Fetele din Usa,poftiti la o barfa!
Raspunsuri - Pagina 10
calina73 spune:
fetelor,buna ma bag si eu la o mica barfa...tare bun e internetul asta,ce ma faceam eu fara el si fara voi????
noi suntem din las vegas si facem cumparaturi ca si voi de la costco ,wal mart,vons,target...
nu prea avem timp dar nu ne lasam mai prejos decat americani,cumparam si iar cumparam maie deja .in ce magazine ati gasit mascarpone ?daca ati cumparat ce gramaj are si pret?
conchita spune:
nu ne putem sustrage modei listelor si listutelor, trebuie sa avem si noi una-doua. sa incepem cu prima, locatia:
Allya - Cleveland
Carolyne - Chicago (din aprilie)
Kim22 - California
Iuliana – Sacramento
Ruxij - Sacramento
Oana_B - Michigan
Laura_Oprescu - Indiana
Iubibubi - New York
Laura Takacs - New Jersey
Feriguta - Detroit (cred)
Veve - New Hampsire
Ann Marie - Philadelphia
Calina73 - Las Vegas
imi pregatisem si cariocile sa colorez frumos numele fetelor, dar merge netul ca melcul, pe diseara
moniq spune:
Hai ca ma inscriu si eu pe lista voastra cu toate ca inca n-am ajuns acolo.....dar nu mai este mult.......in doua saptamani ma voi muta in Arizona.Am mari emotii!!
Laura Takacs spune:
Ann Marie, te fac un Franklin Mills? La ala merg si eu din cand in cand, e la 45 de minute de mine, numa' ce sar Delaware-ul si-s acolo.
Eu locuiesc in Flemington, un semi-sat, desi are pretentii de oras. La noi e un Shoprite, niste outlets micute si scumpe foc, Wal-Mart acuma s-a deschis la vreo 15 mile de noi, nelipsitele fast food-uri, si cateva magazine proaspat construite- intre timp ne-am mai modernizat si noi. Costco e la vreo alta 15 mile de noi, oricum dupa standardul de aici e destul de aproape. De locuit locuim intr-o zona cu ferme mai mult, sunt si case aruncate ici colo. Avem un singur vecin sus in deal la vreo 200m de noi (casa noastra e pe 3,5 acrii,a dica vreo 1,5 ha).
Tiza draga, incantata de cunostinta, bine ca ne-am gasit!
Allya, am o prietena sibianca (eu sunt din Sibiu) in Cleveland, e plin de romani acolo, daca te interseaza te pun in legatura cu ea.
Laura Takacs spune:
Calina, mascarpone se gaseste la sectia de deli a supermaketurilor, cel putin la noi, 500gr costa cam $7-9, depinde de magazin. Mai gasesti, bineinteles, la toate magazinele italiene.
Laura
Nedda spune:
Buna dimineata, va zic si eu! Eu sunt in Boston.
De magazine nu mai povestesc fiindca e acelasi lucru si pe aici. Branza si alte chestii ca cele de acasa le luam de la rusi. Nu gasesc eu chiar tot ce vreau dar e bine. Chiar am poftit multe lucruri (gravida, ce sa-i faci?:) dar am avut noroc ca le-am gasit pe toate. La inceput ma enervasem ca nu gaseam iaurt simplu, fara arome, care sa nu fie dulceag. Eu pofteam iaurt adevarat. Acum dupa ce am incercat vreo 7-8 feluri, am gasit unul care-mi place.:)
Spuneti-mi si mie daca am vreo sansa sa gasesc leustean sau seminte de leustean pe undeva sau daca e cazul sa "ii dau comanda" mamei acasa?
samila spune:
Hy la toata lumea,
am vazut ca sunteti foarte saritoare si dragute. Am si eu o intrebare. Poate cineva sa imi spuna cum e zona Memphis-Tennessee.E o zona in care merite sa pleci? M-am uitat pe listuta voastra si am vazut ca nu e nimeni din zona. Informatiile vostre mi-ar fi de mare ajutor.
Va multumesc mult, mult de tot
Laura Takacs spune:
Nedda, eu am de acasa, radacina adusa de mama, am pus-o in gradina, sa vedem daca mai iasa si anul asta. Inteleg ca se gaseste si pe aici la nurseries sau pe la italieni, se numeste "lovage", n-am cautat, dar am vazut o discutie pe forum mai demult pe tema leusteanului. Iaurt simplu excelent, cu gust chiar de iaurt, se mai gaseste la unele supermarketuri, e grecesc chair de la mama Grecie, si se numeste Total- authentic Greek yogurt, sunt de trei feluri de grasime, e mai scump, eu am dat $1.70 pe o cutie de 150gr.