Fetele din Usa,poftiti la o barfa!
Raspunsuri - Pagina 8
Carolyne spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturile si informatiile voastre referitoare la hainele de gravida.
In alta ordine de idei, cum gasesc un doctor bun in Chicago pentru perioada cat voi fi gravida?
Pentru mine, care nici n-am pus piciorul pe pamant american, nu pot decat sa spun ca citesc pe nerasuflate mesajele voastre.
Pentru cineva in pragul emigrarii, asa ca mine, sfaturile voastre sunt aur curat.
Numai bine,
Carolyne
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by kim222
Pentru Gabbriela- Varza murata gasesti la Jons (dar nu la oricare, de ex. nu la cele din LA; au la cel din Glendale). Este la borcan de sticla.
Pa!
Thank you ... o sa caut shi eu varsa acea miraculoasa... shi sper sa imi iese sarmalele buna ca la mama acasa.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
Laura _Oprescu spune:
Carolyne,presupun ca in Chicago vii la cineva apropiat,deci probabil te va indruma la fata locului.Chicago e maaaaaaaaare si tie iti trebuie un dr relativ aproape de zona in care vei locui.De asemenea,trebuie sa ai o asigurare inainte(sau sa vizam alte posibilitati).In functie de ce date ne dai,dam alarma si ne agitam cu cautatul...tot timpul exista solutii...
bubilica, eu am vazut ,mai ,ca nu mai dai nici un semn de viata, nici macar cu al meu sot nu mai corespondezi cand eu nu sunt in zona.Dar sa nu zici tu nimic la subiect...zi-ne si noua de masina kenmore stil european(ce tip e,cum sa intrebam de ea,cost,etc)
monicutza3 spune:
Brinza buna de tot bulgareasca luam de pe Internet, de la malincho. E mult mai ieftina ca feta de la magazin si mult mai buna. In CA s-ar putea sa coste prea mult shipping; dar pe coasta de est e OK.
lai spune:
monicutza,
care este pagina de web de la malincho? si cum fac cu trimisul branzei prin posta, o pun intr-un ambalaj special?
Lai
mihaelabebe spune:
Na ca semnez si eu condica astazi.
Multumesc pt informatiile in legatura cu masinile de spalat,dar se pare ca soacra-mea m-a fericit ieri cu una.Nu stiu ce marca ca inca nu am vazut-o dar e etajata,masina de spalat jos si uscatorul sus.Nu prea vroiam eu de asta,dar calul de dar nu se cauta la dinti.
La restaurant noi mergem la Applebees(mai rar),OlCharlies(pt "tips"-urile lor mmmm) si mai mult la Logan's(cea mai buna friptura) si Hooters(eu pt bere si aripi de pui,sotzu pt gagici ca tare dezbracate sunt).Iar dintre Fast food-uri cel mai mult imi place Wendys.
Acum vreau sa-mi iau un grill(va imaginati,americani fara grill afara) poate in felul asta nu mai arunc banii aiurea la restaurant si mai facem si noi un "cook out".
mihaelaH
monicutza3 spune:
Pagina de web pt. malincho este ... malincho.com. O ambaleaza destul de bine, e in cutii metalice sigilate cu zer, apoi pun niste saculeti cu gel congelat si apoi in cutii de carton.
Laura _Oprescu spune:
Monicutza,
am fost pe pagina celor de la malincho si momentan e out of stock.De obicei, cam cat costa shippingul? si inca ceva , in borcanelele ale era zacusca?e buna? eu in viata mea nu am mancat zacusca fetelor, dar acum mor de pofta....O fi fetita in burta mea,ca eu cu Rares nu am avut asa ceva...daca mai ne recomnazi ceva de pe site-ul lor care e bun,spune tot...pleeeeeease
monicutza3 spune:
Imi pare rau, n-am luat altceva de la ei, doar brinza. Nu mai stiu exact cit era shipping, depinde de cutie si unde esti, dar eu am luat cutia de 7kg si a iesit cam $2.75/lb costul total, trimisa pina in Pittsburgh. Aici brinza asta costa dublu, si e singura feta care imi place, ca nu e excesiv de sarata.
Laura Takacs spune:
Am nimerit si eu printre voi, am intrat direct la postat ca am vazut ca aveti vreo 6 pagini pline, si momentan n-am timp sa le citesc. Sa ma introduc si eu. Locuiesc in New Jersey, si m-am "transplantat" in Lumea Noua acu' vreo 18ani cand eram juna. Tot la mancarea romaneasca, respectiv ungureasca, sotul, tragem si noi. Am gasit un singur magazin romanesc aici, dar mai tragem cate o fuga pana in New York la romani si greci.
Laura, locuiesti prin zona Los Angelesului? Ca JOns din cate imi aduc aminte e acolo. Au marfuri bune, nu mai tin minte daca-s romanesti, dar proprietarii sunt armeni. Au parca doua magazine, unul in Van Nuys si unul pe langa Hollywood (poate ca ma lasa memoria, ca-s vreo 10 ani de cand nu am mai locuit acolo).