Fetele din Usa,poftiti la o barfa!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Lai....Io recunosc:am mania bibilitului si-a coloratului...din scoale mi se trage si nu ma pot abtineeee...D-aia zic ca stiu ce zic!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Nu prea multe fete la Chicago, va rog mutati-va aici e frumos.

Mergi la inceput

Laura esti de mult in State? Si eu cand am venit nu am muncit vre-o 10 11 luni,acum as vrea sa am vacanta dar nu prea am .

Am si eu o intrebare : tote fetele de aici sunteti mamici?

Mergi la inceput

Printesuco,vezi ca ne-am cam mutat la next level...Poate ne urmezi?!?!

Mergi la inceput

Sper sa va urmez si in curand sa fiu .

Mergi la inceput

Printesico scumpa,sorry ca te-am derutat!Vorbeam doar de alt subiect cu-aceeasi tema;uite-aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22736
Te-asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by PrInTeSs2_
Laura esti de mult in State? Si eu cand am venit nu am muncit vre-o 10 11 luni,acum as vrea sa am vacanta dar nu prea am .Am si eu o intrebare : tote fetele de aici sunteti mamici?
eu de la detroit...adica in orasul troy....sa sti ca nici eu nu sunt mamic....o sa fiu da nu stiu cind.mona78

Mergi la inceput

mai fetelor am vazut ca cineva a scris aici ca a gasit amidon alimentar...please spuneti-mi si mie ca nu stiu cum ii spune.si am o groaza de retete de prajitura care trebuie pus amidon.mona78

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by allya
Fetelor eu is in Cleveland e careva de aicea?Multumesc KIM daca stii cumva si cum se numeste ceara please.... apoi o sa ma resemnez sa imi cumpar epilatoru de pe internet....multumesc tuturor!mai, eu disper cu detectorul ala de fum, la mine mere si fara baterie Dumnezeu stie de ce...asa ca atuncea cand fac fripturica (pt ca e strategic amplasat deasupra aragazului pe tavan...) tre sa stau cu prosopu sa fac vant, mai....vai tu IUBIUBI ce mi-ai facut acuma salivez de numa in gol ca astept salaru'... pupici,allya si alex-dinu (28 oct 2003)http://community.webshots.com/user/allyalex
allya eu sunt aproape ...eu locuesc la 15 maile in troy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Nedda, pt hainele bb-ului folosesc All,costa jumate cat Dreft si sunt multumita de el.
Veve, frumoasa lista,felicitari!
Laura si eu stau acasa de 1,5 ani.Deja incep sa o iau razana,bb-ul meu are 8 luni si sper ca in curand sa se pensioneze soacra sa-l poata lua in primire ca nu stiu cat mai rezist.Dau si eu in mintea copiilor.
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput