Caministi? Regie? Grozavesti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Piatra Lunii, poate ai dreptate...Eu anul 1 am fost abia in '96, asa ca nu stiu nimic de perioada despre care vorbesti...In '96-'97 se dadeau chefuri doar in sala de la etajul 1, caci la atajul 2 se faceau lectii de Karate....Sau asta era la 3....Nu mai tin minte...a trecut atata timp ...
Oricum...chefuri erau...cu sutele...Insa am auzit ca de cativa ani incoace nu mai e aceeasi "viata" in 6 Martie...Cica e plictiseala...Culmea e ca nu-mi vine sa cred...6 Martie a fost pentru mine caminul marilor nebunii , al marilor distractii , era nebunie totala acolo...cum poate sa fie acum plictiseala?

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Ma bucur ca v-am "provocat" si ca depanati amintiri din anii de camin...

Dar vi s-a intimplat sa nimeriti vreo (vreun)coleg(a)de camera (vecin, -a) cu care sa nu va impacati, sau pe care sa nu o suferiti, sau care era o (un) proasta (prost) care scotea numai aberatii? Mie mi s-a intimplat sa dau peste citeva "specimene" mai ciudate, dar la care ma gindesc cu drag acum...

Spre exemplu in anul I am avut o colega de camera (de altfel draguta dar cam blegutza ca sa zic asa...) care de cite ori venea vreun baiat pe la noi in vizita avea aceleasi refren: "Buna, sunt Dana, am 18 ani, sunt din Ploiesti, am terminat liceul Caragiale si sunt leoaica... Ia loc in patul meu virgin..." (ca era virgina si facea parada din asta...)

Prin anul II am avut o vecina de modul care era nebuna (pe bune), cu tentative de suicid, etc... Am dus-o chiar eu la spital o data, dar am "uitat" sa o aduc inapoi. Asa ca a venit singura in pijamale si papuci de acolo peste citeva zile...

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna idee, Catusha! Hai ca m-ai facut sa rad cu colega ta, Dana din Ploiesti ...Colege nesuferite? Da, am avut una...in 6 Martie, in anul 1...Ca in rest...toate au fost de treaba...Sau poate ca meritul a fost al meu...am o mare putere de adaptare...Vorbeam de tipa respectiva...Era anul 4 la Mate si era singura, nu avea prieten...Adevaru' e ca era rea si nici la capitolul frumusete nu statea prea bine. Restul fetelor eram anul 1 si ne-am facut destul de repede prieteni, ceea ce a starnit invidia colegei multiubite...Ne-a facut destul de multe faze urate, ba ne zicea ca prea des vin prietenii nostri prin camera si o deranjeaza, ba nu zicea nici o vorba cand veneau, abia daca saluta, neauzit. Dar faza cea mai urata a fost o criza facuta in fata mea si a amicului meu de la vremea aia, care venise pe la mine, intr-adevar, la o ora tare inumana, pe la 1 noaptea si urma sa iesim undeva...Tipa dormea, iar amicul meu si cu mine vorbeam cat se poate de incet sa nu deranjam monstru' ...Care monstru' a mirosit imediat prezenta straina in camera si a sarit ca arsa, a aprins lumina si a inceput sa urle cat o tineau plamanii ca daca amicu' meu nu paraseste imediat incaperea, anunta Politia!!!! Eu si cu amicu' am incercat sa o calmam, dar nimic nu mai functiona! Tipa zbiera ca nu vrea sa auda nimic!!! Ca ea cheama Politia!! Asa ca amicul meu si cu mine ne-am supus si am parasit camera, inchinandu-ne...Reactia ei fusese cat se poate de ciudata...Am injurat-o si am blestemat-o pentru faza aia...chiar daca am stat destul de putin cu tipu' respectiv si nu era ceva foarte serios...sper ca ea sa fie si acum singura si neconsolata!!!
Si nu a fost singura faza pe care a facut-o...Ne-am certat de multe ori...Ca suntem galagioase, ca prea ne gandim la distractie, ca nu prea facem curatenie...si se aseza mereu in coltu' ei si nu impartea nimic cu noi...Nici nu ne intreba de sanatate...Asa ca...nu am mai intrebat-o nici noi ...

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis spune:

Colegi/colege nesuferiti/e?Cateva specimene...Imi amintesc, da' nici acum nu-mi pot explica, de 4 fete, colege de camera, care aveau ora de culcare 22.00...fara abatere!Nu stiu cum am aterizat la ele in camera (cred ca aveam nevoie de ceva!!)pe la 21.45...In camera lor toata lumea in pijamale,o veioza se straduia sa faca ceva lumina...
Mi s-a parut ceva suspect inca de la primul pas pe teritoriul lor..In mijlocul camerei trona o masa...impartita cu pixul/creionul in 4 zone egale si fix in centru era pus ceasul...Am intrebat in gluma ce inseamna "granitele" de pe masa si mi s-a explicat ca fiecare are "zona de lucru" bine stabilita si de asemenea fiecare persoana trebuie sa respecte regulile clare ale camerei...N-am mai avut nici o curiozitate in ceea ce le priveste...Pur si simplu am plecat cerand scuze pentru deranj...Cand am ajuns in camera mea m-am simtit MINUNAT:am inhalat fumul,m-am impiedicat de cativa papuci si m-am aruncat spre ibricul plin de cafea:urma o noapte alba!
Asta se intmpla in 6 Martie prin 92-93.
Simona-nostalgica

Mergi la inceput

Doamne, imi amintesc de o colega de camera care sarmana in prima zi de stat in acea camera (de fapt in prima noapte) a cazut din patul de sus... Noi ne culcaseram deja (fete cuminti) si au venit niste tipi sa ne scoata la discoteca (in Preoteasa... a fost prima si ultima oara cind m-am dus acolo...). Nu era obisnuita cu dormitul in copac si, atunci cind a auzit ciocanituri in usa, fata a vrut sa se dea jos si sa deschida. A luat o cazatura... sarmana...

O alta faza draguta (sper doar sa am eu indeajuns talent la povestit ca sa mai aiba haz) a fost cu o alta colega de-a mea de camera. O tipa foarte de treaba, dar cu ceva probleme de sanatate (nu auzea prea bine si nici nu vedea bine...) si nu era nici o frumusete. La un chef in camin a cunoscut un tip, s-a indragostit de el pe loc (nu i se mai intimplase...), s-a plimbat cu el toata noaptea prin Regie, au vorbit vrute si nevrute, etc. Ce sa mai, fetei i se aprinsesera calciiele dupa baiat si astepta acelasi lucru de la el, caci asa ramasese vorba. Vreo 3 saptamini Vera n-a mai iesit din casa, n-a mai mers la scoala caci il astepta pe Costel care ii promisese ca o sa treaca pe la ea a doua zi dupa chef si exista pericolul sa nu o gaseasca acasa daca pleca pe undeva... Ori ea nu vroia sa-si asume un asemenea risc... Ne apucase o mila de ea incredibila, caci noi intelesesem de la inceput care era treaba de fapt si ca idiotul nu avea nici o treaba cu ea... Chiar faceam glume ca cine stie ce ii spusese ala iar ea, cu probleme ei de auz, intelesese cu totul altceva.

Dar nu va spun ca intr-o zi (dupa mult timp...) a ciocanit cineva la usa. Prin geamul de la usa (care era mat) nu distingeai cine poate fi omul respectiv, unde mai pui ca ea nu vedea bine deloc, insa Vera noastra a inceput sa strige victorioasa: COSTEL, a venit Costel! Ma credeti daca va spun ca era individul in persoana? Venit in vizita la niste gagici de la o alta camera, batuse la usa noastra doar ca sa imprumute un chibrit sa-si aprinda o tigara!

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

uau ce trist...saracuta , mai bine ne mai povestesti despre fuckeri!!!!

Mergi la inceput

V-am spus eu ca s-ar putea sa n-am haz la povestit? Pentru ca in fapt toata aceasta poveste cu Vera noi am tratat-o in cheie comica, chiar si ea facea misto de propria situatie. Iar faza ca el a aparut totusi la usa (chiar si din greseala) a fost apogeul "legendei" despre Costel. Un fel de "V-am spus eu ca tot vine pina la urma?".

Din pacate Liris Vera nu a apucat sa afle nimic despre performantele lui Costel... Iar eu vorbesc numai despre ce stiu, nu pot sa fabulez...

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Ba sa stii ca pe mine m-ai facut sa rad, Catusha, si incercam sa-mi imaginez fatza Verei cand l-a vazut pe Costel, a naibii coincidenta :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bine e si haios , numai si numel;e lor sunt ciudate rau :Vera si Costel...
dar mi-e mila de situatia asta a ei , chiar daca o lua ea insasi in ras...

cu siguranta Costel era un mare fucker ...

Mergi la inceput

Fara indoiala ca era un mare fucker... Ma bucur ca ai sesizat Liris si faza cu numele, caci era un deliciu sa o auzi pe Vera vorbind in termeni super romantzatzi despre promenada ei cu... Costel!

Dar nu te intrista, dupa deceptia cu Costel Vera a cunoscut si adevarata dragoste. Din pacate memoria imi joaca feste si nu-mi amintesc numele fericitului cistigator al titlului de titular de contract. Faza e ca Vera s-a indragostit iarasi plenar, si, dupa ce ca avea ea problemele ei anterioare din acel moment a incetat sa mai vada si sa mai auda nu doar la propriu ci si la figurat. Iarasi nu mai iesea din camera (de data asta ca sa-si consume iubirea), nu mai mergea la scoala si iat-o pe Vera noastra la sfirsitul anului repetenta... dar FERICITA caci iubea si era iubita. Cei doi s-au casatorit, dar de aici incolo nu mai stiu chiar nimic si nu vreau sa inventez, nu ma fortati!

Catusha

Mergi la inceput