Mamici din Arad...? (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina mai are cateodata omul chef de scris...
Ca sa faceti si voi cu mine ca doar eu sunt aia mica si cu copii nu poti decat asa cum vor ei...
Mai eu nu mai stiu ce naiba sa ma mai fac ca nu scap de diaree, de fapt scap o zi doua si apoi iar ma apuca......azi am fost la control si m-a cantarit Bunescu si am cu 1 kg mai putin decat saptamana trcuta si 1 cm mai putin in talie...incep sa devin ca o manechina......
Deja m-am saturat de cate boabe de cafea, boabe de orez si altele de genul asta am bagat in mine ca sa-mi treaca si nimic...

De ce vrei tu Alina sa-ti schimbi locul de munca? Nu-mi aduc aminte sa ne spus asa ceva...poate ai spus dar eu sunt si stau prost cu memoria...
Ce ne facem Alina daca incepi lucrul......cand mai intri pe net?
Si daca Dragos nu se acomodeaza cu femeia ce vei face? Vei ramane acasa cu el? Cred ca nu-ti e usor sa te deslipesti de el...
Fetelor si eu sunt cu ochii pe voi si vedeti ca ati cam tras chiulul!....Va dau bataita la funduc daca nu sunteti cuminti!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ei Claudelu iti place subiectul?Abia astept sa vad ce scri pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Claudelu pentru diaree mananca 1-2 lingurite de cacao, tine-ma la curent cu efectul.Alina

Mergi la inceput

Maggda stai ca nu mai pricep...si tu esti tot Alina? adica sa fiu mai explicita si pe tine tot Alina te cheama?
Am citit subiectul si chiar imi place, dar tare mi-e frica sa nu-l mute la dispute...ca cred ca acolo se va ajunge pana la urma...la o mare disputa....
Ei nu stiam de cacao, ci doar de boabele de cafea si de orez...dar am sa incerc si cu cacao sa vad poate dau randament mai bun....
Oricum multam mult de pont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau se mai intampla sa ai diaree inainte cu cateva zile de-a naste,dar pe tine te tine cam mult.Eu mai stiam ca e bine sa mananci pasta de dinti pentru diaree,n-am incercat.Ceaiul de flori de salcam e foarte bun pentru diaree,banane de exemplu n-ai mancat.?
Vezi ai slabit cu diareea asta,bucura-te.
In rest ce ti-a mai zis Bunescu?
Vreau sa-mi schimb locul de munca ca medicii de familie ne platesc foarte prost.Daca mai platesc si femeie pt.Dragos nu-mi mai ramane mult din salar.Sper ca Dragos se va obisnui cu femeia,o cunoaste ca e o matusa de-a lui Calin,oricum cred ca e mai bine decat sa-l duc la cresa.
In ceea ce priveste forumul dupa ce incep lucrul,greu va fi ,chiar vorbeam cu Calin ca nu voi avea asa mult timp pt.net.
Pe Magda nu o cheama Alina,dar ea ma salutat pe mine,a scris Alina
Magda am citit subiectul deschis de tine si am raspuns si eu.E foarte interesant!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Fetelor, eu tot pe aici sunt, dar m-a cam lovit astenia de primavara, desi primavara nu se cam arata pe-aici.
Alina, sa stii ca si fetele mele sunt poznase, dar totusi cumintele...Acu urla ca nu vreau sa se culce. Acu citeva zile le-am gasit pe masa, in bucatarie...
Daca le scap in baie nu le mai scot de-acolo...La fel in debara sau in frigider...Seara inainte de culcare e ora de distractie maxima, cinta, danseaza , sar si ce nu mai fac... Alina, cum stati la capitolul olita? Noi asteptam vara..Sunt curioasa pe care o alege Dragos...
Clau, bucura-te ca ai mai slabit...
Tot ploua pe la Arad?
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

In sfarsit Cristina ca tu ai aparut!La noi e nasoala vremea rau,tot ploua si e destul de frig.Sunt tare scumpi copii acum ain perioada asta pana incep sa vorbeasca,dar uneori mai imi pierd rabdarea.
Cu olita nu stam prea bine.Eu l-am pus pe Dragos de la 6 luni jumate pe olita si ii stiam programul de kk si era OK.De la 1 an nu vrea sa mai faca pe olita,sta cat il tin si dupa ce-i pun scutecul in urmatoarele 5 minute face kk.Nu l-am lasat fara scutec pana acum ,am zis si eu ca la vara.Mai face din cand in cand pe olita,dar il pun de 10 ori pe zi cred.Am incercat si cu bataia,i-am cumparat si olita care canta cand face pipi,dar pauza.
O vecina are fetita cu 3 saptamani mai mare ca Dragos si face de la 1 an si 4 luni pe olita si spune singura cand face si pipi si kk.Oricum nu sunt 2 copii la fel,asteptam si noi vremuri bune.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

I-mi mai fac si eu din cand in cand timp sa mai scriu cate ceva ,la repezeala .
Alina ,te rog sa nu mai faci asa ceva niciodata ,adica sa-l bati pe Dragos pt . olita ,mai las-o naibii si pe olita ca are timp ,toate la vremea lor .Nu te mai lua dupa ce vezi la altii ,dupa cum ti-am mai spus e gresit sa-l pui inainte de 2 ani ,daca-l certi primeste repulsie fata de olita ,ii e frica de ea .Lasa-l in pace ca o sa se puna el singur si o s-o faca din placere cand o sa inteleaga care-i filmu .
Vad ca va incuscriti deja ,acusi jucam la nunta
Timpul pe aici se pare ca incet se incalzeste ( sper):Incet,incet vine si primavara.Sper sa fie timp frumos cand vin la Arad ca m-am saturat de frig si o suta de haine pe mine ,vorba aia :Cand ma imbrac parca ma mut.
Pai Clau mie nici nu mi-ar fi frica de nastere cu asa un doctor
Clau daca nu merge cu cacao ,pt.diaree ,razaleste un cartof si stoarce zeama si bea vre-o doua ling ,sigur i-ti trece .

Mergi la inceput

Hai mai anto ca doar nu-l bat chiar asa tare .Dar mai trebuie bataie din cand in cand.Tu ai batut-o pe Deni cand a fost mica?
Dragos nu se streseaza ca primeste bataie,nici macar nu plange.
Deni cum sta cu scoala?

Cristina tu le bati pe fete? Chiar as vrea sa stiu si de la alti parinti daca-si bat copii.Eu cred ca e nevoie si de un pic de bataie ca daca nu iti sar in cap.Ce ziceti?
Nu pot sa zic ca toata ziua,buna ziua il bat pe Dragos,dar cand nu mai suport de cate prostii face mai iau nuieluta si-i dau peste fund.

alina

Mergi la inceput

Alina eu chiar am crezut ca-l bati pe Dragos, ca te bateam su pe tine !
nici nu stiu cum e sa ai un bebe in grija si ma bag si eu...dar vreau sa-mi dau si eu cu parerea...eu nu sunt de acord cu bataia, dar probabil ca uneori mai cere cate o palmute la fundulet...ca na iti mai iesi cateodata din fire...
Anto ce zici ai chef de joc, nu? Ai veni la nunta? Pai las ca poate o punem de un chef cand vi la Arad!
Vai Anto dar ce minuni vrei sa bag in mine?!
PAi sa sti Anto ca eu cand ma uit la nenea doctoru nici nu mai stiu ca sunt gravida si ca mai am putin...ce barbat bun ii!!!!!!
Mai fetelor am si eu o intrebare.......Sotiorul meu tot imi propune sa facem si noi ca sa-l grabim pe bebe sa iasa odata...mie mi-e frica ...ii poate face rau la bebe faptul ca vrem sa facem si noi ?????????????????????
N-as vrea sa-i fac rau pentru nimic in lume, dar numai am rabdare si nici nervi...ma misc fffffffffff greu si am devenit ca o planta....
Mi-a fost jena sa-l intreb pe Bunescu de treaba asta...

Mergi la inceput