Fetele din Usa,poftiti la o barfa!
Raspunsuri - Pagina 14
FLORYNA spune:
..da L.A...iaurt ca cel romanesc daca ajungeti la rusi,armeni.,....PAVEL RUSSIAN YOGURT cu smintina deasupra(si cel low fat e buuun)si mai e unul ..si ..iar i-am uitat numele...gata..STRAUSS..tot rusesc...si la magazinele gen ralphs,vons,jons,poate si trader jons,gasiti kefir plain..e sticla alba mata si cu eticheta albastra..e bun...e lapta batut...hei garo...dau leustean 3 dolari snopul vi la mine?
Gabbriela spune:
Eu sunt in LA... mai exact Buena Park. PT toate fetele care vor sa aduca semintze din RO:
Noi am luat cate 4 - 5 semintze shi le-am asat in geanta.... fara plic... am ajuns cu ele aici shi acuma avem gogoshari, leushtean. O data am pus un plic intreg cu semintze de gogoshari shi mi-a fost confiscat.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by FLORYNA...hei garo...dau leustean 3 dolari snopul vi la mine?
Cu placere, si pentru ca locuiesti in LA, nu ai Shipping si Handling fees!
Serios, daca doresti niste leustean, pot sa-ti trimit un pliculet cu niste seminte si uscat, ca am destul. Proaspat nu stiu daca ajunge la tine, daca smulg din ghiveci. Da-mi adresa (pe MP) si weekendul asta primesti leusteanu'.Livrare garantata!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
Eu sunt in LA... mai exact Buena Park. PT toate fetele care vor sa aduca semintze din RO:
Noi am luat cate 4 - 5 semintze shi le-am asat in geanta.... fara plic... am ajuns cu ele aici shi acuma avem gogoshari, leushtean. O data am pus un plic intreg cu semintze de gogoshari shi mi-a fost confiscat.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
Hey, Gabi, apropos, ai botezat baiatul pana la urma in Anaheim?
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
alinuta spune:
Garofita - as putea sa indraznesc sa apelez si eu la leusteanul tau? Bune-ar fi niste seminte, daca se poate...
Saru'mina!
Alina
kim222 spune:
Gabbriela, poti sa-mi dai si mie niste amanunte despre cum a fost botezul la Anahaim? Asa am inteles (daca o-i fi inteles bine!)
Cum este preotul? Cu cit timp inainte te-ai programat? Cit a costat? Daca nu-i cu suparare!
Numai bine!
Veve spune:
Mei Conchito,pi la mal e iarba mai dulce.Ci sa caut io in mijlocul gazelelor???Mi-au mai ramas aruncatu' cu privirea,crosetatu' si cariocile.Io-ti ci faci cand posibilitatile de miscare-s limitate:tocesti fundu' si dai din taste...Nu ma fugariti cu pietre ca m-am infipt cu-asa o sete-n listutele voastre,da mi-era o pohtaaa!Daca va place,po' sa ma mai joc si io la ea,sau puteti sa-i dati un copy/paste(intrati la mesajul meu pe "reply with quote" si copiati numai lista)ca sa mai adaugati ce va pofteste inimioara.Pupe la americance!
Alabama
Mihaelabebe-Athens
Arizona
Moniq(din martie?)
California
FLORYNA-Los Angeles
Gabbriela-Los Angeles (Buena Park)
Garofitza-San Diego
Iuliana-Gold River
Kim222-Laguna Hills
Lai -Bay Area
Ruxij-Sacramento
Connecticut
Alinuta-Stamford
Florida
Conchita
Illinois
Carolyne-Chicago (din aprilie)
PrInTeSs2- Chicago
Indiana
Amuleta-(in apropiere de Chicago)
Laura_Oprescu
Kansas
Crism
Maryland
Llaura-(DC area)
Massachusetts
Nedda-Boston
Michigan
Ferigutza-Detroit
Oana_B
Minnesota
Ancadm- Minneapolis/St. Paul
Nevada
Calina73-Las Vegas
New Hampshire
Veve-North Conway
New Jersey
Roxy (incepand cu..?)
Laura Takacs-Flemington
New York
Iubibubi-New York
Ohio
Allya-Cleveland
Pennsylvania
Ann Marie -Philadelphia
Monicutza3-Pittsburgh
Washington
Lexi-Seattle
Wyoming
Silvia_popa-Laramie
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
lai spune:
Pai bine, Veve, cum sa te fugarim cu petre, mai ales c-ai facut-o asha mishto?! Ba dimpotriva, pupici muuuulti!
Lai
conchita spune:
Veve pazea ca au venit cu asfaltiera pe tusha :))
ochiul meu ager inregistreaza mai multe burtici+mamici pe topic, asa ca simte-te ca la sezatoare, cand va saturati de crosete, va donez eu andrelele :))
Llaura spune:
Am si eu un offf, stau acasa . Voi ce faceti pe-aicea prin cele Americi, daca nu-i cu suparare?