantoci in comparatie cu ei!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Asa cum spune Cornel Nistorescu(http://www.revistapresei.ro/RO/index.cfm?sectiune=Editorial) nu prea cred ca o sa se alarmeze cineva, adica altcineva decat noi, muritorii de rand.

"Ma-ma" cu bebe la bord de 29.1 de sapt.

Mergi la inceput