Fetele din Usa,poftiti la o barfa!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Simona,amidonul il gasesti sub numele de cornstarch,eu l-am luat de la Wallmart, dar inca nu l-am folosit,asa ca nu pot sa-ti spun cat de bun e.
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Offf-offf si cat m-am zbatut sa nu sariti la pagina 11!Fetili voi nu vedeti ca am trecut deja la partea a2-a?(sorry da' am observat ca nu ma prea vad)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22736&whichpage=1

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

haidati fetelor la micigan ca aici gasiti de toate de la magazine pina la -romani milioane de romani pe aici.....mergi pe o strada si numai de romani dai.si eu imi fac cumparaturile de la mayer,nu stiu daca este si pe la voi,si farmer'jack,dar mai mult pe la sam's club.iar hainele eu imi iau de la mall pt ca sunt de mai buna calitate.aici este un magazin polonez la 100 de metri de mine si indata sunt acolo...si sa vezi cite gasesti.....mai ales mezeluri si carne...de fapt de toate.sa ma anuntati si pe mine unde ati gasit amidon si cum se numeste ca nu stiu...a si unde e pus prin magazine.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

l-am vazut mihaela dar am trecut peste el ca nu stiam ce e...de fapt pina nu m-am maritat nu ma interesa nimic de prim magazin...acum imi trebuie.....ca doar sunt maritata.mersi mult de tot.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORYNA spune:

AMIDON=CORNSTARCH(STARCH)..POATE GASESTI CREMELE DR OETCKER SI NU MAI FOLOSESTI AMIDON

Mergi la inceput