Fetele din Usa,poftiti la o barfa!
Raspunsuri - Pagina 9
Ferigutza spune:
Laura,
Daca vii duminica la Detroit, iti arat eu niste magazine sarbesti care au tot felul de minunatii alimentare printre care si zacusca, varianta sarbeasca. Unul dintre respectivele magazine are chiar o "romanian feta". Sincera sa fiu eu prefer feta bulgareasca(3.99/lb)
Delia
lai spune:
monicutza,
multumesc pentru informatii! cum spunea si Laura, branzele sunt momentan out of stock, dar mai intru eu pe acolo
mi-ai facut o mare bucurie
Lai
Veve spune:
Heheheeeei,da' ce viteza aveti la barfit!Eu nu ma bag ca oricum is pe dinafara.La "satu'" New Hampsire la noi realitatea e deaparteeee!Ce Sam's Club,ce Costco???Va enumar pe degete toate magazinele din zona:Walmart(fara alimentare),un JC Penney vai de mama lui,un Tj Maxx care po' sa zic ca-i atractia zonei,doua magazine alimentare mari si late(Shaw's si Hannaford...ce-s alea poloneze,romanesti,grecesti..???),Un Payless Shoes,Fashion Bug,si-un complex de outlets (Gap,Banana,Old Navy,Nautica,Ralph Lauren,Liz Clairbone si-nca vreo 30 de magazinase nesemnificative) unde gasesti toate ramasitele de la 1900 toamna din magazinele de firma.Singurul lucru bun e ca nu-s taxe pe produse;numai la restaurante si hoteluri .
Dintre fast fooduri/restaurante avem si noi un Mc Donald's,Burger King,Denny's,Applebees,Friendly's,Pizza Hut,Domino si si-un "99",un indian,vreo doua italiene,3 chinezesti si unul cu sushi odata la doua saptamani,inca vreo 15 restaurante obisnuite...si cam atat.Aaaaa,un parc pt.copii si doua cinemauri d-alea de pe vremea bunicii...Asta-i portretul robot al "celebrului" North Conway.E apreciat ca loc de odihna si de ski cand e sezon,in rest...asa ca daca vreti sa va odihniti creierii si buzunarele,va poftesc la noi la padure!
Daca vreau un mall sau club tre' sa-mi pun fundu' respectabil in masina si sa ma deplasez o ora jumate'la Portland(ME) sau Portsmouth...ceea ce nu se-ntampla extrem de des din cauza de sot ocupat si bebe supercuminte!
Nah,c-am facut si io prezenta ca sa fie....De-acu' o sa ma multumesc s-arunc cate-o geana si sa visez la ce ne-asteapta-n viitorul (sper io) cat mai apropiat!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
allya spune:
Fetelor eu is in Cleveland e careva de aicea?
Multumesc KIM daca stii cumva si cum se numeste ceara please.... apoi o sa ma resemnez sa imi cumpar epilatoru de pe internet....
multumesc tuturor!
mai, eu disper cu detectorul ala de fum, la mine mere si fara baterie Dumnezeu stie de ce...asa ca atuncea cand fac fripturica (pt ca e strategic amplasat deasupra aragazului pe tavan...) tre sa stau cu prosopu sa fac vant, mai....
vai tu IUBIUBI ce mi-ai facut acuma salivez de numa in gol ca astept salaru'...
pupici,
conchita spune:
allya pai pune si tu un ventilator in priza sau scoate direct detectorul din tavan cand vine vremea fripturicii :)
veve dar ce e asa interesant pe margine de ti-ai propus sa ne urmaresti de-acolo? nu ti s-o parea destul de verde iarba de pe teren acusa? ei, comedie, stai cu noi la barfa, promitem sa nu spunem nimanui ce discutam :)))
Ann Marie spune:
Buna, fetele, de abia acum am vazut subiectul postat de voi. Felicitari ptr initiativa. Eu stau la 20-30 min. de Philadelphia, dar din pacate nu prea am gasit produse romanesti pe aici si nici romani.
In schimb pot sa ma mandresc ca am la mall-uri, magazine si outlet-uri prin zona de gasesc tot ce vreau si mai scumpe si mai ieftine.
Roxy(mama) si Annie(bb)
allya spune:
ioi, tu CONCHITA!...pai daca-l scot din tavan cum il mai bag napoi? ca nu-mi mai da landlordita banii de deposit dupa aia .... si daca pun ventilatoru se inneaca bebe de fum ca vor fi numai vartejuri, tu n-ai idee cum fac io fripturica...tre sa am si extinctoru la indemana... LOL
pupici,
conchita spune:
allya nu cu tot cu fire mai mama, doar capacul, asa, de sanchi, sa nu mai tzaraie! :) alta idee n-am, decat sa cumperi friptanele de-a gata sau sa treci la vegetarieni :))
ziceai de epilator, cred ca se gaseste la magazine...nu ca m-as fi uitat espre sa-ti spun sigur (eu am venit cu el de-acasa, aici am cumparat doar un adaptor sau cum se numeste). daca vrei, ma uit!
Ann Marie, daca nu ma insel, mai sunt fete/mamici din zona ta pe site, bine ai venit in club
Laura _Oprescu spune:
ferigutzaaaaa,vin! dar mi-au promis prietenii la care poposim ca merg cu mine la unul din magazine sa ma umplu de bunataturi..dar pana duminica cand ne intalnim, ma lamuresc daca am fost unde trebuia si povestim la petrecere!deci , pe duminica!
va pup si noapte buna!pe maine!!!!!!!!!
ruxij spune:
Buna,
Nu am eu multe de zis, dar nu se face sa nu bag in seama subiectul asta. Eu cam singurica pe aici in zona Sacramento (mai e Iuliana langa mine). Aprovizionarea cu de toate ca la mama acasa, branza, muschi file, alte mezeluri, cabanoase, alea-alea, doar de la magazinele rusilor din Sacramento. Sunt mai multe, eu merg la cel mai apropiat de noi, care e la 15 min cu masina. Mai am un pakistanez chiar aici in oraselul in care stau (ca nu stau chiar in Sacramento) de la care cumpar feta bulgareasca cu 2.99/lb (dc. nu ma insel si cred ca nu). Da' e mai buna aia de la rusi. Nu merg prea des ca las o avere si pe ce imi trebuie si pe ce nu imi trebuie.
Avem o biserica ortodoxa, care s-a scindat in doua, asa ca de fapt sunt doua. A doua insa nu s-a construit. Biserica asta ortodoxa care deja exista (nu aripa tanara:)) se ocupa preponderent cu petreceri si chefuri, ceea ce nu e rau:)) Mai sunt vreo 40 de biserici romanesti ale pocaitilor (baptisti si ce or mai fi ei). Astia compun 80% din populatia de origine romana din zona. Romanii din zona asta nu prea sunt avutzi, dar sunt de treaba.
Alte magazine ce sa zic? Eu nu stiu de Sam's club, stiu de Costco, dar n-am legitmatie si e departe anyway. Groceries de la niste magazine pe care voi nu le-ati pomenit, asa ca nu le mai enumar. Mall-uri cateva, haine pentru toate gusturile si bugetele, de la WalMart si Target la JC Penny, Mervin's, Gottschalks si pana la Macy's si Nordstrom. Lui Bogdan ii luam hainute de la WalMart si pantofi de la Nordstrom , la extreme :)) La pantofi pt el nu ne uitam la pretz, ca aia de la WalMart sunt prea tzepeni. Pentru noi ne luam de la Gottschalks, destul de scump, strambam din nas la WalMart. Mai bagam si un Macy's uneori cand ne vine cheful de cheltuit. Dar sunt sales-uri nu? Totusi n-am luat niciodata nimic cu 5$ ca n-am avut noroc:)) Pt. casa, cratiti, farfurii, electrice si orice o mai trebui, WalMart-ul sa traiasca. Mai e Trader Joe's unde gasesti f. multe produse europene f. bune, eu ma bag mai mult la dulciuri, trufe mmmm, visine in ciocolata si... sa nu ma mai gandesc... Dar si asta e departe, asa ca odata pe an (la 40 min e prea mult pt. noi).
Chiar tb. sa ma duc maine pe la rusi, dar tb. sa am grija sa mananc bine de tot inainte, ca altfel iar dau gaura in buget:))
Nu mai stiu ce sa mai povestesc, doar ca la noi clima e ceea ce e prea minunat si sper sa nu ajung pe la voi prin nord vreodata :)) Si niciunde altundeva decat California (nici in Florida, ca e umezeala) ca tare buna e clima asta...
Va pup,
Lia
ruxij