Fetele din Usa,poftiti la o barfa!
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Takacs spune:
Da, Trader Joe's merge si el, au chestii mai deosebite. Incearca la orice supermarket, poate au, cum ziceam la iaurturi.
Na, cu leusteanul e problema la vama, stii au si caini din aia care miroase fructele (numai in America!)si alte "bolodariti" (asta stiu de la tata ca l-a mirosit pe el unul intr-un an). Mama l-a adus impachetat tot cam in ceea ce ziceai tu, ceva ambalaj de dulciuri parca, si la purtator, adica in haina ei (ca si slanina de altfel), dar mama e o femeie mai grasuta si pe ea s-au "pierdut" pachetele extra. Pt seminte am alta sugestie, intr-un tub de pasta de dinti gol, asa mi-a adus mie nu stiu ce seminte, ca inca nici nu m-am uitat la ele, cred ca sunt flori.
E bun si Magic borsul, am si eu din Ro, dar stii ca altu-i leusteanul. Daca mi se face si anul asta va promit o radacina.
Fetele, va las ma duc la shopping de mancare, ca e lunch la mine.
iubibubi spune:
nu stiu daca-i cea mai buna varianta - eu am primit seminte de leustean... in plic (langa scrisoarea aferenta :)). nu le-am plantat insa, pt. ca le-am donat unor prieteni mari ciorbari care efectiv tanjeau dupa niste leustean... :)
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
kim222 spune:
Allya , ceara se numeste SurgiWax. Cantitatea necsara depinde zona folosita. Pretul este in jur de 4$ cutia.
Pupici la toate!
Garofitza spune:
Treceti-ma si pe mine pe lista! Eu locuiesc (inca) in San Diego.
Si eu mi-am adus seminte de leustean din Ro. Nu m-a mirosit nici un caine si nu m-au controlat. L-am pus in ghiveci pe balcon, mi-au iesit dupa cateva saptamani. Si oricum, mai aveam leustean uscat la congelator.
La fiecare vizita socrela imi aduce leustean uscat, si mi-l pun la congelator.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
mihaelabebe spune:
Mi-am adus aminte ca mama mi-a trimis niste seminte de telina ambalate in plic,in pachet.Romanii au lasat-o sa trimita, iar aici pachetele nu le desface nimeni,m-i le aduce postarita acasa.
mihaelaH
Laura Takacs spune:
Stiti cum e, daca ai noroc, ai noroc. Eu am adus slanina in bagajul de mana, si tre' ca m-or fii ginit, ca m-au tras deoparte, dar americanii tot americani sunt, mi-au desfacut doar geamantanele.
Ann Marie spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Ann Marie, te fac un Franklin Mills? La ala merg si eu din cand in cand, e la 45 de minute de mine, numa' ce sar Delaware-ul si-s acolo.
De ce nu?! Mai ales ca este relativ aproape de mine.
Roxy(mama) si Annie(bb)
Nedda spune:
Fetele, m-am lamurit cu leusteanul. Multumesc pentru idei!
Acum am alta intrebare: cele care aveti bebelusi, ati cumparat vreun detergent special pentru hainutele lor? Poate imi ziceti si mie ce sa cumpar ca imi astept comoara peste cateva saptamani si trebuie sa-i pregatesc trusoul.:)
Laura Takacs spune:
Nedda, io folosesc Dreft, da' pui numai putin, mai putin decat zic ei, altfel nu iasa bine rufe la clatit, ca doar bebe nu umbla in noroi oricum. Si la primul tot pe asta l-am folosit. Mai e un fel de detergent pt copii, acuma nu-mi vine numele, e langa Dreft la market.
Ann Marie, ne facem un date cand e vremea mai buna, si luam si kinderii (eu am doi, unul de 8 ani si unul de 3 luni).
PrInTeSs2_ spune:
Vai ce ma bucur ca v-am gasit . Desi cam tarziu am gasit subiectul ma bucur ca suntem unite printre straini. Eu sunt din Chicago, mai sunt fete pe aici?
Va pupicesc si tinem legatura.