Fetele din Usa,poftiti la o barfa!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Samila,am o prietena care sta aproape de Memphis si ii place.Daca te intereseaza ceva in mod special spune-mi si o intreb.Eu stau in Alabama,Athens,aproape de Tennesse.
Iaurt natural eu imi iau de la Wallmart sau Food World si se numeste Dannon si tot acolo la raionul de deli gasesc branza asemanatoare cu Almeta din Ro.Se numeste alluete.
Moniq, te asteptam cu drag!
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, bine ca mi-ai zis despre leustean. Si nici nu stiam ca s-a discutat pe forum. Poate s-a discutat cand eu nu "aterizasem" inca pe site.:) Nici eu nu am cautat foarte tare pe aici, ca nici n-aveam idee de unde sa incep. Am vazut ca la supermarket au doar patrunjel si marar si vreo 4-5 feluri de cilantro (apropo, cilantro parca are gust de apa de colonie pentru mine:) si o gramada de alte "buruieni" care nu ma intereseaza pe moment. Si uite asa, m-am lasat pagubasa.
De iaurt, o sa-l incerc si eu pe cel grecesc de care zici tu! Cred ca l-am vazut pe rafturi dar n-am ajuns pana la el.:)) Eu m-am oprit la Dannon de care zice Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Buna-dimineata!Eu sunt in Laramie, Wyoming,e mai rau de mine ca inafara de Safaway, Wallmart si K-Mart nu este nimic altceva.Cred ca trebuie sa merg in Denver sa caut magazine rusesti,dar e asa departe...
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Nedda, am "dat" si eu pe iartul Dannon o vreme pana am gasit pe asta. Diferenta cer-pamant, merita banii, te asigur, mai ales daca-l iei pe cel "normal" sau chiar 1 sau 2%, nu 0% grasime (si asta e bun, dar nu asa ca si cel intreg). Da, a fost un intreg foileton pe tema leusteanului anul trecut, nu mai stiu in care sectie, si concluzia a fost ca mai bine aduci din Romania. Cu seminte nu stiu cum se face, dar din radacina sigur, am avut eu o gramada anul trecut, sper sa-mi iasa si anul asta daca n-o fii inghetat peste iarna.

Mergi la inceput

Eu nu am vazut iaurt grecesc,dar Laura,daca zici ca e bun tare o sa incerc sa ma uit dupa el.Poti sa ne spui de la care anume magazin il cumperi?Merci!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mihaela, eu il iau de la Shoprite, Wegman's, King's, astea sunt supermakerturile de pe aici. In orice caz este la sectia cu iaurturi si pretul difera de la magazin la magazin. Cel mai ieftin e la Shoprite, cel mai scump la Wegman's ($2, pardon , $1.99). Chiar acuma am mancat unul si uite iti reproduc exact ce scrie pe cutie- capacul e din folie, din aia pe care o "peel off", nu-i ca la Dannon de plastic. Deci, FAGE- banuiesc ca e marca, apoi mai jos zice TOTAL si Authentic Greek Yogurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Hello hello din Stamford Connecticut!

Super subiect, cite am aflat de la voi fetelor...

De magazine in zona nu ma pling, bani sa fie! Ditamai mall-ul in buricul tirgului, in apropiere de oras Costco, Wal-Mart, Kohl's, Old Navy, si multe-multe mai mici si mai marunte.

Cam o data pe luna mergem in Oueens si ne umplem portbagajul cu brinza, salamuri, mititei, cirnaciori, muraturi, dulceturi si tot ce gasim mai romanesc, si fireste tot atunci ne "sarmalim" la unul dintre restaurantele romanesti. Amintea cineva de patiseria lui Nita: ce prajituri bune fetelor, savarine, amandine, pateuri cu brinza si carne, o nebunie!

Revin ca macane gargaritza mea.

Alina

Mergi la inceput

Laura, spune-mi si mie te rog cum ai adus tu radacina de leustean din Ro? E vreo problema la vama? Sa-i zic mamei sa o ambaleze intr-un pachet original de...biscuiti sau de cosmetice?:)) Cu semintele nu stiu nici eu cum se face dar banuiesc ca stie mama.

Mihaela, eu cred ca am vazut iaurt Total la Trader Joe's, daca nu ma insel. Poate stie Laura si alte magazine in care il gasesti.
Laura, pe mine m-ai facut curioasa sa il incerc, oricum!!

Mergi la inceput

Hait, ca nu vazusem ca Laura i-a raspuns deja Mihaelei! Cred ca de la lipsa de iaurt si leustean mi se trage!:))

Mergi la inceput

!
Din pacate nu am nici unul dintre magazinele pe care le-ati enumerat in zona.O sa il caut ,poate dau si aici de el.
Eu leustean am numai in pliculetele de bors (Knorr) pe care m-i le trimite mama.
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput